FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un jucator de la Steaua a povestit ce s-a intamplat la pauza cu Sheriff

«1234567»
MALDINI21.09.2009 12:58

Deja au aparut dezmintiriile pe siteul oficial al clubului dupa cum asteptam...

CIOBANE pleaca la OI !

IONUTZ-CIPRIAN21.09.2009 13:03

Pai era si normal...nu???O sa apara mai multe atunci cand vor pleca jucatorii agresati de cioben...atunci vor putea sa vorbeasca fara frica....

anti gigi21.09.2009 13:04

stiu cine este jucatorul,tot ce a zis este adevarat

Ronnie21.09.2009 13:06

Cine este?

crysty1421.09.2009 13:09

Mai e o portiune in care zice ca acum cativa ani il simpatizau, sau ceva de genu'...

Eu zic ca e Szekely sau Rada.

Oricum, nu cont. cine e, conteaza ca eu curaj sa iasa si sa zica.

MALDINI21.09.2009 13:15

Si eu tot Janos cred ca e ... in fine , tot ce conteaza e sa scapam de jeul asta odata pentru totdeauna !

KERATOCONUS21.09.2009 13:20

Eu cred ca-i un ziarist, care povesteste ceea ce i-au relatat fotbalistii Stelei ca s-a intamplat inainte si in pauza meciului cu Sheriff Tiraspol.

DelPiero1021.09.2009 13:23

Pentru ca Becali sa plece, e nevoie de o conexiune extraordinara intre jucatori,suporteri si mass-media. Fiecare parte trebuie sa puna presiune,in felul ei, pe Becali, sa plece. Eu asa vad lucrurile. Si daca o luam de jos,din Liga a doua, tot e bine, doar sa scapam de jeg conteaza. Pana si marele Juve a fost in Serie B...

ultra_ss21.09.2009 13:31

nu Liga a doua Liga a treia nu conteaza dar numai sa plece insa dupa cate spune tot el la TV poveste cu Steaua 2003 sa joace in cotroceni .... nu se va adeveri pt ca a dat-o la intors si a spus pai domne cum sa fac eu asta sa le fac pe plac unor derbedei si drogati, huligani, betivi etc.

boozy7us21.09.2009 13:50

haideti sa bombardam adresa de mail a clubului cu mesaje de protest...trebuie sa inteleaga jegurile care conduc acest club ca nu le apartine....Steaua ESTE A NOASTRA! trebuie sa punem presiune cat putem pe acesti infecti, trebuie sa sustinem jucatorii sa-si dea drumul la gura...sunt convins ca daca peretii ar avea gura....multe alte porcarii am afla!

ps: c***@*** e adresa corecta?

David21.09.2009 13:52

In 2 zile ajungem pe OTV!!!!Senzational!Suntem atat de incantati/socati de parca toti am crede ca Gigi e un ingeras iubit de toata lumea.Nu va asteptati oricum la ceva de genu?

David21.09.2009 13:56

<h2 class="titlu-articol"> Bergodi confirmã interviul incediar de la Fanatik Show </h2> Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, confirmã dezvãluirile fãcute de un jucãtor al grupãrii din Ghencea, sub protecția anonimatului, la Fanatik Show.

"Lucrurile s-au petrecut exact cum povestește în interviul respectiv jucãtorul Stelei, nimic nu este fabulație", a confirmat fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi.

"Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frica de Becali, ei au experienta. Doar noua ne tremura picioarele. Intr-adevar, sunt bani, sunt conditii, dar atmosfera a devenit insuportabila si nu poti sa faci performanta in conditiile astea", a spus un jucator stelist la Fanatik Show, sub protectia anonimatului.

Toate amãnuntele despre aceastã dezvãluire le aveți mîine, în Gazeta Sporturilor!

sergiulobont21.09.2009 14:18
La un moment dat spune : patronul s-a enervat ingrozitor, a inceput sa tipe , l-a luat pe Andrei ionescu,l-a luat dupa aceea pe onicas, si va rog sa observati cum pune accentul pe cuvantul "ONICAS". Anonimul nu pune accentul precum astia de la TV, ci pe prima litera, precum maghiarii. ( filmuletul de pe youtube, pe finalul primei parti).

Eu zic ca e Szekely, dar nu mai conteaza cine este.

Bravo, daca nu citeam ce ai scris tu scriam eu acelasi lucru. Maghiarii pun, cel putin in cazul numelor romanesti accentul pe prima litera. De aceea cred ca e Szekely.

GabiTalent21.09.2009 14:29

trebuie tinut cont acum si faptul ca toti jucatorii Stelei (asa cum sustine site`ul oficial al clubului) si cum a declarat si Gigi la GSP TV vor sa-l dea in judecata pe cel care a vorbit,deoarece ei sustin ca nu au declarat si nu vor declara niciodata nimic din ce se intampla in cadrul clubului.

acum ramane si varianta cu "un suporter/sau un ziarist",cineva care doreste sa`i faca rau lu Becali.

ramane de vazut ce se mai intampla...probabil se va face lumina in legatura cu acest subiect !

gio_stgloria21.09.2009 14:31

Acuma vad comunicatul de presa , daca alea sunt cuvintele jucatorilor eu ma impusc.

Fan FC Steaua21.09.2009 14:36

Szekely merita un loc special in inimile noastre, dupa cum am scris si acum cateva posturi, deoarece lui chiar ii pasa de noi si de fotbal. Are curaj sa infrunte ciobanul, dar nu fata in fata. Cine a fost anonimul nu e important, ce e important e faptul ca cineva a avut curajul sa spuna adevarul. Acel cineva nu-l doreste pe Becali, si nu cred ca e singur. Acum jucatorii sunt amenintati de conducere ca daca confirma acesta confesiune, vor fi dati afara.

MIREL6RADOI21.09.2009 15:13
trebuie tinut cont acum si faptul ca toti jucatorii Stelei (asa cum sustine site`ul oficial al clubului) si cum a declarat si Gigi la GSP TV vor sa-l dea in judecata pe cel care a vorbit,deoarece ei sustin ca nu au declarat si nu vor declara niciodata nimic din ce se intampla in cadrul clubului.

acum ramane si varianta cu "un suporter/sau un ziarist",cineva care doreste sa`i faca rau lu Becali.

ramane de vazut ce se mai intampla...probabil se va face lumina in legatura cu acest subiect !

Te asteptai sa se zica contrariul?N-ai sa vezi un comunicat in care sa se spuna "da, ciobanul a venit in vestiar si-a facut scene de nebun!" Fiecare isi vede de propria camasa.Tinand cont de istoricul lucrurilor care se intampla la club, tind sa cred pe bergodi.

David21.09.2009 15:13

Ce penibilitati pe siteul oficial.......

SS Lazio21.09.2009 15:14

Bravo Szekely, incredibil gestul.

Eminamente sunt frapat, tot respectul pentru bãiatul ãsta.

Poate e Bicfalvi totuși, ceea ce din nou ar fi excepțional.

Simt cã ciobanul se duce de râpã, cred cã acum e momentul când "va scãpa turma" , adicã pe Argãsealã, Bãnel, traducãtorul, lãsându-i bezmetici, fãrã matcã și când adevãrații steliși vor spulbera turma.

MAI AI PUÞIN, CIOBANE!

axl21.09.2009 15:16
Acuma vad comunicatul de presa , daca alea sunt cuvintele jucatorilor eu ma impusc.

Da, au stat aliniati si le-au spus in cor.

Grenada21.09.2009 15:36
MAI AI PUÞIN, CIOBANE!

Ca bine zici.

Untitled-1-1.jpg

chris_t21.09.2009 15:55
haideti sa bombardam adresa de mail a clubului cu mesaje de protest...trebuie sa inteleaga jegurile care conduc acest club ca nu le apartine....Steaua ESTE A NOASTRA! trebuie sa punem presiune cat putem pe acesti infecti, trebuie sa sustinem jucatorii sa-si dea drumul la gura...sunt convins ca daca peretii ar avea gura....multe alte porcarii am afla!

ps: c***@*** e adresa corecta?

Desi stiu ca nu ajuta la nimic, le-am trimis eu acum urmatorul mail pe adresa m***@***:

"Buna ziua,

Numele meu este xxxxxxxxxx, sunt din XXXXXXXXX, si va scriu cu rugamintea de a-mi specifica modalitatea prin care va pot returna, fara niciun fel de pretentii din partea mea, un exemplar din ultimul numar al revistei FCSB. Revista este achizitionata saptamana trecuta si nu a fost inca desfacuta.

Desi apreciez extrem de mult munca depusa de dumneavoastra, unul dintre putinele departamente care isi face treaba in mod profesionist, prefer sa ma autoexclud definitiv din cadrul celor care vor mai contribui in vreun fel la bunastarea financiara a cetateanului Becali George. Am 30 de ani, muncesc intr-o mare companie multinationala, am un venit peste medie, deci nu sunt in target group. Nici vagabond, nici derbedeu, nici huligan, nici golan.

Va doresc o zi excelenta.

Trup si suflet pentru culori,

xxxxxxxxxxxxxx."

Astept raspunsul:)

Grenada21.09.2009 15:59

Nu stiu cat de afectati ar fii pentru o revista.Dar este un gest exemplar.

chris_t21.09.2009 16:02

Pentru o revista nu vor fi. Cand ciobanul avar isi va da insa seama ca nu mai vinde nici reviste, nici abonamente, nici nimic, s-ar putea sa nu se stie.

INDEPENDENT SUD21.09.2009 16:08

MARS CIOBANE!!!!!!!!!!!!!! FIE VORBA INTRE NOI MAI BINE TE DUCI LA OI! PANARAMA BECALIANA FA-TI BAGAJELE CA TE ASTEAPTA OILE

«1234567»