FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«123411»
alex ripper03.11.2005 19:17

eu cred ca au avut horoscpoul prost...ca la Faru :lol:

misha03.11.2005 19:18

dupa meciul cu heerenven Andone a zis ca va castiga la sofia...si dupa meciul cu sofia a zis ca va castiga cu cska :lol: :lol: ... pana la urma cu cine castiga :roll: :lol:

Motanu D03.11.2005 19:24
dupa meciul cu heerenven Andone a zis ca va castiga la sofia...si dupa meciul cu sofia a zis ca va castiga cu cska :lol:  :lol:  ... pana la urma cu cine castiga :roll:  :lol:

Cu FC Scornicesti sau cu Flacara Moreni... ca pe vremuri...

sorin_77703.11.2005 19:28
Nu... Adversarii si-au dorit mai mult victoria...

Asta cu adversarii care si-au dorit mai mult victoria e MORTALA :lol: :lol: :lol:

misha03.11.2005 19:28

Andone dupa finalul meciului (in camasa de nebuni :lol:):

da golu' cand a fost golu'?

cand a fost golu' ...golu'...cand a fost golu'?

dincolo era mai fain ...da golu' cand a fost golu'?:lol: :lol:

sorin_77703.11.2005 19:30
dupa meciul cu heerenven Andone a zis ca va castiga la sofia...si dupa meciul cu sofia a zis ca va castiga cu cska :lol:  :lol:  ... pana la urma cu cine castiga :roll:  :lol:

castiga cu un blat in fata lui TSKA... Ii duce tamas la o vodca la dicoteca pe rusi... :lol:

Motanu D03.11.2005 19:32
castiga cu un blat in fata lui TSKA... Ii duce tamas la o vodca la dicoteca pe rusi... :lol:

Greu de crezut, rusii beau marfa de calitate, nu porcarii precum Tamas... In Rusia nu se fabrica vodca pentru caini... (de ce crezi ca n-a ramas Tamas acolo ) :twisted:

zarboss03.11.2005 19:36

Grupa F

1 Marseille

2 Levski

3 Heerenveen

4 ȚSKA Moscova

5 Dinamo

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :twisted: :twisted:

Bogdan4Steaua03.11.2005 21:14

Dincolo de situatia jenanta in care se afla cei de la Dinamo, trebuie sa remarcam faptul ca noi si Rapid strangem puncte, iar Dinamo ne trage in jos. Ca sa va faceti o parere:

Anul acesta am strans 21.5 puncte UEFA din care:

1. Steaua - 9 puncte

2. Rapid - 8.5 puncte

3. Dinamo - 4 puncte!

In final coeficientul se imparte la 3. Practic Dinamo strica acest coeficient datorita numarului foarte redus de puncte acumulate. Acest lucru s-ar putea sa ne coste. Daca Dinamo castiga cele doua meciuri eram mai sus in ierarhia pe tari. Asa, s-ar putea sa ratam la mustata locul 15 care ne-ar permite sa avem doua echipe in tururile preliminare ale Champions League. Este nasol pentru coeficientul pe tari, insa pe de alta parte noi urcam in clasamentul pe cluburi, in vreme ce ei se afunda tot mai jos. La tragerile la sorti din urmatorii ani, noi vom fi in urna a doua sau a treia valorica si ei vor ramane in cea de-a cincea urna. Poate mai urca si Rapid cateva pozitii(merita pentru ca anul acesta au avut un aport important in stabilirea coeficientului). Dinamo ramane cu lauda de sine.

FanSteaua4Life03.11.2005 22:28

Stire bomba...Fanii lui Levski au afisat un banner care suna cam asa "Dinamo **** MATI"...rog moderatorii sa ma ierte...Marfa...Nu????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uitati-va la poza... http://www.gsp.ro/index.php?a=26531&shift=1

Bogdan4Steaua03.11.2005 22:35

Le mai lipseste un "i" in coada si eventual un semn al exclamarii dar nu conteaza . Mesajul e clar oricum.

nick200504.11.2005 04:36

Nu m-am putut abtine sa nu intru ieri pe site-ul fanilor alb-rosii. Nu am vrut sa scriu, doar sa vad ce gandesc suporterii. Normal ca in loc sa-si vada greselile lor, turbau pentru jocul bun al Stelei si de ce nu si pentru cel al visiniilor. Oare exista rabie si pentru "cainii rosii"?

Cel mai penibil moment a fost cand unii s-au apucat sa scrie la greu ca mai au sanse de calificare, poate si cu 4 puncte! Echipa de 2 lei si 50 de bani, care nu poate castiga fara arbtrii! Si vad ca si sustinatori ei se multumesc cu firmituri! Bravo ma, ati mai dat o data cu bata-n balta si unde, la bulgari?

P.S.: sa nu va para rau pentru ca n-o sa avem 2 echipe in C.L. Noi mergem oricum, ca doar castigam campionatul, pe cand astialalti iar o sa moara de gat cu niste anonimi ai Europei.

strezahuzum04.11.2005 05:09

Am uitat sa multumesc marelui club Dinamo pentru "importanta" contributie adusa la coeficientul UEFA al Romaniei :evil: :evil: ... Megavedetele galactice ale javrutelor au reusit 2 victorii, 1 egal si 3 infrangeri in cele 6 meciuri disputate , aducandu-ne 5 puncte in total in Europa. Pentru comparatie, Steaua a adus 7 puncte ( 2 victorii, 3 egaluri, 1 infrangere ), iar Rapid tot 7 (un meci mai putin). Ca de obicei, "rezultatele" lui Dinamo ne trag pe toti in jos. Dar ce pretentii sa ai de la o echipa invatata cu blaturile si obisnuita sa fie ajutata de arbitri la fiecare meci ?

iancu dragosh04.11.2005 06:48

Aici cred ca ai gresit. Avem trei victorii si un egal in UEFA valeranga de doua ori, Lens, respectiv Sampdoria. Asta inseamna 7 puncte

Insa am mai acumulat si in preliminarii 2 puncte: o victorie si doua egaluri. In total 9 puncte aduse de Steaua. situatia rapidului nu o stiu insa si ei au adus puncte din preliminarii.

kishcutia04.11.2005 07:44

pai....au reusit javrele sa-si arate "valoarea". Dupa tragerea grupelor se vedeau calificati...dupa primele doua meciuri(cele mai usoare) nu mai e situatia asa roz :lol: Se pare ca numele lui Everton va fi singurul pe care-l vor mai mentiona ca "performanta" in Cupa UEFA...in turul preliminar triiiist :lol: :lol:

despre Rapid ce sa zic? ei macar nu fac Romania de ras(cel putin anul asta)si ei cel putin stiu sa joace si fara jucatorul cu nr12(cel cu fluierul)

Bogdan4Steaua04.11.2005 07:46

Am mentionat mai sus situatia celor trei echipe anul acesta. O repet:

Steaua - 9 puncte

Rapid - 8.5 puncte

Dinamo - 4 puncte

Mai multe informatii gasiti la:

http://www.cupeeuropene.lx.ro

sorin_77704.11.2005 08:37

Dar nu am auzit nici o reactie de-a lui Netoiu si Giovani... pe Borcea l-am vazut... era NEGRU de suparare, asa cum imi place mie... Ii sta Cooool!!! :lol: :lol: :lol:

I.N.Money04.11.2005 09:09

Prea mult noroc au avut ei...era si timpul+cum sa bati fara prietenii Corpodean,Serea Tudor etc...? :lol:

sorin_77704.11.2005 17:25
Prea mult noroc au avut ei...era si timpul+cum sa bati fara prietenii Corpodean,Serea Tudor etc...? :lol:

S-a cam intors roata... iti aduci aminte cand ne-au dat noua in ultimul minut in groapa si au batut... cu 2-1... Asta e fotblatul... :lol:

strezahuzum04.11.2005 17:55
Bogdan4Steaua wrote :

Am mentionat mai sus situatia celor trei echipe anul acesta. O repet:  

Steaua - 9 puncte  

Rapid - 8.5 puncte  

Dinamo - 4 puncte

Corect... Scuze pentru neatentie, le-am dat mult prea mult credit javrelor.

De curiozitate, cam de cate puncte mai avem nevoie pentru ca sa putem juca direct in turul 3 al Champions League ?

Bodanel04.11.2005 18:06

Lasa-ti cainii ca eu m-am saturat sa sper ca aduc si ei puncte ca sa avem mai multe echipe in europa in fiecare an. Mai nimic de ani intregi ba acum ne mai trag si in jos iar rapidu cu toate ca Copos se joaca cu nervii lor se tin aporape de Steaua. E bine ca au adus puncte si HUO cainilor.

Bya_604.11.2005 18:31

Meciul cu Sampdoria a fost f bun.chiar daca meritam sa castigam,ma bucur ca am putut fi alaturi de Steaua la meci.jucatorii au fost putin dezamagiti dupa meci pt ca puteau castiga,au fost oricum multumiti de rezultat iar in vestiar a fost o atmosfera frumoasa...cat despre Dinamo,Andone a spus dupa meci ca jucatorii au dat totul pe teren,normal ca au dat totul dar dak numai atata pot ce sa le faci,cred ca ei o uitat ca in UEFA nu se fac blaturi. :)

Ayrton04.11.2005 18:40
De curiozitate, cam de cate puncte mai avem nevoie pentru ca sa putem juca direct in turul 3 al Champions League ?

Pt asta Romania trebuie sa fie in primele 14-15 tzari(si am avea 2 echipe in CL). Ceea ce nu se poate intampla de la anul'. Punctele ce se castiga acum conteaza abia peste 2 ani. E totusi important sa adunam cat mai multe puncte pt a putea fi cap de serie. De ex anul asta in turul 3, ultimul cap de serie a fost chiar Rosenborg cu 36,665 pct. Noi avem acum 29,191 pct.

weber_p04.11.2005 19:52

bah una peste alta Dinamo iar s-a facut de ras in europa! rapid a profitat din plin de neatentia unei rennes care a venit la Bucuresti ca sigura invingatoare! iar Steaua iar a aratat ca are valoare si dak baietii ereau putin mai atenti plecam din Italia cu 3 puncte nu cu unu! zic eu ca moralul baietilor de destul de bun dar fac un nou apel la Becali: lasa dracu prostiile si ocupate de echipa asa mai palmat! Tot respectul pt Tata Jean Padureanu care face manarii peste manarii dar le face cu cap si apare o data pe an la televizor si atunci zice 2-3 cuvinte!!

Bodanel05.11.2005 02:19
bah una peste alta Dinamo iar s-a facut de ras in europa! rapid a profitat din plin de neatentia unei rennes care a venit la Bucuresti ca sigura invingatoare! iar Steaua iar a aratat ca are valoare si dak baietii ereau putin mai atenti plecam din Italia cu 3 puncte nu cu unu! zic eu ca moralul baietilor de destul de bun dar fac un nou apel la Becali: lasa dracu prostiile si ocupate de echipa asa mai palmat! Tot respectul pt Tata Jean Padureanu care face manarii peste manarii dar le face cu cap si apare o data pe an la televizor si atunci zice 2-3 cuvinte!!

Intr-adevar tata jean le face tare cu cap. :oops:

«123411»