Pai daca tu te-ai enervat, ce sa mai spun de mine? Eram negru de-a binelea. Asta a fost sa fie. Cum ti-am spus, eu inca mai cred in sansele noastre. Repet, CSKA nu e de neinvins.
In legatura cu CSKA Moscova: daca vreti sa va calificati mai departe este extrem de important sa abordati meciul cu maxima seriozitate. CSKA este o trupa puternica si primele doua rezultate sunt total irelevante. De ce? Pentru ca CSKA a dus o lupta destul de stransa in campionat cu Spartak Moscova si Lokomotiv Moscova si in consecinta s-a axat mai mult pe campionat. Acum e deja campioana(este la 4 puncte de cele doua urmaritoare cu o etapa inainte de finalul campionatului). In aceste conditii, acum se vor axa numai pe Cupa UEFA, deci vor fi mult mai periculosi decat in primele doua meciuri. Daca va luati dupa ultimele rezultate si ii tratati de sus faceti o mare greseala.
Bogdane, ma indoiesc ca ii vor trata de sus. La urma urmei sunt detinatorii Cupei. Doar am spus ca nu sunt imposibil de batut. I-am urmarit atent si in partida cu olandezii si, sincer, nu mi-au dat impresia unei super echipe. Personal cred inca in sansele lui Dinamo.