FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«13456711»
I.N.Money16.11.2005 16:19
Pai parca Jiji afirma ca bugetul Stelei e dincolo de cuvinte, nelimitat... :lol:

A zis ca e cat al vostru+...o oaie... :lol:

reddog16.11.2005 16:21

Deci, asta nu va face, sub noi din punct de vedere al banilor...Sau o fi o oaie moarta? Dar si atunci, costa lana...

bebeto19.11.2005 16:56

Dinamo-Arges 1-2.ce v-am spus ca cirtu e de incredere.i-a intepat pe catei. :D 8).si asta cu tot cu arbitru de tusa,care a vazut numai ofsaid-uri la contraatacurile argesenilor.

sa vedem ce facem si noi insa.ca data trecuta ne-am bucurat degeaba la egalul potailor.

FORZAAA Steaua!!! PE EI,PE MAMICA LOR!!!

FANATIK RED-BLUE19.11.2005 17:40

Numai dupa victoria noastra in meciul de maine, care sper ca se va realiza, pot spune ca mi-a revenit inima la loc. Forza Steaua !! Hai baietii, nu ratati ocazia!!!

SSK19.11.2005 18:31

Da, au facut un meci chiar penal cateii 8) Unde mai pui ca Argesul nici n-a primit un penalty clar ca lumina zilei in prima repriza. Si asta e echipa care o sa bata pe CSKA si Marseille ? :twisted:

Trebuie sa invingem maine !

reddog19.11.2005 20:35

Adevarul e ca am jucat super prost, nu am ce sa spun pentru a veni in apararea echipei. Daca jucam asa cu CSKA va fi nasol.

Si, intr-adevar arbitrul a gresit la acea faza. Concluzia mea: sper sa nu il mai vad pe Daouda in prima reprezentativa. :evil:

FanSteaua4Life19.11.2005 20:44
Adevarul e ca am jucat super prost, nu am ce sa spun pentru a veni in apararea echipei. Daca jucam asa cu CSKA va fi nasol.

Si, intr-adevar arbitrul a gresit la acea faza. Concluzia mea: sper sa nu il mai vad pe Daouda in prima reprezentativa. :evil:

Doar pe Daouda???... :roll:

reddog19.11.2005 20:47

Pe mai multi de jumatate din echipa. Per general m-au dezamagit cumplit aseara. Ar mai fi Cristea iar unul caruia nu i-a iesit mai nimic...

Ayrton19.11.2005 21:39
Pe mai multi de jumatate din echipa. Per general m-au dezamagit cumplit aseara. Ar mai fi Cristea iar unul caruia nu i-a iesit mai nimic...

Niculescu e singurul fotbalist de la voi (si Zicu, doar cand are chef)... restul cam slabuti...

reddog19.11.2005 21:41

Lasa ca nici Tamas sau Petre nu sunt mai slabi. Doar ca ieri nu se regaseau pe teren.

bebeto19.11.2005 21:53

cirtu oriunde se duce face o aparare beton.argesu e o echipa incomoda si periculoasa pt oricine(mai putin barca 8),mama ce super joc au facut in seara asta).asa ca catelrosu nu fi trist...rusii au aparare mai slaba...dar atac mai bun :) .oricum te poti bucura pt barca si pt victoria Stelei de dum. seara :wink:

reddog19.11.2005 22:16

Pentru Barca da, chiar ma bucur, pentru ca pe cei de la Real nu ii am deloc la suflet. Si Cartu si-a mobolizat foarte bine echipa impotriva noastra. Asta totusi nu e o scuza ca am jucat noi sub asteptari.

Daca CSKA are atacanti atat de buni, cum se face ca nici ei nu stau prea bine la golaveraj in UEFA?

bebeto19.11.2005 22:29

am zis atac mai bun,si aparare mai slaba decit al argesului.oricum eu va urez sincer sa luati inca 6 pct in UEFA(sau cel putin 5)si inca 0 pct(sau cel mult 1) in campionat...si in retur cam la fel :D .nu-i ca-i bine asa!? 8) :wink:

I.N.Money20.11.2005 08:38
Pentru Bbarca da, chiar ma bucur, pentru ca pe cei de la Real nu ii am deloc la suflet. Si Cartu si-a mobolizat foarte bine echipa impotriva noastra. Asta totusi nu e o scuza ca am jucat noi sub asteptari.

Daca CSKA are atacanti atat de buni, cum se face ca nici ei nu stau prea bine la golaveraj in UEFA?

Reddog u ce preferi...sa aiba un parcurs cat mai lung in UEFA sau cat mai bun in campionat?

redandblue20.11.2005 08:41
Pentru Bbarca da, chiar ma bucur, pentru ca pe cei de la Real nu ii am deloc la suflet. Si Cartu si-a mobolizat foarte bine echipa impotriva noastra. Asta totusi nu e o scuza ca am jucat noi sub asteptari.

Reddog u ce preferi...sa aiba un parcurs cat mai lung in UEFA sau cat mai bun in campionat?

Eu nu prefer nici o varianta...

Ba o prefer pe a treia:sa retrogradeze...

zarboss20.11.2005 16:22

frumos meci Dinamo-Arges

redandblue20.11.2005 16:29
frumos meci Dinamo-Arges

Era de asteptat asemenea rezultata la cat de varza e Dinamo...

meshteroo20.11.2005 16:54

Dinamo are noroc numai cu arbitrii!!!

In Cupa UEFA nu le merge asa de bine ca si in campionat...ce bine ca a pierdut!!! :twisted:

reddog21.11.2005 19:44
frumos meci Dinamo-Arges

Dar la voi cum se explica cele doua meciuri consecutive pierdute? Tot "varza" ar fi termenul? Red, fiecare echipa are momente slabe, dar mai ales la noi, unde troneaza "vedetismul"...

reddog21.11.2005 19:46
Dinamo are noroc numai cu arbitrii!!!

In Cupa UEFA nu le merge asa de bine ca si in campionat...ce bine ca a pierdut!!! :twisted:

Alta placa nu ai? Deja a fost arhidezbatuta chestia cu "Dinamo si arbitrii", deja am pierdut sirul la cati arbitrii pro Dinamo ati enumerat.

De Cupa UEFA nu spun nimic deocamdata, ca acolo intr-adevar suntem...cam no comment!

FanSteaua4Life21.11.2005 19:57
frumos meci Dinamo-Arges

Dar la voi cum se explica cele doua meciuri consecutive pierdute? Tot "varza" ar fi termenul? Red, fiecare echipa are momente slabe, dar mai ales la noi, unde troneaza "vedetismul"...

Pai gloria si CFR-ul au jucat cu noi de parca ar fi fost ultimul lor meci...cu voi de parca ar fi fost unul oarecare... :roll:

Motanu D21.11.2005 19:59

Reddog, eu cred ca ar trebui sa se ia masuri pentru rezolvarea problemei: atunci cand termina scoala de arbitraj, arbitrii sa depuna un juramant de credinta fata de Dinamo. Iar plata sa fie facuta din bugetul clubului... :twisted:

Glumesc, evident... dar ma tem ca asta a devenit, daca vrei, "stema" acestui club...

reddog21.11.2005 19:59

DOAR NU INSINUEZI CA CFR A FACUT BLAT CU NOI???

Cat despre Gloria, am mai repetat de n ori, a jucat bine si cu noi, ne-a tinut minute bune in stres, dupa ce au dat golul...

Motanu D21.11.2005 20:02

Nu am insinuat nimic. Am reliefat doar o anumita fata a lui Dinamo. Neplacuta pentru multi... dar nu si pentru conducerea voastra, se pare.

reddog21.11.2005 20:04

Moaten, hai sa nu incepem iar polemica asta. Ti-am spus, nici voi nu sunteti chiar departe de noi si de asa zisele "aranjamente". Inca nu s-a calmat Banatul dupa acel 0-0 cu voi...Cica 11 m? Sa fi fost sau nu? :wink:

«13456711»