FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«1234511»
misha05.11.2005 15:23

a gasit Petre cea mai tare scuza :lol: :lol:

nu se compara valoarea echipelor din grupa nostra cu a celorlalte

:lol: :lol: :lol:

I.N.Money05.11.2005 15:24

cine a zis ..Borcea??? :lol:

misha05.11.2005 15:25

cine a zis ..Borcea??? :lol:

am mentionat ..a zis Petre :lol: :lol:

I.N.Money05.11.2005 15:27

Saracu...mi se parea singurul cu capu pe umeri de acolo..dar vad ca si asta nu e intreg :lol: .

Bogdan4Steaua05.11.2005 15:29

Simpatic Petre asta. Are imaginatie. :D

sorin_77705.11.2005 16:24

mai fratilor... Daca si Levski sau Herenven sunt echipe cu valoare, atunci noi am jucat in compania Sampdoriei cu galacticii sa inteleg...

Totii cainii au un of... de cand ii stiu ei zic ca au ghinion... Acum le dau dreptate: Trebuiau sa fie stelistii cu totii ca sa aiba si ei bucurii...

zarboss05.11.2005 17:31

nu trebuie sa te obosesti sa gasesti tot felul de explicatii... noi suntem mai buni ca ei din toate punctele de vedere.. si cu asta am zis tot

Motanu D05.11.2005 18:56
Totii cainii au un of... de cand ii stiu ei zic ca au ghinion... Acum le dau dreptate: Trebuiau sa fie stelistii cu totii ca sa aiba si ei bucurii...

Imposibil. Cineva trebuie sa si piarda...

strezahuzum05.11.2005 19:19

Hai sa-i mai lasam in pace pe catelusi. Le stim naravurile, n-avem ce sa le facem. Ei sunt mereu cu scuza pregatita : ceilalti "si-au dorit mai multi victoria", "au fost ajutati de arbitru", terenul a fost nu-stiu-cum ( prea ingust, prea scurt, n-a fost bun, etc ), am avut ghinion, s.a.m.d.

In ceea ce ma priveste, nu vreau sa aud vreodata asa ceva din gura unui jucator sau oficial de la Steaua. Trebuie sa acceptam ideea ca echipa o sa mai si piarda meciuri ( cat mai rar, totusi ) pentru ca sa fim sinceri : nimeni nu poate sa castige absolut fiecare meci. De-aia e fotbalul frumos, nu ?

FanSteaua4Life05.11.2005 20:37

In etapa viitoare cu CSK Moskova ma gandesc ce scuza vorm mai gasi, ca au spus ca ii bat pe rusi... :lol: :lol: :lol:

Motanu D05.11.2005 20:49
In etapa viitoare cu CSKA Moskova ma gandesc ce scuza vorm mai gasi, ca au spus ca ii bat pe rusi... :lol:  :lol:  :lol:

Ii vor bate... pe umar. Probabil de vina vor fi vaporii de vodca expirati de rusi care i-au imbatat pe Tamas &co. Sau o sa ne explice C. Dinu cum e cu Armata Rosie si cu tancurile sovietice...

Sau iar vine Petre si ne zice ca adversarii sunt prea buni pentru ei. Adica adevarul.

I.N.Money06.11.2005 08:13

Pai CSKA o sa vina cu sete de puncte aici,pentru ca sunt in aceeasi oala cu ei....si cred ca e timpul sa demostreze de ce au luat Cupa UEFA :lol: .

FanSteaua4Life06.11.2005 21:12

CSK m-au scos de la pariuri...daca bateau luam si eu 5 mil... :cry: :cry: :cry:...O sa pariez iarasi pe ei la meciul cu Dinamo...sper sa nu ma dezamageasca iarasi... :lol: :lol: :lol:

reddog07.11.2005 18:29
Adevarul e ca asta le e valoarea... insa eu cred ca ar trebui sa sarbatorim dupa meciul nostru cu Sampdoria si nu dupa infrangerea cainilor. (Cainele moare de drum lung...) Altfel cred ca Dinamo se va califica mai departe in UEFA, mai ales daca va revenii trioul-minune al lor: Corpodean-Serea-Altmayer !

Motane ce e cu lipsa asta de fair play? Radeti fratilor de esecul nostru. Mai vorbim pe parcurs. Nu spun, am jucat cam neatenti, dar nici sa pierdem nu meritam.

Tineti cu cine vreti, dar in UEFA inca nu e totul pierdut pentru Dinamo.

Cat despre trioul tau, vezi ca ai uitat sa il introduci si pe arbitrul "omul nostru" de la meciul vostru cu Cluj. Ghici cine?

reddog07.11.2005 18:32
nu trebuie sa te obosesti sa gasesti tot felul de explicatii... noi suntem mai buni ca ei din toate punctele de vedere.. si cu asta am zis tot

Istoric da, sunteti mai buni deocamdata. Momentan in grupe aveti o situatie mai roza decat a noastra.

PS: Nu spun ca avem o grupa grea, dar nici chiar usoara. Apropo, v-ati uitat putin la meciul lui Heerenveen cu Aiax sau CSKA? Nu e o echipa chiar de mirul lumii, e o echipa foarte incomoda. De Levski nu am ce spune, dar chiar in minutul 94 parerea mea e ca a tinut si putin de ghinion.

Motanu D07.11.2005 18:32

Eram nervos dupa meci. Chiar daca sunt stelist prestatia lui Dinamo cu bulgarii m-a enervat la culme. In camionat n-aveti decat sa va duceti in "C" dar in Europa as dori ca Dinamo sa castige toate meciurile. Ca si Steaua de altfel.

Pentru binele fotbalului romanesc.

(de Rapid nu vorbesc pentru ca ei reprezinta fotbalul altei etnii...)

reddog07.11.2005 18:37

Nu o mai da la intors acum. Nu trebuie sa te "rusinezi" pentru ceea ce gandesti. Eu am fost super dezamagit de prestatia lui Dinamo, dar de aceea nu a vrut sa o ia Steaua la Genoa. Sincer, in acele momente, imi era total indiferent ce se intampla cu voi. Dar de Rapid m-am bucurat cat de cat, nu se terminase inca la Dinamo cand au marcat ei... Voua va transmit felicitari si atat.

Motanu D07.11.2005 18:41
Nu o mai da la intors acum. Nu trebuie sa te "rusinezi" pentru ceea ce gandesti. Eu am fost super dezamagit de prestatia lui Dinamo, dar de aceea nu a vrut sa o ia Steaua la Genoa. Sincer, in acele momente, imi era total indiferent ce se intampla cu voi. Dar de Rapid m-am bucurat cat de cat, nu se terminase inca la Dinamo cand au marcat ei... Voua va transmit felicitari si atat.

Nu o intorc. Pur si simplu m-am enervat teribil pe moment.

reddog07.11.2005 18:44

Pai daca tu te-ai enervat, ce sa mai spun de mine? Eram negru de-a binelea. Asta a fost sa fie. Cum ti-am spus, eu inca mai cred in sansele noastre. Repet, CSKA nu e de neinvins.

Bogdan4Steaua07.11.2005 21:16

Daca tot veni vorba de pariuri, am pierdut si eu in acea seara 780.000 pe Dinamo(mai exact - gol marcat Dinamo). :cry:

FanSteaua4Life08.11.2005 00:39
Daca tot veni vorba de pariuri, am pierdut si eu in acea seara 780.000 pe Dinamo(mai exact - gol marcat Dinamo).  :cry:

Problema e ca eu aveam 10 meciuri pe bilet si tocmai CSK ma scos de care eram cel mai sigur, bine ca nu pusesem pe levski - Dinamo x ca pe celalalt bilet am luat 1 200 000, il pierdeam si pe ala...

sorin_77708.11.2005 08:36
Pai daca tu te-ai enervat, ce sa mai spun de mine? Eram negru de-a binelea. Asta a fost sa fie. Cum ti-am spus, eu inca mai cred in sansele noastre. Repet, CSKA nu e de neinvins.

Degeaba luati 3 puncte cu CSKA daca nu bateti la francezi... Voi si rusii veti ramane acasa, macar aveti o companie selecta, castigatoarea de anul trecut... :lol:

Bogdan4Steaua08.11.2005 14:06

In legatura cu CSKA Moscova: daca vreti sa va calificati mai departe este extrem de important sa abordati meciul cu maxima seriozitate. CSKA este o trupa puternica si primele doua rezultate sunt total irelevante. De ce? Pentru ca CSKA a dus o lupta destul de stransa in campionat cu Spartak Moscova si Lokomotiv Moscova si in consecinta s-a axat mai mult pe campionat. Acum e deja campioana(este la 4 puncte de cele doua urmaritoare cu o etapa inainte de finalul campionatului). In aceste conditii, acum se vor axa numai pe Cupa UEFA, deci vor fi mult mai periculosi decat in primele doua meciuri. Daca va luati dupa ultimele rezultate si ii tratati de sus faceti o mare greseala.

Motanu D08.11.2005 14:12

In legatura cu CSKA Moscova: daca vreti sa va calificati mai departe este extrem de important sa abordati meciul cu maxima seriozitate. CSKA este o trupa puternica si primele doua rezultate sunt total irelevante. De ce? Pentru ca CSKA a dus o lupta destul de stransa in campionat cu Spartak Moscova si Lokomotiv Moscova si in consecinta s-a axat mai mult pe campionat. Acum e deja campioana(este la 4 puncte de cele doua urmaritoare cu o etapa inainte de finalul campionatului). In aceste conditii, acum se vor axa numai pe Cupa UEFA, deci vor fi mult mai periculosi decat in primele doua meciuri. Daca va luati dupa ultimele rezultate si ii tratati de sus faceti o mare greseala.

Si tu crezi ca Zicu sau Bratu sau Plesan sunt capabili sa inteleaga acest aspect ?!

reddog08.11.2005 14:31

Degeaba luati 3 puncte cu CSKA daca nu bateti la francezi... Voi si rusii veti ramane acasa, macar aveti o companie selecta, castigatoarea de anul trecut... :lol:

Adica vrei sa spui ca Heerenveen sau Levski ii vor bate pe Marseille. Si noi nu putem scoate un x la ei, nu?

«1234511»