castigam cu 1-0
La pauza.Gol Jiji !!!Din centrarea lui Stoichita !!! ![]()
castigam cu 1-0
La pauza.Gol Jiji !!!Din centrarea lui Stoichita !!! ![]()
Sincer prefer sa pierdem la Istanbul, dar sa castigam acasa cu twente si la tiraspol cu sheriful, decat sa scoatem un egal cu fener si apoi sa nu batem pe twente sau pe sheriff ...
oricum meciul cu fener este cel mai greu meci din sezonul asta ... sansele sa nu plecam invinsi sunt foarte mici spre zero ![]()
La pauza.Gol Jiji !!!Din centrarea lui Stoichita !!!![]()
Cred ca si "Spartacus" centreaza mai bine decat Banel ! ![]()
eu prefer sa le pierdem pe toate pana pleaca Becali.
si daca vor si daca nu vor jucatorii si conducatorii, pe turci nu ii putem bate.
dupa cum se vede, lui Stoichita deja strugurii din europa league ii sunt acri. adica, nu suntem prosti de bubuie ci nu ne intereseaza competitia asta, de-ai nu marcam si noi un gol in europa league... ce conteaza ca murdarim palmaresul celei mai galonate echipe din Romania!?
scarpincuristul asta imi e pe zi ce trece tot mai antipatic. il urasc aproape la fel de mult ca pe Becali! de ce nu are topicul lui, sa-l putem "gratula"?
atmosfera asta se face doar la meciurile cand joaca cu noi astea.se pregatesc foarte bine pentru meciurile noastre ca este foarte important pentru ei meciul cu GALATASARAY.
exemplu alex ala care considera aia dela fener ca e mai bun de cat REGELE HAGð (dupa parerea mea alex nu poate sa fie ''nici gheata dreapta'' al lui HAGð)si spune pentru alex ca este profesor( de scoala de minori poate sa fie doar profesor).inainte sa joace cu noi 2 meciuri alex sa odihnit a jucat cu noi si nu a jucat dupa noi.
Poate dupa scorul de 3-1 puteti sa ziceti ca nea batut rau fener dar nea batut cu arbitru.in fiecare an la sükrü saracoglu rosu pentru noi penalti pentru ei.se accidenteaza jucatorii(minutul doar 1 baros sa accidentat 2 luni nu este)...nu castiga deloc meritat si cu transpiratie.
sa nu va fie frica ca atmosfera nu o sa fie lafel...poate va bat aia dar jucatorii vostrii rapizi(in afara de Banel nu cunosc nu stiu daca aveti) ar face probleme lui lugano si bilica.lugano daca ar juca cum joaca ca in campionatul turcesc ia rosu sigur.daca ar juca Banel pe el poate castigati si penalti.
bafta multa fratilor sa fie Domnul cu voi...
atmosfera asta se face doar la meciurile cand joaca cu noi astea.se pregatesc foarte bine pentru meciurile noastre ca este foarte important pentru ei meciul cu GALATASARAY.exemplu alex ala care considera aia dela fener ca e mai bun de cat REGELE HAGð (dupa parerea mea alex nu poate sa fie ''nici gheata dreapta'' al lui HAGð)si spune pentru alex ca este profesor( de scoala de minori poate sa fie doar profesor).inainte sa joace cu noi 2 meciuri alex sa odihnit a jucat cu noi si nu a jucat dupa noi.
Poate dupa scorul de 3-1 puteti sa ziceti ca nea batut rau fener dar nea batut cu arbitru.in fiecare an la sükrü saracoglu rosu pentru noi penalti pentru ei.se accidenteaza jucatorii(minutul doar 1 baros sa accidentat 2 luni nu este)...nu castiga deloc meritat si cu transpiratie.
sa nu va fie frica ca atmosfera nu o sa fie lafel...poate va bat aia dar jucatorii vostrii rapizi(in afara de Banel nu cunosc nu stiu daca aveti) ar face probleme lui lugano si bilica.lugano daca ar juca cum joaca ca in campionatul turcesc ia rosu sigur.daca ar juca Banel pe el poate castigati si penalti.
bafta multa fratilor sa fie Domnul cu voi...
oricum a fost super meci!
merg pe 1-0 pentru noi!
doamne ajuta!
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europ...ul-plan-5075929
Aceasta declaratie, a sclavului Lippi de Pipera, se adauga la seria celor mai mizere fraze citite vreodata despre Steaua (sa nu uitam, fosta campioana a Europei!!!). Fiind la concurenta cu dejectiile si elucubratiile zilnice ale lui Jiji Fernandel.
Pai tu, ca fotbalist la Steaua, citind ce parere are propriul tau antrenor despre Europa League, nu-ti vine sa-ti bagi picioarele in el de meci cu Fenerbahce? Se vor duce exact ca oile la taiere doar ca sa mai bifeze inca o pacalire a fotbalului. Dupa ce ca jucatorii actuali nu au valoare intrinseca, ca lotul e mediocru, vine si neamul asta prost, lingau si sclav, pseudofilozoful de cartier numit Stoichita sa afirme ca si Europa League ii pute. In Cupa Romaniei suntem cascadorii rasului de ani de zile, in Europa League n-am marcat nici macar un gol in 3 meciuri...oare ne pregatesc cei din conducere+antrenorul+jucatorii vreo surpriza de proportii, noua, suporterilor, si vor castiga campionatul? Ei asa cred dupa un 1-0 scremut cu Poli si dupa 10-15 meciuri oribile in care am practicat un joc incalcit, balbait, batranesc, in care fiece jucator al Stelei avea nevoie de 3-4 atingeri de minge pentru a reusi sa dea o pasa. Ne balacim in mediocritate si el viseaza Campionatul???
Eu spun insa doar atat: este o alta abureala care ne jigneste inteligenta. Ca sa parafrazez o reclama la moda: "Noi, suporterii adevarati si obiectivi, ne-am saturat de atata incompetenta!"
Incredibil.Vorbeste numai de bani.Nu de performanta,nu de treaba buna,nu de palmares.Nu vor un campionat pentru trofeu,ce pentru a merge in UCL.Pentru ce?Tot pentru bani!Imi bag plua in ei de sclavi!
Please share with all your friends from Turkey
de ce sa ne calificam? ca sa ia cacatu ala mai multi bani din competitii europene?
Asta mai e Steaua pe care noi o iubim?
tind sa va reamintesc prieteni ca fiecare victorie a Stelei prelungeste durata mandatului CANCERULUI!
Dupa cum spunea coach-ul Stelei cel mai mult dintre cele 3 competitii la care am participat conteaza campionatul. Declaratia aceasta reprezinta teama de Fener si teama ca nu se va califica. Dar pe acest fond probabil ca isi va putea pregati mai bine meciul de la Istanbul. Eu cred intr-un rezultat pozitiv, adica intr-o victorie. Pentru ca sunt un optimist si am si oarecare baza. Zapata, Surdu si Kapetanos. Turcii au un lot superior valoric dar multe din echipele cu care joaca de la egal la egal in campionatul turcesc sunt sub valoare noastra. In plus Stoichita, asa sclav cum il cred unii, are o experienta indelungata.
si eu merg pe victorie!
de ce sa ne calificam? ca sa ia cacatu ala mai multi bani din competitii europene?Asta mai e Steaua pe care noi o iubim?
tind sa va reamintesc prieteni ca fiecare victorie a Stelei prelungeste durata mandatului CANCERULUI!
Dar tu ce vrei sa joace Steaua pe gratis in EL,ca asa vrei tu ? sau sa-ti livreze tie in cont suma din cistiguri in EL, vad ca te gindesti mai mult la bani decit la echipa
Voi credeti ca Ciobanul nu are bani lichizi - astea-s balade , da are mai putini dar nu sede si asteapta duminica ca sa vina supoterii sa ia bilete ca el a doua saptamina sa faca cumparaturi
Dar tu ce vrei sa joace Steaua pe gratis in EL,ca asa vrei tu ? sau sa-ti livreze tie in cont suma din cistiguri in EL, vad ca te gindesti mai mult la bani decit la echipa
Voi credeti ca Ciobanul nu are bani lichizi - astea-s balade , da are mai putini dar nu sede si asteapta duminica ca sa vina supoterii sa ia bilete ca el a doua saptamina sa faca cumparaturi
Tu chiar nu intelegi ca pe ala nu`l intereseaza performantele? il intereseaza doar atata timp cat se intersecteaza cu banii , dovada , nu`l intereseaza cupa Romaniei.
nu`l mai intereseaza europa league , il intereseaza campionatul , pai normal ca doar asa intram in Champions League unde sunt banii adevarati!
refuzi sa intelegi ca fiecare victorie mai apare cate un turmentat dasta care cere rabdare si liniste la echipa?
atata timp cat Steaua joaca atat de execrabil cum a facuto in ultimii ani , si castiga prin goluri bulanoase , ca nu am mai vazut o faza coerenta de gol de .... dar din pacate pe multi nu ii intereseaza jocul lafel de mult ca rezultatele si asta doare cel mai tare , sa iti vezi echpa de suflet cum se taraste si se chinuie cu echipe de mana a 3`a si sa te consolezi cu faptul ca am jucat prost dar macar i`am batut.
Daca nu erau suporterii de rezultat care cereau liniste si rabdare , cancerul era de mult eradicat!
De ce sa mai castigam? ca sa aibe suporterii de rezultat sperante in continuare? , ca sa mai stea ala inca vreo 2-3 ani?
Ce mult il intereseaza performantele atata timp cat vinde cei mai buni fundasi din Romania (Goian si Radoi).
Chiar nu intelegi ca Steaua pentru el e o masina de spalat bani?
Tu personal te`ai bucura daca cu , conducerea asta cretina si cu jocul asta infect am lua titlul? daca da , atunci ai o problema!
cum paote sa zica prostu asta de Stoichita ca pentru Steaua nu e importanta Europa League , ci doar campionatul ? Pai de ce mai jaoca...sa se retraga si sa lase locul ...oricum nare ce loc sa lase pentru alta echipa ca e ultiam in grupa X( Se pare ca ciobanul si'a facut un argat : Stoichita , care a inceput sa fluiere la fel de bine ca Becali X(
E clar , aveam sperante pentru meciul de maine ca poate vom face o surpriza si vom bate , dar cu mentalitatea lui Stoichita de becalier , s'a dus sansa !!!
de nu'mi vine sa'i impusc paman2
Se pare ca ciobanul si'a facut un argat : Stoichita , care a inceput sa fluiere la fel de bine ca Becali X(
Poate asta a si fost intelegerea...eu te aduc la Steaua, tu imi canti in struna. ![]()
Logic,Stoichita face ce-i zice Becali.N-ar trebui sa zica asa,ce mentalitate,ca antrenor la o echipa ca Steaua ar trebui si un amical sa lupti sa-l castigi.Dupa eliminarea din Cupa cu Bistrita,Stoichita zice ca nu l-a interesat,desi era un trofeu in joc,acum nu ne calificam in UEFA mai departe,nici o problema.Cand nu o sa mai avem sanse nici la titlu,Stoichita parca o sa declare ca oricum nu ne interesa campionatul.
Pai ati uitat cum s-a introdus Stoichoita pe banca Stelei?????
Pe la 12 noaptea dupa meciul cu Sheriff zicea k e rusine, k Steaua nu a batut pe Sheriff in Europa...si k are rezultate proaste acasa (un egal 2 infrangeri cu CFR, Urziceni si Dinamo)....
Si a venit Stoichita si vad ca nu a fost in stare sa castige nici el acasa.....K Pandurii nu se pune.....deci 2 egaluri...cu lanterna, Gloria si cu Rapid....
Si acu zice k UEFA nu conteaza, k el e interesta doar de campionat
Rusine!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v-am CUSTIGA PT CA MAINE ESTE ZIUA MEA!
ce atmosfera este la meciul urziceniului...incredibil... tocmai la noi,in casa noastra... si durerea mare e ca nu joaca Steaua ci alta echipa.. ma doare sufletul,oare vom mai vedea si noi vreodata asa atmosfera si asa incurajari in templul fotbalului romanesc la un meci de-al Stelei? ![]()
O sa jucam si noi ca Urziceni cand o pleca Ciobanul ![]()
ce atmosfera este la meciul urziceniului...incredibil... tocmai la noi,in casa noastra... si durerea mare e ca nu joaca Steaua ci alta echipa.. ma doare sufletul,oare vom mai vedea si noi vreodata asa atmosfera si asa incurajari in templul fotbalului romanesc la un meci de-al Stelei?![]()
Partea buna e ca din minutul 15 i s-a dat la mumu ciobanului la fiecare aut de poata dinspre Peluza Nord. O alte veste buna e ca destui dintre cei cu esarfe/fulare/sau ce erau cu Unirea Valachorum au sustinut scandarile. s-au auzit si alte cantece anti`Jiji, dar mai timide, ca era cam aiurea totusi fata de Unirea. Oricum, nu ma asteptam sa stea tot stadionul in picioare(bine, aici din cauza ploii
) si sa fie asa o atmosfera. A fost frumos... cum era uneori inainte pe Ghencea.
azi la meciul cu fenerul cred ca va fi in pericol contraperformanta cu montpellier, 0-5 acum vreo douazeci de ani... tare mi-e teama ca o luam rau de tot. poate asa moare becakatul de inima rea... in orice rau poate e si un bine!
Poate asta a si fost intelegerea...eu te aduc la Steaua, tu imi canti in struna.![]()
Am senzatia ca putini suporteri au intuit meschinaria si lasitatea din declaratia filozofului Stoichita. Pe Jiji Fernandel il intereseaza campionatul strict datorita banilor din CL. Atunci, argatul sclav ce si-a zis, ca sa-si pastreze locul caldut si buzele moi?
"- Gand la gand cu bucurie, sa-i cant in struna ciobanului ca vrem in primul rand campionatul si lungeste-mi doamne, zilele! Pana sa ma dea afara, stergand pe jos cu mine, voi mai incasa cateva luni de salariu si prime grase. Cupa Romaniei si EL is aici, campionatul este haaat, departe! Ce ma costa sa afirm cum ca ma intereseaza in primul rand campionatul, fiindca mai sunt multe etape de chin pana sa pierdem matematic toate sansele la locul 1. Pana atunci, sunt pe cai mari, ma dau filozof in fotbal si in circul cu pseudofotbalistii din lot. Ii laud, le explic teoria chibritului, poate poate prinde si echipa locul 5-6 cu 3-4 etape inainte de final iar mie mi se ingroasa contul."
azi la meciul cu fenerul cred ca va fi in pericol contraperformanta cu montpellier, 0-5 acum vreo douazeci de ani... tare mi-e teama ca o luam rau de tot. poate asa moare becakatul de inima rea... in orice rau poate e si un bine!
Da. Pentru mine dubla cu Montpellier reprezinta fundul haului. Am renuntat sa mai privesc ceva timp la Steaua dupa dezastrul cu francezii. In amalgamul de fotbalisti efectiv hacuiti de acel 0-8 nu mi-a mai ramas decat un sg nume: Ovidiu Lazar. Un simbol al neputintei, nesimtirii si amatorismului. Pe ceilalti m-am fortat sa-i iert si sa-i uit. Sper sa nu retraim, astazi cu turcii, acele umilinte, desi unele date sustin posibilitatea aceasta ( avem 0 goluri marcate in 3 meciuri cu echipe mediocre in Europa!).
Ne-o luam,dar nu cred ca asa rau ca si cu Montpellier...
v-am CUSTIGA PT CA MAINE ESTE ZIUA MEA!
La multi ani!