FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre rivalii de moarte.

«12345611»
reddog08.11.2005 14:33
Pai daca tu te-ai enervat, ce sa mai spun de mine? Eram negru de-a binelea. Asta a fost sa fie. Cum ti-am spus, eu inca mai cred in sansele noastre. Repet, CSKA nu e de neinvins.

In legatura cu CSKA Moscova: daca vreti sa va calificati mai departe este extrem de important sa abordati meciul cu maxima seriozitate. CSKA este o trupa puternica si primele doua rezultate sunt total irelevante. De ce? Pentru ca CSKA a dus o lupta destul de stransa in campionat cu Spartak Moscova si Lokomotiv Moscova si in consecinta s-a axat mai mult pe campionat. Acum e deja campioana(este la 4 puncte de cele doua urmaritoare cu o etapa inainte de finalul campionatului). In aceste conditii, acum se vor axa numai pe Cupa UEFA, deci vor fi mult mai periculosi decat in primele doua meciuri. Daca va luati dupa ultimele rezultate si ii tratati de sus faceti o mare greseala.

Bogdane, ma indoiesc ca ii vor trata de sus. La urma urmei sunt detinatorii Cupei. Doar am spus ca nu sunt imposibil de batut. I-am urmarit atent si in partida cu olandezii si, sincer, nu mi-au dat impresia unei super echipe. Personal cred inca in sansele lui Dinamo.

Motanu D08.11.2005 14:37
Bogdane, ma indoiesc ca ii vor trata de sus. La urma urmei sunt detinatorii Cupei. Doar am spus ca nu sunt imposibil de batut. I-am urmarit atent si in partida cu olandezii si, sincer, nu mi-au dat impresia unei super echipe. Personal cred inca in sansele lui Dinamo.

La urma urmei nici Levski nu e o super-echipa...

Radu mic08.11.2005 14:40

red dog hai sa punem pariu

daca Dinamo pierde cu cska si marseille nu mai postezi aici daca bate ma las io!!!!

ce zici te bagi!!!

Motanu D08.11.2005 14:44
red dog hai sa punem pariu

daca Dinamo pierde cu cska si marseille nu mai postezi aici daca bate ma las io!!!!

ce zici te bagi!!!

Nu cred ca va pune pariu cu tine... Si apoi reddog a devinit indispensabil siteului. I s-ar simti lipsa...

reddog08.11.2005 14:45

Ai nimerit-o Motane. Unu la mana nu pun pariu cu copiii si, doi la mana, nu pot renunta la forum. :wink:

noname08.11.2005 16:49
Si apoi reddog a devinit indispensabil siteului. I s-ar simti lipsa...

ador stelistii adevarati !!!

zarboss08.11.2005 17:44

dar oricum.. Dinamo nu mai are nici o sansa sa treaca de grupe... imi pare rau pentru voi red.. as fi vrut erau niste puncte in plus pentru Romania

Bogdan4Steaua08.11.2005 19:36

Eu unul inca mai sper desi sunt slabe sanse. Daca nu se califica macar sa iasa din Europa cu capul sus(sa nu ramana cu un singur punct). Ar fi bine pentru coeficientul tarii noastre.

strezahuzum09.11.2005 07:59

E adevarat ca niste puncte in plus ne-ar prinde tare bine. Daca nu ma insel suntem pe locul 16 in clasamentul UEFA, adica trebuie sa mai urcam un singur loc ( sa-i depasim pe elvetieni ) ca sa inscriem 2 echipe in preliminariile Champions League, una din ele direct in turul 3 in sezonul 2007-2008.

Dar nu stiu de ce, n-am incredere in Dinamo. Pur si simplu cred ca si-au epuizat doza de noroc si incredere in fortele proprii in Europa. Asta s-a vazut la Sofia, cand nu s-au putut hotari sa iasa la joc si sa-i preseze pe amaratii aia de bulgari. Rezultatul ? Infrangere in minutul 93. Acuma bineinteles ca ploua iar cu declaratii belicoase ( batem CSKA, batem pe Marseille,etc ). Mda. La fel s-au laudat si inainte de meciul cu Heerenven, si dupa. Isi vor reveni tocmai cu cele mai puternice echipe din grupa ?

I.N.Money09.11.2005 10:01

Sincer nici o echipa nu arata ca merita sa treaca de grupe..si s-ar putea sa scoate si ei 3 puncte de la OM in caz ca francezii sunt deja calificati.

redandblue09.11.2005 10:38

Sicer nu prea cred ca Dinamo va mai lua vreun punct in grupa desi ar fi foarte bine pt coeficientul UEFA

zarboss09.11.2005 17:13

sincer .. nu o sa mai ia sigur vreun punct

sorin_77710.11.2005 17:47
Sicer nu prea cred ca Dinamo va mai lua vreun punct in grupa desi ar fi foarte bine pt coeficientul UEFA

m-as bucura sa ma ia 4, sa faca 5 in total si... ATAT... la mustata sa.... stiti voi... :)

Virgil10.11.2005 18:37

Dinamo are posibilitatea sa ia puncte de la CSKA pentru ca joaca in propria-i Groapa.

La Marseille insa,pauza.Sansele sunt nule.

redandblue10.11.2005 18:40
Dinamo are posibilitatea sa ia puncte de la CSKA pentru ca joaca in propria-i Groapa.

Sa nu uitam ca CSKA este detinatoarea trofeului iar Dinamo...

Motanu D10.11.2005 18:43

se pregateste de Champions League

I.N.Money10.11.2005 18:54

Cam de multi ani ..poate reusesc si ei in premiera sa intre in grupele UCL 8)

Motanu D10.11.2005 18:55

Cine stie. Poate stranepotii mei vor prinde si ei acel moment. Si vor plange precum Borcea...

reddog11.11.2005 14:35

Nu, ca Marseille e super campioana prin lume :evil: . Putem scoate x chiar si cu Marseille cu un mai mare angajament si cu putin noroc. La urma urmei sunt pe locul 13 in Ligue 1 si si-au cam luat-o cu Le Mans...

Cat despre CSKA eu continui sa sper in victorie. Se poate daca joaca ca si acasa cu Everton, insa daca jucam ca si cu Heerenveen (nu ca vom avea atatea ocazii de a marca) o vom lua pe coaja.

sorin_77711.11.2005 16:53

Asa e, anul asta doar se antreneaza prin grupele UEFA... mai dati-le o minge va rooog!!! :o

reddog11.11.2005 17:07

Ei, ne-am luat si noi dupa voi. V-am urmat exemplul (sau voi pe al nostru) prin Liga...

Virgil12.11.2005 04:36

Sa nu uitam ca CSKA este detinatoarea trofeului iar Dinamo...

Nu am scapat din vedere lucrul asta,dar CSKA pare a nu mai fi echipa din sezonul trecut,iar patrupedele,la meciul asta,ar trebui sa manance pamantul.Nu ca mi-ar pasa de ei,dar mi-am dat si eu cu parerea.

I.N.Money12.11.2005 10:31

Nu pare deloc...si aiurea e ca nu au vandut pe nimeni din echipa de baza...dar acum cateva zile s-a incununat cu inca un titlu al Rusiei...

bebeto13.11.2005 13:27

cineva vorbea pe aici de neaga.arfi superb sa vina inapoi dar eu nu-l vad pe Jiji si MM sa-l aduca inapoi.in primul rind sau certat cind a plecat,si in al doilea rind e mai simplu sa aduci niste jucatori din div A carora le dai vreo 60 de mii pe sezon si te rogi sa confirme,decit sa-l aduci pe neaga caruia trebuie sa-i dai dublu...dar sti ca face.

deja sunt doua echipe in campionat care au buget mai mare decit Steaua(tim si din),daca cei ce conduc Steaua nu realizeaza ca trebuie sa ti pasul daca visezi la campionate,atunci viitorul n-o sa sune prea bine pt noi....vom trai si vom vedea.

reddog16.11.2005 16:18

Pai parca Jiji afirma ca bugetul Stelei e dincolo de cuvinte, nelimitat... :lol:

«12345611»