Da...dar chestia asta de o scriu cei din Pro Sport la inceput eu nu am auzit-o , si am ascultat de la inceput interviul.Si plus de asta , care mai era anonimatul daca jucatorul spunea ca s-a luat patronul prima data chiar de el?
Da...dar chestia asta de o scriu cei din Pro Sport la inceput eu nu am auzit-o , si am ascultat de la inceput interviul.Si plus de asta , care mai era anonimatul daca jucatorul spunea ca s-a luat patronul prima data chiar de el?
Intr-un fotbal in care (aproape) toti patronii din Liga 1 ii dau dreptate ciobanului pentru felul cum a procedat cu Bergodi, e clar ca acel "fotbal" este unul bolnav de la radacina. ![]()
Eu am vazut inregistrarea la TV, si am ramas socat. Este o parte in care spune ceva de genul:"Becali l-a facut praf pe Ninu ca..." nush ce... Acum sincer...sa vorbeasca Ninu despre propria persoana la persoana a 3-a doar asa de dragul alibiului mi s-ar parea prea inteligent. Daca este chiar el atunci a dat dovada de inteligenta. In orice caz acea persoana a dat dovada de curaj si ne-a pus pe tava ceva ce noi stiam deja.
Parerea mea e ca persoana in cauza e Szekely.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa ne intereseze asa de mult cine este, cel putin deocamdata, trebuie sa vedem mai intai cam ce reactii va strani stirea asta.
Poate fi Szekely ca el a fost singuru amenintat cu echipa a2-a.
Eu tin minte ca si pe Ninu l-a amenintat cu echipa secunda.
@MALDINI
Dar cum a vorbit in direct sub protectia anonimatului ? I-au distorsoniat vocea?
Mai mult ca sigur este vorba de ninu...sau Tudose...unul dintre acestia...si de Tudose s-a luat acum cateva etape...nush ! in orice caz,cat de mult il simpatizam eu pe Becali inainte,acum dupa cate vad ca se intampla....deja nu`l mai suport ! oaia neagra a societatii !
Nu avem de unde sa stim cine a vorbit, doar sa presupunem. La un moment dat spune ca acum cativa ani cand a venit la Steaua..... Jiji era altfel, dar acum a innebunit. Bine poate spune asta doar pentru a induce in eroare. Oricum nu-i cred in stare pe tinerei sa deschida gura dar........
Nu putem stii cine a facut declaratia,posibil unul dintre Ninu,Szekely sau Tudose,dar e de apreciat ca si jucatorii incep sa nu mai suporte iesirile lui Becali.
Eu tin minte ca si pe Ninu l-a amenintat cu echipa secunda.
da pe cine nu a amenintat cu echipa a doua? (il excludem pe Banel)
fecali sa se tina de cuvant....HAHAHAHA..=))).../facepalm serios acuma fecali cuvant?onoare? HAHAHAHA asta ii satanist ce nu intelegeti pana nu il inteapa careva sau il impusca nu pleaca de la Steaua din pacate... ![]()
da pe cine nu a amenintat cu echipa a doua? (il excludem pe Banel)
AI dreptate.![]()
Eu cred ca povestea e cusuta cu ata alba. Nu cred o iota din cele scrise. In primul rand pentru ca nimeni nu ar fi avut curajul sa dea un altfel de interviu. In al doilea rand pentru ca a fost pomenit Goian, care e plecat de ceva timp de la Steaua.
Cred insa ca exista multa frustrare printre jucatori, datorata amenintarilor ciobanului.
Constatam, pentru a cata oara, ca echipa a doua e mai mult o sperietoare pentru jucatorii primei echipe, decat o sursa de jucatori tineri si talentati.
Constat ca niciodata Becali nu a mai luat-o razna ca acum. Nimeni nu e capabil sau nu indrazneste sa-i spuna adevarul in fata. Si anume, ca greseste substituindu-se antrenorului. Steaua e o echipa noua si a realizat totusi atat de mult, schimbarea mentalitatii, increderea in sine a jucatorilor si chiar obtinerea unor rezultate satisfacatoare. Au mai fost si unele sincope, dar sunt inerente in viata unei echipe de fotbal.
Gigi nu este un om in deplinatatea facultatilor mintale. Nu te poti pune contra unui numar atat de mare de oameni (suporteri) si sa dormi linistit in patul tau, pe perna ta. Cred ca nici de sex nu ii mai arde. A luat atata **** si inca mai cere. El nu se va lasa, suporterii nu se vor lasa nici ei. Finalul va fi fara " happy end" pentru Steaua.
Gigi, fie vorba intre noi, mai bine te-ntorci la oi!
Nu stiu de ce am impresia ca e vorba de Tanase,spune clar "Cand am ajuns la Steaua,nu credeam ca se va intampla asa ceva",Ninu si-a facut junioratul la Steaua,probabil ca stie foarte bine de crizele de isterie si caracterul gibonului retardat,fiind de atata timp la club,dar s-ar putea sa ma insel.
Paranoia in faza avansata! Si daca astfel de oameni trimitem la Bruxelles,avem pretentii ca europenii ne privesc cum ne privesc?
Eu cred ca nu e bine sa facem presupuneri si sa avansam nume, pentru ca ciobanul nu stie multe, e limitat rau si nu se stie ce rau le poate face. Eu imi sustin opinia ca totul e o facatura. Nu ar fi prima.
Sigur este o facatura gazetareasca!
Eu imi sustin opinia ca totul e o facatura. Nu ar fi prima.
Si eu am aceeasi impresie.
@MALDINI
Dar cum a vorbit in direct sub protectia anonimatului ? I-au distorsoniat vocea?
Da , vocea a fost modificata
frectie...
Sincer, si eu cred ca este o mare facatura!
In alta ordine de idei, dupa parerea mea, singurul care ar putea sa iasa in public si sa povesteasca lucrurile astea, dar nu sub protectia anonimatului, ar fi Petre Marin. Ceilalti se tem, sunt tineri si este posibil sa isi compromita intreaga cariera.
Unul ca Ninu, daca ar face aceste afirmatii pe post, in direct si si-ar mai da si numele, ca fotbalist nu ar mai exista, pt ca oieru e in stare sa-l tina la Steaua II pana la 60 de ani!
Inca o persoana care, l-ar lasa mut pe cioban, daca ar declara chestiile astea, ar fi Banel!
Poate asa isi face harakiri ciobanu'!
Nu uitati ca ala de la telefon stia cum s-au accidentat tatarusanu si Ghionea.
eu nu cred ca e o facatura...cred ca unul si-a luat inima in dinti si a facut declaratia... si mai cred ca este cu adevarat stelist pentru ca daca nu ii pasa astepta frumos sa ise termine contractu si pleca
Dacã e fãcãturã sau nu, nu știu, da' ce scrie acolo cred cã e adevãrat.
Si mie mi-a trecut prin cap....si imi trece,ca totul ar fi o facatura....insa poate,cum spun mai multi de pe aici....cineva s-a cam saturat sa-i tot joace in picioare ciobanul si s-a hotarat sa vorbeasca....asa ca o putem lua si de buna si de teapa....asta ramane la atitudinea fiecaruia...