FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A - Procesul Etapei

«1131415161732»
blindica17.12.2009 17:22

@cozmin > tu o sa joci meciurile cu -3 puncte din start,si cu multa carne in frigider,ca tot sunt sarbatorile.

Sergyu1617.12.2009 17:32

O mica paranteza . Imi aman si eu etapele ca plec la munte. Atat am vrut sa zic . Voi continuati :P

quitarr17.12.2009 17:40
sunteti numai idioti aici vad dupa ultimele discutii.Jucati-va in plm meciurile si lasati ultraseria, n-aveti voi nicio treaba...

tu taci acolo ultrasule

cozmin17.12.2009 18:21

blindica te astept la urmatorul meci al Stelei sa-mi dai bucata ta de carne..s-ar putea ori sa ajunga la caini ori sa-ti intre in fund.

mihai141117.12.2009 18:32

nebunule din porumb,ne lasi?pai nu avem nici o treaba cu "ultrasitul",ca suntem oameni cu capul pe umeri,nu ratoni gen tweety

cozmin17.12.2009 19:31

sunteti tari in gura pe net, fata-n fata va cacati pe voi... iti dau nr lu tweety sa-i zici asta la telefon?

blindica17.12.2009 19:50

@cozminus,de ce nu esti "taticule" pe Ghencea sa-l apostrofezi pe Becaliot,uite acum mai sunt 10 minute si tu esti forumist,ca noi,muritorii?Poti sa si vorbesti calm cu noi,ca nu suntem dusmanii tai...

MoWeed17.12.2009 20:50

E necesar sa va reamintesc ca sectiunea de FIFA are acelasi regulament ca restul forumului?

Care contiuna cu jigniri si certuri tampite va fi sanctionat conform regulamentului

cozmin17.12.2009 21:04

blindica nenicule pentru ca sunt interzis...dar tu unde erai in miile poate zecile de mii de km pe care le-am strabatut pentru Steaua in decursul anilor?

quitarr17.12.2009 22:25

bai eu te respect pe tine in felul tau iti traiesti viata la maxim , ultrasit , interzis pe stadion , gen intrat pe teren incercat lovit jucator, facut de kk imaginea Stelei care si asa e de kko, din cauza unui cioban, dar nu veni aici si suferi pe forum.... ca e plin de tampiti .. cutare ca n-avem treaba. Ca mai e lume si in afara lumii tale gen ultras care poate rupe dinti pe strada fara a concura cu nimeni , poate unii mai au niste ani de sport in spate sau poate au in spate 10 - 20 de nebuni care fac cat 200 de ultrasi de 15 ani. Stai linistit ca nu incepe si se termina viata cu ruptul gardurilor , saritul la bataie cu jandarmii , sau aruncatul de pietre unii in altii. Mai sunt si oameni cu viata , linistiti ,dar care iti pot lua locul poate mai bine decat ai face-o tu acolo in huliganism. Nu poti sa sti nicodata cu cine te imprietenesti pe forum sau dimpotriva cu cine te certi , pot fi din categoria celor care sunt tari in gura doar pe net dar pot fi si din alta categorie care sigur daca ar avea ocazia i-ar pune renumele la incercare zeului tau Tweety.

cozmin17.12.2009 22:36

Asta e problema mea.Ca voi nu intelegi care este diferenta intre ultraserie si huliganism.In primul rand, nu sunt interzis ca as fi sarit in teren la gatul vreunui jucator, ci sunt datorita dictaturii impuse de cioban, la fel ca alte mii de suporteri. Ma doare si d-aia iau foc ca avem discutiile astea pe site-ul oficial al suporterilor stelisti si in numele meu si al lor n-o sa las parerile voastre umile sa ne terfeleasca eforturile depuse in decursul timpului de a tine steagul sus pe plan ultra atat in tara cat si in strainatate. Va contraziceti singuri spunand ca in Romania nu exista ultrasi. Pai in locul moderatorilor v-as da ban la toti, ca practic anulati identitatea site-ului asta. Ai in sectiunea audio/video nenumarate dovezi ULTRA din Romania. Si daca nu stii ce-nseamna ULTRA, te invit sa cercetezi atent domeniul, astfel poate o sa invatati sa respectati mai mult pe cei ULTRA de langa voi.

ManiaCU17.12.2009 22:43
Sal All.Cum fac sa intru si eu intr-un campionat?

Asteapta sa se termine sezonul asta, la sfarsit se vor face noi inscrieri. Nu mai e mult pana atunci.

Baiatul chiar are dreptate, lasati-va parerile acasa sau expuneti-le in alte sectiuni ale forumului... dupa cum spuneam mai sus, discutiile despre ultrasi sau politica nu-si au rostul aici, printre "cunoscatori" gen Mihai sau Quitara.

MoWeed17.12.2009 23:17

Gata!

Daca vreti sa discutati despre ultraserie aveti la dispozitie alte sectiuni ale forumului. Aviz celor care s-au inscris aici numai pentru fifa.

Care continua cu off-topicul va fi sanctionat.

cozmin17.12.2009 23:34

moweed legionaru. legiuitorul pardon.. :))

MoWeed17.12.2009 23:39
:))
Stanici18.12.2009 11:22

@Mihai, blindica, chitara si ceilalti dracosi.

Frumuseilor, lasati-o mai moale cu jm3k3ryyl3 din fata monitorului, nu uitati ca sunteti pe siteul suporterilor stelisti, nu fifa-isti sau ce sunteti voi. La urmatorul atac la adresa unor oameni care au facut sute de sacrificii pentru a fi alaturi de Steaua, ma apuc sa gasesc niste ace de cojocelele voastre. Aveti ceva de comentat la adresa ultrasilor, faceti-o pe sectiunea "Discutii despre suporteri" - nu va incordati aici, avand falsa impresie ca sunteti majoritari. Ca vi se poate diminua numarul in mod considerabil. Cred eu.

Maye18.12.2009 11:53

Fifisti de pidza.

Adrian18.12.2009 12:21

Baieti, vad ca ati luat-o razna.

Eu cred ca mi-am facut deja o reputatie destul de bine in ceea ce priveste vanatul nonstelistilor pe site. Stiu ca pe aici sunt multi nonstelisti. Nu cred ca vreti sa ma apuc sa va verific si sa decimez Liga. Mai ales ca pe unii ii am deja pe lista.

Tineti-va de fifa si nu mai comentati altceva.

quitarr18.12.2009 12:43

gata ca ne aresteaza astia de la militie

Maye18.12.2009 12:59

Va aresteaza drecu`.

Nu aveti nicio treaba cu Steaua.

Adi , intra in ei ! :))

MoWeed18.12.2009 13:00

Pai si eu cu Doru ce facem?

Maye18.12.2009 13:01

Pai Adi intra in ei..si voi le rupeti capatanile :D

Ca sa nu fiu offline : Inter - Palermo 2-1 pe fifa 08

Adrian18.12.2009 13:19
gata ca ne aresteaza astia de la militie

Pustiulica, ti se pare ca glumesc?

Te-ai trezit tu, marele jucator de fifa, sa iti dai ca un dobitoc cu parerea despre ultrasi. Ai facut tu vreodata ceva pentru Steaua?

Esti pe forumul Stelei si ai postari doar in sectiunea de FIFA. Si te mai si trezesti sa injuri stelisti.

Uite ca eu fac un pariu cu tine.

La urmatoarea ta incalcare a regulamentului(offtopic, jignire, etc) o sa primesti ban 30 de zile.

Si daca ti se pare ca nu e corect, iti spun eu ca e. Ca iau in considerare toate prostiile facute de tine, de la offtopic, la injuraturi, la jigniri la adresa ultrasilor.

Asa ca, te rog, mai incalca inca o data regulamentul.

Inca un offtopic sa faci.

Se pare ca in sectiunea FIFA voi profitati de bunatatea lui Ionut si ati cam uitat de limite. Nu-i nimic. Vi le arat eu.

Deci, repet inca o data, banuri de 30 de zile pentru toti cei dubiosi de pe aici care incalca regulamentul.

f234567k18.12.2009 13:25

Numai vorbaraie pe aici, nu am mai vazut vreo etapa jucata.

MoWeed18.12.2009 13:29

Si cu astea fiind spuse, incheiem discutia.

@cozmin

Daca mai vezi pe vreunu ca se ia pe aici de ultrasi sau isi da cu parerea despre lucruri pe care nu le cunoaste, da un "report" la postare si ori eu, ori Adrian, ori Stanici vom avea grja sa fie sanctionati corespunzator

«1131415161732»