FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«17891011»
armanovici04.04.2006 17:39

Dupã Ion Marin și Florin Marin, se zvonește cã pe banca lui Dinamo urmeazã Andreea Marin. De asemenea, se preconizeazã cã echipa din ªtefan cel Marin va fi pregãtitã dupã rețete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin și bleumarin. Este de așteptat ca pe lista de transferuri alcãtuitã de șefii dinamoviștii sã se regãseascã Petre Marin, Nea Mãrin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine roșu, ci, firesc, un pușcaș Marin. ( sursa : GSP )

bobby_ecko8304.04.2006 20:02

Ce vremuri tragice am prins, ca dinamovist!

Sa fii subiectul de caterinca al tuturor rivalior si nu numai,toata lumea sa zica ca arbitrii trag cu tine, ca am cumparat tot LPF,FRF,CCA, etc, conducerea sa isi bata joc intr-un hal fara egal de suporteri,sa nu poti sa ti mai mult de 3 etape un antrenor si sa nu poti sa concurezi cu rezultatele rivalior, daca nu in Europa, macar in campionat!

In concluzie domnilor, nimeni nu poate sa va impiedice sa ne luati peste picior in continuare, e dreptu vostru,aveti toate motivele sa o faceti,dar va rog mult din suflet, cand mai aveti de gand sa faceti treaba asta, veniti mai oameni buni cu argumente reale.(ex: in timpul meciului Dinamo-Iasi, multi useri de pe forum au sarit ca arsi spunand ca o fost off-side la golul lui Danciulescu si apoi a inceput camaonia de denigrari la adresa clubului alb-rosu,mai apoi sa se cinvinga ca nu a fost off-side si ca partida nu o fost blat cum ar fi spus domniile lor)

I rest my case!

SSK04.04.2006 20:48

Ca sa aiba si "prietenul" nostru canin o noapte mai linistita, mi se pare de bun simt sa admitem un lucru : anul acesta Dinamo n-a facut blaturi !

In fond, ce au in comun Farul, Jiul, Argesul, Otelul, Iasiul ?

armanovici04.04.2006 21:41

@bobby_ecko8

Ne sicanam,ne atacam,dar nu putem sa fim orbi!

V-au tras in piept...da...conducerea nesimtita si aroganta pe care o aveti,cea care a crezut tot timpul ca va insela masa de suporteri,opinia publica si le va merge la infinit.

La urma urmei toate echipele din divizia A au facut reciprocitati,toate au fost mai mult sau mai putin corupte...VOI ATI ABUZAT!...si fotbalul nu v-a iertat...v-a pedepsit pe unde v-a prins...ati mai reusit sa scoateti capul din cusca datorita unei tresariri de orgoliu...Rapid si Steaua jucau bine...ati batut pe Everton pentru ca ati prins-o in cea mai slaba forma din ultimii ani...ati batut(NU ELIMINAT CUM SE BATE CU PUMNUL IN PIEPT NETOIU) detinatoarea trofeului.

FOTBALUL NU IARTA,NU ACCEPTA SA FIE PACALIT...ati abuzat,ati platit...in viata totul se plateste,mai devreme sau mai tarziu.

neseriozitãții nu-i poți rãspunde cu bocete. spunea Geambasu azi intr-un editorial pe GSP.

Adevarat...sunteti printre putinele cluburi din Divizia A a caror patroni nu cauta notorietate pentru a intra in politica,sau pentru a isi rezolva "afacerile" cum este la moda in Romania...mai grav...INVESTESC PENTRU PROPRIUL BUZUNAR...si pentru asta au fost si vor fi pedepsiti in continuare!

Sa nu uiti asta "stimate" rival!

bobby_ecko8305.04.2006 14:25

Mi se pare obiectiv mesajul tau!

Am sa tin minte amice, nici o problema!

Te salut!

kolkka05.04.2006 19:34

Oare cat de umilit te poti simti, ca dinamovist, sa stii ca iti sunt idoli de moment doi fotbalisti pe care doar lipsa de valoare nu i-a mentinut la Steaua? Sa stai sub inaltul patronaj al BBNC? Sa ai niste pseudojucatori (Alexa, Niculescu) care isi santajeaza antrenorul (Ion Marin) cu drama pe care o traieste omul cu boala fiicei sale? Sa te bucuri pentru victorii in minutele 91, 92, 93 cu echipe de pluton, si a doua zi sa stai in casa, pentru ca pe strazi nu ai loc de bucuria adversarilor tai; culmea, mi se pare ca in momentul de fata "alb-rosii" sunt penibili pentru intreaga tara. Poate imi vor spune: "Singuri impotriva tuturor"; le zic romaneste: "cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca". Felicitari echipei Dinamo pentru mijloacele deosebite de a-si asigura victoriile. Sigur, in viata sunt victorii si victorii, dar inainte de asta sunt caractere si ... caractere. Sau, ca sa ma exprim intr-un limbaj canin, e diferenta intre maidanez de Groapa si Ciobanesc Mioritic. Hai, ca diseara e meci adevarat. :)

bobby_ecko8306.04.2006 06:43

No Comment!

Dj07.04.2006 01:09

baieti ..primim un caine (bobby_ecko83) ratacit si tulburat in galeria Stelei? :lol:

antonika07.04.2006 07:36

doar dake e sinucigas

bobby_ecko8307.04.2006 09:34

Vin cu cea mai mare placere doar daca o sa am asupra mea 20 kg de Napalm!

Dj08.04.2006 19:41

ti`ai da viata pt asta? :)))

estephany08.04.2006 20:09

am trait s-o vad si pe asta:un dinamovist ratacit pe forumul suporterilor stelisti.in ceea ce prives-te "echipa" din Stefan cel mare am urmatoarele pareri:

1.Dinamo poate sa joace ani la rand in cupele europene dar la nivelul la care a ajuns Steaua nu va ajunge never pt ca nu au doua lucruri esentile pt performanta:caracter si stabilitate.asa cum bine remarca cineva la Dinamo ajung mai toti refuzatii de rivalele bucurestene si nu pt a ramane mai mult de un sezon.asa n-o sa-si cladeasca o echipa adevarata in veacul vecilor(amin!).Borcea a facut un pas major:de la vanzare de butelii la incercari disperate(mai mereu fara succes - tine-o tot asa)de jucatori adusi din cine stie ce tari de unde nu a mai auzit nici naiba de ei si pt care apelativul de "medio-crii" e deja un superlativ(alexa e cel mai recent exemplu).

2.mi-ar fi jena sa ma laud si sa fac act de bravura cu victoriile rusinoase din ultimele minute de prelungire care la o echipa de talia unde pretinde Dinamo ca se afla ar trebui sa fie o intamplare si nu o constanta.ca sa nu mai vorbim de blaturile pe care le faceau conducatorii dinamoului doar-doar s-or apropia si ei de palmaresul Stelei.dar spre fericirea noastra(a stelistilor) in timp ce cainii vor sta in lesa si vor latra la luna,Steaua va pasi catre noi performante fabuloase.

3.last but not least,2006 va ramane in memoria fanilor celor 2 echipe pt 2 lucruri:Steaua va castiga Cupa UEFA iar Dinamo va suferii o bataie(pe propriul teren)de o va tine minte si peste 20 de ani.

P.S. pentru dinamovistul de pe forum : tragetzi tare ca sunteti aprope de recordul "antrenorul si ziua".

alinush8908.04.2006 20:34

Respect pentru acest suporter dinamovist!...nu e putin lucru sa intrii pe un forum al rivalilor de moarte si sa vorbesti civilizat moarte,si la urma urmei sa vorbesti la subiect...si cu o oarecare doza de obiectivism :wink:

bobby_ecko8309.04.2006 09:31
Respect pentru acest suporter dinamovist!...nu e putin lucru sa intrii pe un forum al rivalilor de ... si sa vorbesti civilizat ...,si la urma urmei sa vorbesti la subiect...si cu o oarecare doza de obiectivism :wink:

Mersi Alin !

Referitor la ceea ce ai spus tu Estephany,totul e posibil ,nimic nu e imposibil!

Dar sper ca va dati seama ca toata suflarea dinamovista va vrea eliminati de Boro,pentru ca daca (Doamne fereste) se va intampla sa castigati Cupa UEFA, nimeni nu va mai ajunge la nas! Jiji e un idiot lipsit de diplomatie, care de multa ori da tonul la ura si instiga la violente intre echipe!

E pentru noi cum e Borcica pentru voi! :D

Incerc sa tratez subiectele de discutii cu o doza mare de obiectivism, dar uneori va dati seama ca intervine si subiectivismul dinamovist!

Nu sunt ratacit pe forum-ul vostru, sunt membru DOL, dar am intrat aici ca sa puetm discuta civilizat de rivalitatea noastra, si/sau de celelalte meciuri!

Salutti a tutti!

antonika09.04.2006 09:38
Respect pentru acest suporter dinamovist!...nu e putin lucru sa intrii pe un forum al rivalilor de ... si sa vorbesti civilizat ...,si la urma urmei sa vorbesti la subiect...si cu o oarecare doza de obiectivism :wink:

Mersi Alin !

Referitor la ceea ce ai spus tu Estephany,totul e posibil ,nimic nu e imposibil!

Dar sper ca va dati seama ca toata suflarea dinamovista va vrea eliminati de Boro,pentru ca daca (Doamne fereste) se va intampla sa castigati Cupa UEFA, nimeni nu va mai ajunge la nas! Jiji e un idiot lipsit de diplomatie, care de multa ori da tonul la ura si instiga la violente intre echipe!

E pentru noi cum e Borcica pentru voi! :D

Incerc sa tratez subiectele de discutii cu o doza mare de obiectivism, dar uneori va dati seama ca intervine si subiectivismul dinamovist!

Nu sunt ratacit pe forum-ul vostru, sunt membru DOL, dar am intrat aici ca sa puetm discuta civilizat de rivalitatea noastra, si/sau de celelalte meciuri!

Salutti a tutti!

bre bobita,

crezi ca daka Dinamo ar ajunge pana unde a ajuns Steaua, borcica cu netoiu si pe cine mai aveti acolo nar fi la fel, macar noi il avem doar pe Gigi, voi aveti 20 de ingamfati. ciocu mic si veziti deale tale.

Motanu D09.04.2006 10:31

Mai fratilor, aici nu e dinamoprostia. Lasati oamenii sa se exprime chair daca sunt dinamovisti !

bodanelu11.04.2006 05:05

un prieten de`al meu avea status la mess:

"Vand bilete la finala CL pt suporterii dinamovisti si rapidisti. Pretz negociabil ca nu stiu cat o sa fie euro in anul 2055!"

SSK11.04.2006 10:06
un prieten de`al meu avea status la mess:

"Vand bilete la finala CL pt suporterii dinamovisti si rapidisti. Pretz negociabil ca nu stiu cat o sa fie euro in anul 2055!"

:lol: :lol: :lol:

Alex_steaua4ever13.04.2006 20:12
Nu vreau sa fiu rau dar Dinamo nu a jucat nimic... NIMIC NIMIC NIMIC...  :lol:  

A fost meciul Cu Herenven in oglinda numai ca acum s-a jucat cateva secunde in plus.... Suficient... :lol:  :lol:  :lol:

a jucat Dinamo vrodata ceva ? :D:D:D:D

estephany15.04.2006 18:40

ma uit la meciul cateilor si vad ca astia chiar o problema cu minutele de prelungiri:iar au dat gol.bine,ca in prima repriza da' tot in min de prelungire.dar vad ca si zicu a intrat iar in paine...la ratari :D:D:D .

redandblue16.04.2006 07:35

pur si simplu m-a lasat fara replica meciul catelusilor de asera... nu concep cum ca nesimtitul de sabau care sustinea sus si tare ca Bistrita n-o sa mai faca blaturi are puterea sa minta cu nerusinare si sa faca jocurile kkt-ului de echipa care culmea mai vrea si in sampion lig..

"ne-am batut singuri..."(sabau)... nu ma boule v-a batut Borcea si cu horoba...si cu rahatii aia de fudasi care mai bine i-ai trimite la pascut vacile decit pe teren...

este incredibil cum o astfel de echipa poate sa profite in viitor de pe urma a ce au facut Steaua si rapid in UEFA...este incredibil cum o echipa care nu ar trebui sa existe face de kkt fotbalul din Romania chiar acum cind am scos din nou capul in europa...este incredibil cum un incompetent(ca sa nu-i zic altfel) ca Borcea incearca sa strice ce altii au muncit un sezon intreg...

cuvintele sunt de prisos...!!!

estephany16.04.2006 07:49

si eu am ramas super surprinsa de greselile pe care le-au facut astia de la Bistrita si mai ales seninatatea cu care sabau povestea despre infrangerea pe care a suferit-o echipa lui.JALNIC. SUNTETZI PATETICI.auzi la fl Petre:(in legatura cu "inghesuiala" care a fost aseara in tribunele lor)

"nu ma asteptam sa se intample asta chiar la noi,o echipa cu traditie".avetzi dreptate.sunteti o echipa traditioanala:LA BLATURI.cateii astia au ajuns vai de mama lor,nici suporterii nu-i mai suporta :D:D .

aici se vede o alta diferentza mare intre Steaua si Dinamo pe Ghencea a batut vantul in tribune doar cand a fost terenul suspendat.

redandblue16.04.2006 08:10

"In primul rand pentru noi a fost o mare presiune cauzata de înfrangerea din meciul cu Rapid si de atitudinea suporterilor. Vom castiga meci dupa meci si ne vom apropia din nou suporterii."(Munteanu-gsp.ro)

pai dc jucati cum ati facut-o cu Bistrita sigur o sa cistgati toate meciurile de acum in colo...

sunteti niste mizerii care faceti tara de ris...o adunatura de frustrati luati din toate ghenele societatii...n-aveti pic de orgoliu si de bun-simt...

winner_00716.04.2006 09:50

un meci de rahat blat blat si iarasi blat .Dinamo=prostia umanitati.Au fost prea multe greseli ca sa nu ne dam seama ce sa intamplat de fapt si bip ala de sabau care minte ca un incompetent ce e ca nu a fost blat ajuta Dinamo din la titlu si a mai si declarat ca are un respect fata de echipa javre-lor.Bai boule respect nu inseamna sa faci blat doar pentru ca aceea echipa te-a lansat in fotbal.Doamne acum nu stiu pe cine urasc mai mult pe sabau sau Borcea

estephany16.04.2006 14:24

au fost de toata jena.pana si prietenul meu(care recunosc e dinamovist - si sa nu aud comentarii :D:D )a recunoscut ca a fost ceva putred in legatura cu meciul asta..tot ce mai imi doresc in legatura cu dresatii astia e ca in iunie Borcea sa se arunce de la etaj ca a castigat Steaua Cupa UEFA si campionatul si nu poate sa profite el de munca altora si sa intre direct in shampion lig.

«17891011»