http://www.youtube.com/watch?v=RWtbuV6AcAU
http://www.youtube.com/watch?v=-hcFKaVMp0k
Interventia de la fanatik.
http://www.youtube.com/watch?v=RWtbuV6AcAU
http://www.youtube.com/watch?v=-hcFKaVMp0k
Interventia de la fanatik.
Haha, cu Sony Sound Forge Pro.v 10 aflati identitatea "jucatorului" sub anonimat.
Onicas... stiam eu ca ala mic e o zdreanta de om!
Onicas... stiam eu ca ala mic e o zdreanta de om!
De unde stii ca-i Onicas?
Mi-a spus Mache.
La un moment dat spune : patronul s-a enervat ingrozitor, a inceput sa tipe , l-a luat pe Andrei ionescu,l-a luat dupa aceea pe onicas, si va rog sa observati cum pune accentul pe cuvantul "ONICAS". Anonimul nu pune accentul precum astia de la TV, ci pe prima litera, precum maghiarii. ( filmuletul de pe youtube, pe finalul primei parti).
Eu zic ca e Szekely, dar nu mai conteaza cine este.
Inainte sa fac cum a zis axl sunt la parerea ca ori Ninu,ori Szekely,ori Onicas,or Stancu.BRB
Aproape ca nu-mi vine sa cred. Totusi, daca a facut cineva acea marturisire, eu zic ca bine a facut. Daca ar fi avut si sange in organul procreator, ar fi spus de-a dreptul, Io Onicas sau Io X. In situatia data avem de a face cu un ciripitor. Bineinteles ca Gigi isi va pune oamenii sa-l deconpire si sa-l beleasca. Echipa a doua il mananca. Mi-a mila de el.
Si eu cred ca e Janos.
de fapt, ala negru care respira greu... e bibishkov ![]()
Si eu cred ca e Janos.
V-am zis ca e Szekely. Sper ca va inebunii Becalii si va face ceva prostesc.
cred ca articolul este fabricat, oricarui jucator i-ar fi prea frica sa spuna asa ceva, mai ales presei care stim cu totii cat de parsiva este
totusi ce scrie acolo este foart adevarat
ciobane pleaca acum, e mai bine pt tine
e clar Tininho
Sunt aproape sigur ca in urmatoarele zile se va lamuri totul. FC Steaua SA va da o dezmintire in care ii va blama pe neseriosii care au lansat aceasta informatie pe piata. "La Steaua totul merge perfect." E Argateala acolo.
am citit articolul si pe sport.ro ...trist ca am ajuns sa ascultam astfel de declaratii de la echipa noastra..nu stiu daca un jucator este cel care vorbeste dar este evident ca situatia de la echipa este reala..sper sa scapam de acest cancer si Steaua sa revina pe drumul cel bun....
FAC APEL LA LIDERII DE GALERIE..am mai propus si la sfarsitul sezonului trecut o metoda de protest care cu siguranta va da rezultate mai bune decat cele actuale.. LA URMATORUL MECI DE ACASA CEI DIN PELUZA SA MERGEM LA TRIBUNA INTAI. TOT MECIUL SA STAM CU FATA CATRE JEG SI SA SCANDAM IMPOTRIVA LUI. CAT CREDETI CA VA REZISTA ASA?
Oricine ar fi, e de apreciat. Daca l-ar convinge si pe un Ghionea, Petre Marin (de Goian, Radoi, Bergodi nu mai zic) sa faca astfel de declaratii, poate ar realiza ceva.
Senzationala presa asta!
Sigur vom descoperi intre episoadele 4000 si 4001 din ciclul Elodia sau la Acces Direct cine-i cartita!
Oricum,este senzational!
am citit articolul si pe sport.ro ...trist ca am ajuns sa ascultam astfel de declaratii de la echipa noastra..nu stiu daca un jucator este cel care vorbeste dar este evident ca situatia de la echipa este reala..sper sa scapam de acest cancer si Steaua sa revina pe drumul cel bun....
FAC APEL LA LIDERII DE GALERIE..am mai propus si la sfarsitul sezonului trecut o metoda de protest care cu siguranta va da rezultate mai bune decat cele actuale.. LA URMATORUL MECI DE ACASA CEI DIN PELUZA SA MERGEM LA TRIBUNA INTAI. TOT MECIUL SA STAM CU FATA CATRE JEG SI SA SCANDAM IMPOTRIVA LUI. CAT CREDETI CA VA REZISTA ASA?
Buna asta voi aruncati cu scaune el cu seminte si banane sar putea sa il bateti.
mai bine hai sa stam cu mainile in san si sa privim cum ne distruge visul nu? ![]()
Eu zic mai bine sa faceti rost de un kalasnikov si sa-l ciuruiti pe dobitoc,ca altfel nu scapam vreo 10-15 ani de el.
Cei de la ProSport au modificat putin textul. La inceput spune ca "prima oara s-a luat de Ninu", nu "de mine" cum au scris in ziar.
Apoi, jucatorul declara ca doar Ghionea si P.Marin au curajul sa se uite in ochii patronului si mai era si Goian inainte. Cum Ninu nu prea a avut tangente cu prima echipa decat de anul asta, e greu de crezut ca stia el ce se intampla anul trecut in vestiar.
Ar mai fi si felul in care ii pronunta numele lui Onicas, cum bine zicea un user mai sus.
Daca este cu adevarat un jucator, e Szekely, iar daca nu, oricum e bine ce au facut cei de la Fanatik pentru ca este un atac asupra ciobanului.
Unde pot sa ascult si eu sa vad despre ce e vorba?
In sectiunea video.
in loc sa ne dam cu presupusul cine e, mai bine ne mobilizam alaturi de el si de ceilalti jucatori, si sa facem dracului ceva sa scapam de ****`n gat maria sa ciobanu`....ideea cu kalashul ramane valabila! ce i-as tranti vreo 2-3 incarcatoare intre farurile alea cand ranjeste de la oficiala ![]()
trecand la lucruri serioase, trebuie ca noi suporterii sa strangem randurile in zilele astea...altfel o sa distruga echipa, clubul, si tot ce inseamna Steaua!
Un mesaj al unui jucator stelist ce nu a vrut sa-si dea numele a facut valuri in vestiarul Stelei: "Ne tremura picioarele de frica lui Gigi", spunea aseara unul dintre jucatorii Stelei sub protectia anonimatului. Astazi, vestiarul Stelei neaga toate informatiile.
"Este o minciuna sfruntata, un trucaj si o mare jignire adusa grupului nostru. Ceea ce a relatat acel presupus coleg al nostru nu are nicio legatura cu realitatea din vestiarul echipei."
"Niciunul dintre noi nu a facut si nu ar putea face vreodata asa ceva. Jucatorii Stelei formeaza o familie si niciodata nu vor relata, pe un post de televiziune sau pe orice alt canal media, astfel de lucruri neadevarate", scrie intr-un comunicat de presa emis astazi de SteauaFC.com.
hmm.........