Hahahahahahahahahahahahaha in ultimu' minut... hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahahahahahahahahahahaha in ultimu' minut... hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hai sa nu uitam ca suntem romani...in divizia A e o competitie intre Steaua, Dinamo si rapid..dar atunci cand joaca in Cupa UEFA cred ca ar trebui sa fim in primul rand romani
Poti sau nu sa fii patriot, e normal sa tii cu echipele Romanesti. Dar nu cu Dinamo, ca astia fac Romania de rusine !
:lol: :lol:
De obicei cand joaca o echipa romaneasca in cupele europene imi doresc sa castige ... sau macar sa faca un egal ( pentru coeficientul UEFA, nu ca as muri de dragul altor echipe )... da de data asta NU MA POT ABTINE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Au luat-o javrutele ... faceau misto ca vor cumpara ei marca Steaua cand ei n-au bani nici de bilete pe amaratul lor de stadion de mana a treia .... au zis dupa 0-0 cu Heerenven ca bat pe Levski, sunt curios acum pe cine mai urmeaza sa bata ? Real Madrid ? Barcelona ? Chelsea ?
De fapt nu sunt cinstit. Exista explicatii pentru noul esec al catelusilor :
1. Echipa adversa a jucat fotbal, nu a mimat.
2. Terenul era dreptunghiular, prea ingust, prea scurt, prea lat si prea lung simultan ;
3. Iarba era bulgareasca si nu fusese "irigata" corespunzator de javrute ;
4. Firele de iarba erau inclinate la 45 de grade in loc de 60, cum era invatat Zicu, sau 30 de grade, cum era obisnuit Bratu.
5. Luna nu era in opozitie de faza cu Pluto.
6. De asemenea, mai sunt de vina tiganii, evreii, martienii si Klingonienii din Star Trek.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Adevarul e ca asta le e valoarea... insa eu cred ca ar trebui sa sarbatorim dupa meciul nostru cu Sampdoria si nu dupa infrangerea cainilor. (Cainele moare de drum lung...) Altfel cred ca Dinamo se va califica mai departe in UEFA, mai ales daca va revenii trioul-minune al lor: Corpodean-Serea-Altmayer !
asa am facut si sambata seara si duminica cand am ras de Dinamo ca a luat bataie dela Jiul..si cand incolo..noi am luat-o mai rau
asa ca hai sa asteptam finalul meciului de la Sampdoria si dupa aia sa radem de Dinamo
un pic de haz de necaz: sa cumpere palmaresul Stelei daca vor primavara europeana in istoria lor din ultimii 15 ani :lol: :lol: :lol:
N-or sa fie suparati, ca pentru ei e mai important campionatu, au ca obiectiv pe locu 2, sa se faca si la anul' de ras in Europa :lol: :lol: :lol:
si ca sa folosesc o expresie des uzitata saptamana asta: ma multumeam si cu un egal, da' parca e mult mai frumoasa o... infrangere :lol: :lol: :lol:
un pic de haz de necaz: sa cumpere palmaresul Stelei daca vor primavara europeana in istoria lor din ultimii 15 ani :lol: :lol: :lol:
N-or sa fie suparati, ca pentru ei e mai important campionatu, au ca obiectiv pe locu 2, sa se faca si la anul' de ras in Europa :lol: :lol: :lol:
si ca sa folosesc o expresie des uzitata saptamana asta: ma multumeam si cu un egal, da' parca e mult mai frumoasa o... infrangere :lol: :lol: :lol:
hai sa facem haz de necaz dupa ce se termina meciul nostru...
Indiferent ce vom face noi cu Sampdoria noi avem 3 puncte deja pa cand Dinamo are deja 1 punct. ![]()
Catealshii s-au facut inca odata de ras in Europa....
)))))))))
FORZZA Steaua!!!!!
Marturisesc sincer ca nici macar eu nu am reusit sa ma bucur atunci, vazand cum si-au luat-o... :roll:
Insa acum mi-am revenit :twisted: E bine !
daca ar fi fost caini asa cum se pretind nu stiu ce probleme ar fi putut avea cu castravetii astia basiti in otet. dar nu, ei sant, cu adevarat niste javre baloase de care nici jigodia nu se atinge ca sa nu se imbolnaveasca.
si uite asa noi muncim si trimitem in europa corciturile astea ce nu pot batea nici macar zarzavagii europei. mult "respect" Dinamo!
:twisted:
io pot sa spun ca ma bucur de mor!!
imi pare rau ca rrrapid a castigat, chiar am ramas uimita!
si dinamu ramane acasaaaaaa! :wink:
s-au facut de rusine... ei care se laudau ca o sa treaca usor.. de grupe ca au cea mai usoara grupa.... ei uite ca s-au facut de rusine...si cred ca si-au compromis sansele de calificare....
Dar cand nu s-a facut Dinamo de rusine ? Poate pe vremea lui Lucescu...
is curios ce o sa se intample acum la Dinamo... ce declaratii mai dau si ce o sa mai zica giovani.. daca o sa-l dea pe Andone afara .. o sa se duca de rapa echipa
hai sa facem haz de necaz dupa ce se termina meciul nostru...
S-a terminat. 0-0 pentru noi. Acum putem face haz de necazul altora :twisted: :twisted: :twisted:
hai sa facem haz de necaz dupa ce se termina meciul nostru...S-a terminat. 0-0 pentru noi. Acum putem face haz de necazul altora :twisted: :twisted: :twisted:
acum putem sa facem :twisted: :lol:
oare ce scuze vor mai gasi acum :lol: :lol: ..ca a fost prea ingust terenul :lol: :lol:
Nu... Adversarii si-au dorit mai mult victoria...
asta o folosesc la fiecare meci pierdut..tre sa schimbe ceva :twisted: ..sa fie ghinion...sau au dormit jucatorii in ghete :lol: :lol:
Revin cu explicatii complete pentru infrangerea lui Dinamo :
.....
7. Vantul a batut dinspre sud-sud-est in loc de sus-jos-sus cum sunt curentii ascensionali din "Groapa".
8. Dinamo a fost dezavanatata net de arbitru. Acesta a permis echipei adverse sa intre pe teren inainte ca javrutele sa marcheze de trei in poarta goala ( hat-trick Zicu ).
9. Nu s-au aplicat regulile speciale care precizeaza foarte clar ca : portarul advers trebuie sa apere cu mainile legate la spate si stand intr-un picior.
10. Dinamo avea dreptul ( intrebati-i pe Coltescu sau Balaj daca aveti indoieli ) la un penalty in ultimul minut de joc. Acesta se repeta pana cand Dinamo inscrie.
11. Dinu nu le-a dat jucatorilor portia obisnuita de Kant, Shopenhauer, Johnny Walker si Sankt Petersburg inainte de meci.
Domnule, ce ghinion!! :lol: :lol: :lol: Chiar in ultimele secunde!! :lol: :lol: Si arbitrii astia... nu-s ca-n Romania... Sincer, Levski mi s-a parut o echipa slabuta...dar ce pretentii sa ai de la Dinamo...
asta o folosesc la fiecare meci pierdut..tre sa schimbe ceva :twisted: ..sa fie ghinion...sau au dormit jucatorii in ghete :lol: :lol:
Nu... de fapt a fost blat. A vandut magarul ala de Andone meciul drept pentru care va fi dat afara.
au pierdut pt ca trec printr-o perioada foarte nefasta...si acest fapt se datoreaza planetei venus care nu are pozitia buna :lol: :lol:
Nu vreau sa fiu rau dar Dinamo nu a jucat nimic... NIMIC NIMIC NIMIC... :lol:
A fost meciul Cu Herenven in oglinda numai ca acum s-a jucat cateva secunde in plus.... Suficient... :lol: :lol: :lol:
Andone nu se potoleste :
" Sînt mulțumit de grup, dar trecem printr-o perioadă nefastă. Dacă vom depăși această perioadă, putem cîștiga cu ȚSKA Moscova." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sigur ca da !! ![]()
Mi-e jena de-a dreptul ca au ajuns astia prin Europa ...
Iata alta declaratie "geniala" :
"Nu știu ce s-a intâmplat, parcă eram in transă și nu am reușit să cîștigăm. N-a greșit doar Bălțoi, fiindcă am jucat toți".
Erau in transa... aaa, asta explica tot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: