FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fenerbahce Sk - Steaua Fc 3-1 (1-1)

«1567»
dulcicutza06.11.2009 13:17
Arsenal de Romania zicea Tarzan-Jiji...Asa patron,asa echipa...

:))) Arsenal am vrut sa scriu,ma gandeam la niste ciocolata si d-aia am ajuns la Amterdam.

Ultrast3aua06.11.2009 13:53

Am aratat la Istanbul ca o echipa de amatori,atat prin prisma jocului cat si prin cea a echipamentului!probabil argatul de Argaseala a fost cu ideia sa acopere sponsorul echipei cu acea banda rosie,din cauza unor litigii financiare.Oricum echipamentul era jalnic,daca eram in locul baietilor nu intram pe teren.

Ciobane pleaca din Ghencea!

Astristul06.11.2009 14:18
Am aratat la Istanbul ca o echipa de amatori,atat prin prisma jocului cat si prin cea a echipamentului!probabil argatul de Argaseala a fost cu ideia sa acopere sponsorul echipei cu acea banda rosie,din cauza unor litigii financiare.Oricum echipamentul era jalnic,daca eram in locul baietilor nu intram pe teren.

Ciobane pleaca din Ghencea!

Gestul asta ar fi trebuit sa aibe loc imediat dupa inlaturarea lui Bergodi!

danimarcu06.11.2009 17:02
Si eu care credeam ca s-a inteles Linge Pi.zda Stoichita cu pretenaru' Roberto Carlos sa facem si noi un egal..

M-a dezamagit.

Macar de-l lasa brazilianul pe Stoichita sa-i dea o limba in ureche... :gathering:

bodrumdan_barkahan06.11.2009 21:28

incepuse sa faca pase bune echipa dupa intrarea lui Dayro.putea sa fie si 2-2 inainte de al treilea gol.dar sa va zic ceva,aveti un portar foarte bun.si Dayro moreno o sa fie o vedeta in fotbalul european....

Stryker06.11.2009 21:59

asa este, avem portar, insa nu prea avem echipa ... situatie exact inversa cu cea din 2006 cand am ajuns in semifinala cupei UEFA ... atunci aveam echipa, dar nu aveam portar !

red&blue_boy06.11.2009 22:01
...........si Dayro moreno o sa fie o vedeta in fotbalul european....

:)) Cred ca glumesti sau poate n-ai vrut sa zici asta.......

Astristul06.11.2009 22:04

Mai stii cum bate vantul .... ? :rolleyes:

Stryker06.11.2009 22:07

cine stie , poate o sa ajunga Dayro vedeta, dupa ce o sa plece de la noi ...

red&blue_boy06.11.2009 22:19
Mai stii cum bate vantul .... ? :rolleyes:

Inspre Pipera ???!!! :D

radusteaua2307.11.2009 08:14

si fani turci rad de noi pana si ei si au dat seama , Gigi A STRICAT Steaua MULTUMIM ' uitati aici http://www.sport.ro/europa-league/video-ba...l?autoplay=true

Astristul07.11.2009 10:24
Inspre Pipera ???!!! :D

Daca asa bate, sper sa nu-l afecteze pe Dayro, ci pe cioban! :D

bodrumdan_barkahan07.11.2009 16:30
:)) Cred ca glumesti sau poate n-ai vrut sa zici asta.......

sa il urmaresti dupa ce pleaca de la voi...

red&blue_boy07.11.2009 20:31

Bine,o sa-l urmaresc...Daca tu zici ca e asa bun...Dar sunt curios unde va pleca,cine-l va lua...

Florin din Lugoj08.11.2009 10:10

Prima repriza a fost bunicica dar a doua neau cotropit.Nu avem cum sa ne batem cu ei,au 60 milioane buget iar la noi Becali nu da nici macar un milion pe un jucator mai nou.Strica Steaua mai bine ar pleca JOS Becali. :thumbdown: E un cioban.Ei au pe Roberto Carlos noi pe ?.Nu vom lua campionatul in felul acesta avem nevoie de bani pt a cumpara jucatori bini de top nu gratis de la echipa 2.Jucatori ar putea fi Doman(Arges),Rusescu(Urziceni),Ezechias(Brasov),Cisopski(Timisoara).Bibisko,Grze

lak,Dayro AUT.Dumnezeu sa ne ajute sa mai castigam si sa nu scape de CIOBAN ca sa mai lom si noi campionatu. :hai_steaua:fularsteaua2

«1567»