FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«15678911»
sorin_77715.12.2005 12:10

Ai dreptate dar spune-mi si mie daca nu ai simtit un sentiment de multumire macar... Oricum cateii sunt renumiti prin aceste momente pe care le traiesc... incepand cu acel 3-4 cu Foresta si culminand cu aceasta eliminare... De bucurat o sa ne bucuram tot timpul de raul rivalilor pentru ca si ei fac la fel, asa e viata de suporter...

Doamne fereste sa o patim la fel...

AdiM15.12.2005 13:27

Ceva care sa ne inveseleasca in momentele de tristete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

viptf1.yacast.net/sports/om.net/051214_bucarest.wmv

Este de o calitate deosebita, ceea ce in nici un caz nu se poate spune si despre jocul lui Dinamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce fete disperate au la sfarsit :lol: :lol: :lol:

Piece of Mind15.12.2005 14:33

Am intrat pe forum la dinamoprostia.net...jale mare...am scris ceva...si am fost banat pana in 2033! :lol:

Iata textul:

"Doamne, cat de penibili puteti fi! Ati avut cea mai usoara grupa si totusi o terminati pe ultimul loc. Ce frustrare trebuie sa va fi cuprins, la gandul ca ne veti vedea la TV la primavara (a devenit o obisnuinta privind retrospectiv! ). Va lamentati ca v-a furat arbitrul...daca ati avea un strop, da, ati auzit bine, UN STROP DE MANDRIE, ati recunoaste ca exista un Dumnezeu si toate nenorocirile pe care le-ati facut, cu Balaj, cu maestrul Corpodean, cu Altmayer si cu atatia altii s-au intors intr-un final impotriva voastra.

Nu pot decat sa va doresc sa aveti o iarna usoara si sa fiti pe receptie TVR 1 la primavara. Joaca CAMPIONII!"

armanovici15.12.2005 14:52

Si acuma sincer cu ce ai fost nesuferit sau jignitor...Asta este adevarul..nu inteleg de ce se comporta asa!

ccipri15.12.2005 15:05

javrele au pierdut pentru ca nu a arbitrat Balaj sau Corpodean...soarta ii loveste cand trebuie....noi suntem al doilea an consecutiv in primavara europeana ei nu stiu ce e aia de secolul trecut...javrelor puneti mana pe telecomanda si asezati-va in fotolii in februarie urmariti-ne la TV!!!Jucam in Europa.....Vizionare placuta!!!

A era sa uit cand ati trecut pe primul loc nemeritata la sfarsitul turului ziceati ceva de sarbatori fericite...a noastre sunt mai frumoase...cine rade la urma rade mai bine!!!

I.N.Money15.12.2005 16:23
Mama ce m-a amuzat golul lui Chihaia anulat...

Nu te bucura de raul altuia; nu as vrea sa fim noi in postura lor.... Stii cum e cand te bucuri de raul altuia: poti simti si tu (Steaua, adica) pe propria piele sentimentul trait de cel care sufera si de care razi. Doamne fereste.

Pur si simplu s-a intors roata ...cand ne-a dat Grigorie si noua gol in acel blestemat minut 94 acum 2 sezoane....

armanovici15.12.2005 16:26

s-a anulat golul acela cu reusita lui Cristea exact la un sezon dupa...

I.N.Money15.12.2005 16:36

Atunci golul lui Baltoi din tur....sau cumva le pregatim vreo surpriza in Groapa in retur?? :lol: :lol:

sorin_77715.12.2005 16:41

Mi-am dat seama ca in Groapa nu trebuie sa mergi cu surprize in traista. Astia de la Dinamo isi fac surprize singuri.... :lol: :lol: :lol:

armanovici15.12.2005 19:39

La o examinare atenta a stemei clubului din Stefan cel Mare se observa un nr reprezentativ pentru cainii rosii(este in miniatura)...nr 2...locul pe care au fost intodeauna in privinta performantelor...indiferent ca a fost vorba de campionatul Romaniei sau

Cupele Europene!

Motanu D15.12.2005 19:50

Totusi, trebuie sa te contrazic. La lamentari si vorbe fara continut nu-i bate nimeni.

armanovici15.12.2005 19:58

asa ceva nu se masoara ca si o performanta!

Motanu D15.12.2005 20:09

Ei sunt exceptia care confirma regula in aceasta privinta...

cristianotopeanu16.12.2005 05:51
Ai dreptate dar spune-mi si mie daca nu ai simtit un sentiment de multumire macar...

Asta e altceva, dar nu m-am bucurat de raul lor pentru ca ni se poate intampla si noua...

cristianotopeanu16.12.2005 05:53
Si acuma sincer cu ce ai fost nesuferit sau jignitor...Asta este adevarul..nu inteleg de ce se comporta asa!

Adevarul deranjeaza, mai ales in asemenea momente...

armanovici16.12.2005 14:49

Doare..si totusi nu mai rau ca si Prostia...

reddog19.12.2005 19:08

Radeti radeti, noi plangem. Dar vor veni vremuri cand veti simti pe pielea voastra ce simtim noi, nu v-o doresc ca sunteti romani. V-ati batut cu pumnul in piept ca sunteti romani, dar numai vorbele sunt de voi. Daca erati in locul nostru, eu personal, nu ma bucuram, eram pur si simplu indiferent, asta va spun sincer.

noname_fu19.12.2005 19:10

vezi ca va e fara cratima. cat despre postul tau ... imi vine sa plang... de ras

reddog19.12.2005 19:13

Merci de corectare, nu am fost atent. Din partea mea sa razi pana nu mai poti, atata bai sa fie. Dar vezi sa nu te spargi ca vei da drumul la multa.....desteptaciune.

IONUTZ-CIPRIAN20.12.2005 04:52

:evil: Suntem ROMANI dar nu "cu 4 picioare".La cum ati jucat meritati mai mult?

Pacat ca nu v-au dat aia mai multe,sa ziceti mersi ca ati scapat doar cu atat!!Puteati sa iesiti din grupe lejer.Uitativa la rapizi ce grupa au avut si pe ce loc au terminat!Apoi uitativa la voi ce grupa ati avut....pe ce loc ati terminat.......reflectati...si trageti linie.!!!!HAI PA!! :twisted:

strezahuzum20.12.2005 06:45
Radeti radeti, noi plangem. Dar vor veni vremuri cand veti simti pe pielea voastra ce simtim noi, nu v-o doresc ca sunteti romani. V-ati batut cu pumnul in piept ca sunteti romani, dar numai vorbele sunt de voi. Daca erati in locul nostru, eu personal, nu ma bucuram, eram pur si simplu indiferent, asta va spun sincer.

Haide, ca nu radem ... ma rog nu chiar toti, eu de exemplu nu rad, dar nici nu mi-a parut foarte rau. Era bine daca se califica si Dinamo, fiindca se mai adunau niste puncte acolo la coeficientul UEFA, dar n-a fost sa fie.

PS: Mai lasati-o moale cu arbitrul, ca nu din vina lui a ratat Dinamo calificarea. Si nu la Marsilia a fost ratata, ci la Sofia cu Levsky si la Bucuresti cu adversarii nosti urmatori, Heerenveen.

jordan20.12.2005 08:06

nu are rost sa planga nimeni dupa Dinamo..nu poti face performanta in Europa atata timp cat pentru a ajunge acolo mimezi fotbalul un an intreg..nu pot spune decat ca un Dumnezeu exista si le vede pe toate

apa_plata20.12.2005 09:02

pai bine dom'ne.... intai ii invitati la miting, apoi incercati sa ii prindeti si sa-i bateti? am auzit de faptele de bravura a suporterilor plecati la marsilia; faptele din vama nadlac... pacat ca ce spuneti voi nu seamana cu ce spun ei (rrap!d)... dar oricum.... lasa-ne cu "nu sunteti romani"

dbd20.12.2005 09:36

mie unu imi pare rau ca nu s-au calificat...daca era in campionatul nostru vreun meci atunci nu imi parea rau...si o meritau si ei... :) :?

IONUTZ-CIPRIAN22.12.2005 10:07

:evil: JONNY BRAVO vezi ca publicitatea e la alt topic ,da vad ca nu stii ASTA :twisted: !!!!!!!

«15678911»