a fost fault acolo la bicfalvi
Da, a fost fault. I-a suflat turcul aer in fata si pictorul a lesinat. Si-a udat si pampers-ul.
Da, a fost fault. I-a suflat turcul aer in fata si pictorul a lesinat. Si-a udat si pampers-ul.
Mai conteaza??? Fara Zapata era deja vreo 3-0 pana acum....
bravo banele:))
frate ce cauta bicfalvi in meciu' asta?
sa intre Dayro sau surdu...
prietene l-a luat de gat daca nu ai vazut.ala e fault.
frate ce cauta bicfalvi in meciu' asta?sa intre Dayro sau surdu...
Ar fi fost bun Grzelak acum dar daca ciobanu e prost...Haoleo Baneleeeee
Bravo Kapetanoss tu esti baza GOLL!!!!!
da ma da.este.
Sportingbet si a retras sponsorizarea?vad ca e acoperita sigla pe tricouri....
gooooooolll maaaaa...la cate ocazii am avut,era si culmea sa nu marcam...
prietene l-a luat de gat daca nu ai vazut.ala e fault.
Chiar daca l-a atins cu mana de gat, caderea lui teatrala - demna de mizeria de campionat din Romania unde jucatorii cad secerati precum popicele la o adire de vant - l-a scarbit pe arbitru si a lasat jocul sa mearga in avantajul celui care doreste lupta, care construieste si vrea sa joace fotbal. Cand oare vom invata sa fim barbati, sa luptam, fara simulari si fara cersit? Si, mai ales, sa nu mai stam cu mainile pe sus reclamand diverse si sa nu ne oprim din joc pana nu auzim fluierul arbitrului?
PS1: ai vazut ce repede s-a ridicat de jos pictorasul nostru?
PS2: am egalat! faza f frumoasa...fara Bicfalvi si Toja avem sanse la un 2-1 pentru noi.
Kapetanos...ca restul....
GOooooooooooooooooooLLLL!!!!!!!!!KAPETANOS ![]()
![]()
:steag_cruce_invers: ![]()
Chiar daca l-a atins cu mana de gat, caderea lui teatrala - demna de mizeria de campionat din Romania unde jucatorii cad secerati precum popicele la o adire de vant - l-a scarbit pe arbitru si a lasat jocul sa mearga in avantajul celui care doreste lupta, care construieste si vrea sa joace fotbal. Cand oare vom invata sa fim barbati, sa luptam, fara simulari si fara cersit? Si mai ales sa nu mai stam cu mainile pe sus reclamand diverse si sa nu ne oprim din joc pana nu auzim fluierul arbitrului?
bine ma.sa ii spui asta si lui roberto Carlos.ai vazut ce picior in cap si-a luat de a dat mingea afara?:-j
mai editez odata.mergi acolo si lauda-i p aia.uite-i ce "barbati" sunt.joaca un pic de fotbal si apoi sa imi spui mie ce inseamna fault.
santos asta e vreun discipol de-a lu zmarandescu...
santos asta e vreun discipol de-a lu zmarandescu...
E un fel de zmarandescu mai tehnic ![]()
Bai ce bine jucam cu Stoichita asta.....
De-l baga si pe Dayro-Naomi !!! Ii rupeam !!!
ca si szekely... a suflat ala un pic mai tare in fata lui de era sa-l darame. austriacul asta cred ca are rude prin turcia dupa cum arbitreaza...oricum, Steaua joaca bine.
Bai, mi-e dor de momentele in care eram in priza, cand faceam spume si bagam vecinii in alerta. Mi-e dor de mine, suporterul. Mori, Becali!
Sportingbet si a retras sponsorizarea?vad ca e acoperita sigla pe tricouri....
Cred doar ca e interzisa reclama la case de pariuri in Turcia .
Steaua joaca bine? Voi glumiti?
ca si szekely... a suflat ala un pic mai tare in fata lui de era sa-l darame. austriacul asta cred ca are rude prin turcia dupa cum arbitreaza...oricum, Steaua joaca bine.
Ai vrut sa fii spiritual? numai atata poti? hai mai incearca poate te iau astia de la Divertis la ei. Am zis eu ca n-a fost o intrare de rosu la Szekely? M-am referit strict la o meteahna a fotbalistului roman - se tavaleste pe jos, joaca teatru la orice atingere riscand de a nu mai fi credibil in fata arbitrilor tocmai in momente cheie. Iar Bicfalvi a retrogradat cu Gl. Buzau, banuiesc ca a imprumutat si mentalitatea asta paguboasa. De el depinde daca se va perverti definitiv in mediocritate sau va face un salt calitativ.
bine ma.sa ii spui asta si lui roberto Carlos.ai vazut ce picior in cap si-a luat de a dat mingea afara?:-jmai editez odata.mergi acolo si lauda-i p aia.uite-i ce "barbati" sunt.joaca un pic de fotbal si apoi sa imi spui mie ce inseamna fault.
Bai mai, matale de cand te uiti la fotbal de esti asa de sigur pe cunostintele tale? Eu nu-mi amintesc sa te fi apelat ca la coada vacii, tu insa o faci foarte dezinvolt ca sa nu-i spun impertinent. Sa fie asta dintr-o tinerete navalnica si superficiala?
Bai ce bine jucam cu Stoichita asta.....De-l baga si pe Dayro-Naomi !!! Ii rupeam !!!
@ KuzMaN : Eu ziceam la misto....
Jucam pe naiba....
Se joaca cu numele sponsorului acoperit pentru ca e casa de pariuri si nu sunt acceptate reclamele la jocurile de noroc in Turcia (am citit pe gsp)
Cred doar ca e interzisa reclama la case de pariuri in Turcia .
Prietene asta cu reclama interzisa nu e dupa ei , in europa UEFA face regulile nicidecum turcii.
Musulmanii nu au voie sa joace jocuri de noroc. Le interzice religia. Nu e dupa UEFA.