FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«14567811»
Motanu D21.11.2005 20:07

Care polemica ? Numele de Becali nu poate fi asociat cu cinstea. Iar fotbalul romanesc e murdar.

Crezi ca e cineva curat :?: :!:. Numai ca unii au o imagine mai proasta ca altii...

reddog21.11.2005 20:11

Adica noi avem o imagine mai proasta decat voi. Poate, nu stiu care pe care, dar lasa-ma sa iti spun ca ambele echipe sunt probabil si "cele mai iubite" dar si "cele mai urate" din tara. Paradoxal, dar asa e.

Motanu D21.11.2005 20:13

As putea invoca faptul ca Steaua nu pleaca din provincie cu Tabul. Sau ca pe multe stadioane se striga diverse injurii in legatura cu Dinamo (mult mai multe decat despre Steaua...)...

Dar n-are rost... ai si tu dreptate...

reddog21.11.2005 20:17

Se striga, se injura, se pun scuturi, masini anti etc, dar oare de ce? Cei buni vor fi tot timpul cei "urati".

Oricum prin Banat nici voi nu stati prea bine la imagine.

FanSteaua4Life22.11.2005 23:23
DOAR NU INSINUEZI CA CFR A FACUT BLAT CU NOI???

Cat despre Gloria, am mai repetat de n ori, a jucat bine si cu noi, ne-a tinut minute bune in stres, dupa ce au dat golul...

Nu am insinuat asta...doar ca nu au jucat cu aceeasi ambitie...de fapt orice echipa joaca impotriva noastra o face de parca ar fi ultimul lor meci, cu voi nu toate, nici macar 50%...poate din cauza ca suntem cei mai buni sau din cauza conducerii voastre??? :wink:

reddog24.11.2005 11:52

Dar de ce nu din cauza ca voi nu prea va concentrati cu echipele mai slab cotate? De ce nu iei si acest aspect in considerare? :wink:

Motanu D24.11.2005 12:02
Dar de ce nu din cauza ca voi nu prea va concentrati cu echipele mai slab cotate? De ce nu iei si acest aspect in considerare? :wink:

Cam asa e: noi nu prea ne concentram cu echipele mai slab cotate, iar voi nu reusiti sa va concentrati niciodata cu echipele mai bine cotate... Si asta se vede cel mai clar in Europa :D

reddog24.11.2005 12:07

Motane, aici iar te contrazic, e taman invers in Europa pentru Dinamo, se pare ca exact cu cele slab cotate avem o prestatie de dorit, iar Everton era mai bine cotata si cu ei ne-am descurcat. Ca sa nu iti mai dau si alte exemple destul de clare pentru a-mi intari afirmatia. Iar voi si in Europa cam stati la fel, avand in vedere ca nu poti compara Rosenborg cu Valencia la o adica. In campionat v-a facut probleme Poli Iasi, iar anul acesta si Gloria...Oare sunt chiar atat de superechipe? :roll:

Motanu D24.11.2005 12:18
Motane, aici iar te contrazic, e taman invers in Europa pentru Dinamo, se pare ca exact cu cele slab cotate avem o prestatie de dorit, iar Everton era mai bine cotata si cu ei ne-am descurcat. Ca sa nu iti mai dau si alte exemple destul de clare pentru a-mi intari afirmatia. Iar voi si in Europa cam stati la fel, avand in vedere ca nu poti compara Rosenborg cu Valencia la o adica. In campionat v-a facut probleme Poli Iasi, iar anul acesta si Gloria...Oare sunt chiar atat de superechipe? :roll:

Poli Iasi e superechipa :twisted:

Si sa stii ca Everton nu e superechipa. La cum juca (si inca mai joaca), era anticipabil rezultatul pozitiv al lui Dinamo (nu insa si scorul...).

in ceea ce priveste Steaua, nu ai facut altceva decat sa-mi intaresti afirmatia cum ca avem probleme cu echipele "mici"...

reddog24.11.2005 12:20

Spune-i ce ai spus de Everon si lui Chelsea, se pare ca dupa infrangerea suferita cu Dinamo, echipa din Liverpool si-a cam revenit. Fata de Levsky, eu cred ca era mai bine cotata.

Poli Iasi superechipa??? :roll:

Motanu D24.11.2005 12:26
Spune-i ce ai spus de Everon si lui Chelsea, se pare ca dupa infrangerea suferita cu Dinamo, echipa din Liverpool si-a cam revenit. Fata de Levsky, eu cred ca era mai bine cotata.

Everton si-a revenit si nu prea. Victoria cu Chelsea se datoreaza faptului ca londonezii i-au luat la pret de matineu. Insa nu impresioneaza pe nimeni. Tot mediocrii raman.

Iar in legatura cu Poli Iasi era o gluma. (sper ca te-ai uitat la mine la locatie...) Oricum e peste Timisoara :D

reddog24.11.2005 12:29

Nu si conform clasamentului, dar imi place cum suna oricum (subiectiv acum). Hai ma ca oricum una era sa joci cu Everton, care a jucat destul de convingator cu noi in retur, si una a fost sa joci cu Levsky, cu care am avut estul ghinion (sau am abordat meciul la fel cum a facut-o Chelsea cu Everton?),

I.N.Money25.11.2005 22:29

Nu ati abordat in nici un fel...Levsky a cam batut "la nimereala"...daca dadea Pulhac..parca...la ocazia aia mare alta era situatia...

reddog29.11.2005 11:54

Nu mai imi adu si tu aminte de acel meci. Hai ca eu ies. Ne auzim dupa meciuri. Bafta maine, desi nu cred ca veti avea mari probleme.

dbd29.11.2005 14:57

sa dea naiba sa ajungetiu si voi unde sunt eu ! :twisted: :wink:

atunci sa vedem daca mai tineti cu Dinamo sau nu...mie unu mi-e mila de ei...

Cum era : RAPID, Steaua, Dinamo uitam de rivalitate...suntem ROMANI mai intai de toate

( sau cam asa ceva )

Bogdan4Steaua29.11.2005 18:23

Everton si-a revenit si nu prea. Victoria cu Chelsea se datoreaza faptului ca londonezii i-au luat la pret de matineu. Insa nu impresioneaza pe nimeni. Tot mediocrii raman.

Iar in legatura cu Poli Iasi era o gluma. (sper ca te-ai uitat la mine la locatie...) Oricum e peste Timisoara :D

Everton nu a castigat meciul cu Chelsea din acest an. Meciul s-a terminat la egalitate(1-1).

reddog05.12.2005 19:25

Si nu crezi ca e o victorie pentru ei? In conditiile in care Chelsea erau pe locul 1 iar Everton cam pe la subsol?

Bogdan4Steaua05.12.2005 21:30

Ba da, asa cum si pentru Vaslui egalul obtinut in fata noastra este sinonim cu o victorie(daca e sa ne luam dupa declaratii, acest egal valoreaza cat 6 puncte pentru lanterna rosie).

redandblue06.12.2005 08:10

AH ce o sa mai ma bucur eu la vara cand o sa retrogradeze moldovenii direct in divizia C...

sorin_77715.12.2005 07:07

Secunda fatala la caini ca raia se tine scai ...

Ce mai titlu in ziarul a carui prima pagina la supercupa au facut-o coregrafie acesti reddogi :)))) Frumos tilul de astazi: "Caini impotenti"

Iata si un editorial din GSP:

"Campioni de toamnă topiți iarna

Alin Buzărin

Nu neapărat fluierul lui Rodriguez Santiago a decis eliminarea lui Dinamo

Se va glosa mult pe prestația acustică a arbitrului spaniol. Barthez plecase la dușuri și se pregătea să se usuce la păr. Chihaia apucase să tragă pe la ultimul bis al concertului, iar Felix Drăghici a rostit un "finaaaaaaaaal" prelung, in timpul căruia mingea putea ajunge pînă in vecini, la Saint Tropez, pe chipiul de jandarm al lui Louis de Funes. Dacă tot e să facem teoria algebrei, geometriei și metafizicii minutului 94, trebuie să ne uităm in spate, către Sofia, cînd pe esteții ultimei și fatalei secunde ii apucase, la 0-0 in deplasare, atacatul in zece oameni.

Calificarea nu s-a pierdut in secunda fluierului de la Marsilia. Nici măcar in momentul in care Vlad Munteanu rata singur cu Barthez, nici cînd se lua gol din corner, ca la Divizia C, nici cînd se pierdea timpul, in ultimele minute, cu Bratu și Grigorie care se văitau pe teren, in loc să se tîrască afară.

Ratarea efectivă a Europei s-a produs mai demult, și nu deodată, ci treptat. Aflată mai mereu cu un pas in spatele umbrei internaționale a Stelei, echipa din Ștefan cel Mare a inceput să-și propună doar mărunte mize interne. Contabilizarea unor titluri și a unor cupe care nu spun nimic dacă nu sînt urmate de ecou extern. Sau tezaurizarea unor abureli semioficiale, cum ar fi distincția de tinichea numită campioană de toamnă. Dacă bine ne aducem aminte, anul trecut, in ultima etapă a turului, Argeșul a primit cu nonșalanță exact atîtea goluri cîte ii trebuiau lui Dinamo pentru a ierna pe locul doi in campionat, la golaveraj.

Prin patrie lucrurile se mai rezolvă, insă prin Europa nu. Iar de arbitraj nu e cazul să vorbească Dinamo, chiar dacă Rodriguez Santiago ar fi fluierat sfîrșitul meciului incă de la pauză. Atunci cînd se invocă acest motiv, se pot pune casetele meciurilor din campionat, acolo unde frustrații ultimei clipe de la Marsilia s-au bucurat, de-a lungul timpului, de o grămadă de privilegii. Fulgerele de toamnă din țară sînt steluțe de gheață in iarna continentului, topite in glodul bulgăresc, amestecat cu aburii de pe fluierul lui Rodriguez Santiago.

15 decembrie 2005"

Fratilor am trait aseara un regret mic ca nu am mai adunat puncte pentru Romania DAR am avut cea mai mare satisfactie din viata mea: Dinamo afara din Europa, joaca s-a terminat... Mama ce m-a amuzat golul lui Chihaia anulat... Avea expresia unui copil care s-a inselat cand a vazut ca a luat la un examen cand de fapt el picase... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I.N.Money15.12.2005 07:40

Am vazut ca au sarit de gatul arbitrului....alta viata e cand nu ii arbitreaza Balaj sau Corpodean...

sorin_77715.12.2005 10:23

Aici se pot posta si digera in voie pataniile cainilor in Europa... :lol: :lol: :lol: :lol:

Numele acestui topic este cat se poate de relevant...

sorin_77715.12.2005 10:33

Ma intreb acum oare daca toti acesti arbitrii au remuscari ?!!??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piece of Mind15.12.2005 10:59

Subscriu bucuriei generale ca Dinamo nu s-a calificat! Ce poate fi mai frustrant pentru ei, decat sa vezi Rapidul (jos palaria pentru locul ocupat la final) si Steaua mai departe in Europa?? Asta in conditiile in care Dinamo a avut cea mai usoara grupa, spre deosebire de noi si cei de la Rapid.

In fine, ceea ce m-a crizat pe mine a fost comentariul jivinelor Mironica si Draghici, doi caini spurcati, care vedeau un meci paralel.

cristianotopeanu15.12.2005 11:52
Mama ce m-a amuzat golul lui Chihaia anulat...

Nu te bucura de raul altuia; nu as vrea sa fim noi in postura lor.... Stii cum e cand te bucuri de raul altuia: poti simti si tu (Steaua, adica) pe propria piele sentimentul trait de cel care sufera si de care razi. Doamne fereste.

«14567811»