:evil: Bine ca a disparut JONNY BRAVO cu reclamele lui cu tot!!! :twisted:
:evil: Bine ca a disparut JONNY BRAVO cu reclamele lui cu tot!!! :twisted:
:evil: Suntem romani dar nu "cu 4 picioare".La cum ati jucat meritati mai mult?Pacat ca nu v-au dat aia mai multe,sa ziceti mersi ca ati scapat doar cu atat!!Puteati sa iesiti din grupe lejer.Uitativa la rapizi ce grupa au avut si pe ce loc au terminat!Apoi uitativa la voi ce grupa ati avut....pe ce loc ati terminat.......reflectati...si trageti linie.!!!!HAI PA!! :twisted:
Nu am jucat bine din moment ce ne-am inscris din nou pe aceeasi linie, cea a ratarilor. Si, da, calificarea s-a jucat si cu olandezii si cu bulgarii, dar daca iei in considerare meciul cu bulgarii vei vedea ca si la acel meci a fost un gol inscris dupa minutele de prelungiri. Nu il contest deloc, faza a fost lasata sa continuie, insa la Marsilia de ce nu s-a intamplat la fel? Pe mine asta ma intriga mai mult...
Cat despre Rapid, felicitari, le merita, avand cea mai grea grupa.
:evil: Suntem romani dar nu "cu 4 picioare".La cum ati jucat meritati mai mult?Pacat ca nu v-au dat aia mai multe,sa ziceti mersi ca ati scapat doar cu atat!!Puteati sa iesiti din grupe lejer.Uitativa la rapizi ce grupa au avut si pe ce loc au terminat!Apoi uitativa la voi ce grupa ati avut....pe ce loc ati terminat.......reflectati...si trageti linie.!!!!HAI PA!! :twisted:
Nu am jucat bine din moment ce ne-am inscris din nou pe aceeasi linie, cea a ratarilor. Si, da, calificarea s-a jucat si cu olandezii si cu bulgarii, dar daca iei in considerare meciul cu bulgarii vei vedea ca si la acel meci a fost un gol inscris dupa minutele de prelungiri. Nu il contest deloc, faza a fost lasata sa continuie, insa la Marsilia de ce nu s-a intamplat la fel? Pe mine asta ma intriga mai mult...
:evil: Ma bucur ca nu te supara adevarul,asa imi dau seama ca....esti tu caine,dar esti unu bun,si asa sa si ramai!!! :twisted:
Pardon reddog cea mai grea grupa am avut-o noi dar ne-am facut-o singuri mai usoara(s-a spus asta si dupa tragerea la sorti"Steaua are cea mai grea grupa")
Nu meritau sa mearga mai departe la felul cum au jucat, ceea ce a facut Dinamo nu se poate numi fotbal ci <autopafugare>, face tara de ras cu jocul lor, ratau de parca asa se castiga punctele, zicu ala rateaza si cu poarta goala fara rusine, si mai ai tupeu sa numesti asta fotbal...
"Fara rusine" ? Tu chiar crezi ca Zicu nu voia sa marcheze ??? Chiar crezi ca nu dorea sa se califice? Nu a putut, aia a fost problema !! Ce comentarii se pot face... Incredibi !
Comentarii inutile!
dar de ce inutile ??? isi spune si omul parerea...proasta buna cum fi trebuie sa o respectam...
Dinamo-Otelul 0-3
Si pregatirea pentru Champions Sapa-League continua...mult si bine!
Le urez la mai mare... si poate apare un nou superspion :twisted:
Multumim giovani !! :lol: .......e si asta bun la ceva, in afara de a da "tunuri" la transferuri :lol:
Deci since..am pus la pariuri si mia iesit Ajax,Valencia,Cheslea,Rangers,Inter....si nu mia iesit Dinamo...si cu cine a jucat???Bravo Otelu..altceva...No Coment...
Dinamo a facut egal cu Iasiul....putem profita?
Trebuie....e vital sa invingem la Galati...
Egalul lui Dinamo e o veste buna, dar pe langa o victorie a Stelei la Galati, ar trebui confirmat de un rezultat bun la Bacau - Dinamo, saptamana viitoare. Daca as fi fost sef la Steaua, din mai multe considerente, as fi "plombat" Bacaul (nu stiu daca acum nu e prea tarziu) cu cativa jucatori: Litu, Simion, Ochirosii, pe care oricum nu i-am prea vazut jucand. Pe de o parte, nu le-ar fi stricat niste meciuri ca titulari in prima divizie, pe de alta parte, fie numai pt Goian, dar ar fi meritat sa ajut Bacaul. Oricum, la Bacau titularii au 18 - 21 de ani, cu cateva exceptii, deci stelistii ar fi intrat in prima echipa. Si ar fi intrat clar determinati in meciul cu Dinamo.
avea cineva vreo indoiala ca nu castigam cu otelu? a inscris cistea acum cat a inscris intr-un campionat jumate. 0-3 o bine meritata victorie. FORZA Steaua FORZA Steaua ALE, ALE
Reddog poate acum o sa spui si tu ca Poli Iasi este o super echipa ...
E important ca ne apropiem de caini si la golaveraj. Ei sunt la +23 noi la +21. Sper sa ni-l imbunatatim in groapa. :wink:
La adevar suntem peste ei.
E important ca ne apropiem de caini si la golaveraj. Ei sunt la +23 noi la +21. Sper sa ni-l imbunatatim in groapa. :wink:
La adevar suntem peste ei.
MARE DREPTATE AI , sigur in groapa o sa trecem peste catei la golaveraj . :lol: dinam0 - OTELU 0-3 ,
:lol: :lol: , Otelu - Steaua 0-3 , dinam0- Steaua 0-6 :lol: :lol:
In groapa Steaua va face scor cu javrele...
Dinamo acum nu arata a fi echipa de locul 1, ci mai mult arata a o echipa de locul 10-12 .
Forza Steaua!!!
slabutzi dinamovistii..
dar pana in groapa, trebuie sa trecem de rrapizi si sa ne calificam mai departe in UEFA...
lupta Steaua!!
:evil:>>>Sunt foarte puternici dinamuistii!!!!HA HA HA ,i-a facut pana si PLOI Iasi,si ei vor sa joace in "sampion league"!!!Astept meciul cu ei ,si astept un meci mare facut de Steaua ,sa le dam sa nu poata duce sa vada cine este de "champoins league"insa tre sa trecem de rapizii si dupa aia dam drumul la petrecere!!!>>>>> :twisted:
lasa-i,frate,ca asta-i un vis din copilarie de-al lor!si cosmaru' nostru sa ia ei campionatu'! :twisted: