Singurul lucru pe care il regret e ca Steaua n-a putut sa ramana invincibila in fata turcilor. Mai exact, a mai cazut un mit. Un mit pe care nu mai avem cum sa-l recuperam. Si asta, trebuie subliniat, sub domnia ciobanului de Pipera.
Din pacate Steaua adevarata mai are foarte putine resurse spirituale legate de traditia si istoria clubului, resurse pe care ciobanul inca nu le-a descoperit ca sa mai traga o flegma pe ele.
Pe de alta parte se vede diferenta intre a juca pentru Champions League si a juca in Europa League. In urma cu doar 1 an, in cea mai mare proportie, aceeasi echipa reusea sa scoata Galata, care apropo i-a umilit pe spurcati cu un 7-1 si goluri de poveste, iar acum, in doar 2 saptamani Fener ne-a scos fotbalul din cap. Se observa foarte clar ca banul e elementul principal si pentru jucatori si pentru creditor.
Degeaba ne dam cu capul de pereti..pentru ca ciobanul a mancat prea mult rahat cand era mic, tinand cont ca toate ii merg struna : adio Europa, adio Cupa Romaniei, bine te-am gasit Champions League.
Ma doare sa nu-mi doresc ca echipa asta sa nu castige campionatul dupa cativa ani de umilinte, insa asta e singura solutie de viitor. Cat mai departe de locul 1, cu atat mai bine. Pana pleaca nenorocitul din loja.
In 4 meciuri am acumulat 2 puncte si am inscris un gol. In schimb am primit 4. Si mai sunt 2 jocuri. De-acum inainte D-zeu cu mila.
Respect Zapata pentru sufletul pe care il pune meci de meci si pentru ca indiferent de miza sau de scor el zboara din bara-n bara. In rest, afara cu totii din Ghencea, mercenari nenorociti !!!