FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un jucator de la Steaua a povestit ce s-a intamplat la pauza cu Sheriff

«1237»
MALDINI20.09.2009 21:40

Acum cateva momente un jucator al Stelei sub protectia anonimatului a povestit ce s-a intamplat inaintea si in pauza meciului cu Sheriff.A spus ca ciobanul a venit la stadion inainte de meci si s-a luat de Ionescu , Tatarusanu si Ninu .Apoi la pauza a intrat in vestiar ,si s-a luat iar de jucatori.A spus ca jucatorii joaca de frica.A mai spus si ca ,uneori ar vrea sa ia bataie cu 7 sau 8-0 numai sa scape de acest calvar!Cine a putut inregistra acea convorbire va rog sa o postati...oricum sper ca cei de la fanatik sa puna inregistrarea pe site!

Ciobane , se strange latul...nimeni nu te mai suporta !!!

Video :

Partea I : http://www.youtube.com/watch?v=RWtbuV6AcAU..._embedded#t=425

Paretea a II a : http://www.youtube.com/watch?v=-hcFKaVMp0k...yer_profilepage

gio_stgloria20.09.2009 21:45

Acuma nu stiu daca astea sunt vrajeli sau sunt pe bune , dar imi place ca si presa se grupeaza cat decat impotriva lui, chiar daca uneori inventeaza. Totul e sa ajunga el tralala.

ultra_ss20.09.2009 21:48

acum stiti ce se va intampla ciobanul va spune Acest derbedeu care a dat interviul asta a mintit e un derbedeu si un drogat da aflu eu cine e si il trimit la echipa a 2-a pac pac.

Grenada20.09.2009 21:51

Sa vedeti maine minciuni peste minciuni si pe site-ul oficial si prin presa .

gio_stgloria20.09.2009 21:51

Doamne cum s-a ajuns la Steaua, sa-ti fie frica de boier cacareaza. E trist ce zice baiatu asta mai sus. Sper sa se declanseze o revolutie pe toate liniile, de la suporteri la jucatori. Daca chiar exista o inregistrare , sper sa fie data pe toate posturile ca sa vada tot prostu fomist fan Becali ce se intampla mai exact la Steaua si care-i treaba cu tralala.

MALDINI20.09.2009 21:52

Probabil o sa apara iar un comunicat de presa care o sa dezminta tot...

gio_stgloria20.09.2009 21:54

Mediei din Romania ii place scandalul, deci cred ca aceasta discutie va fi facuta publica si discutata intens, chiar daca oficialii vor dezminti. Il si vad pe Argaseala cum apare si ne forbeste el asa frumos , pun pariu ca si lui ii e frica de Becali, da astia mai lingai rezista mai mult.

ultra_ss20.09.2009 21:55

ce ma enervat acum la culme vorbeste analfabetu asta de Ganea ca domne asta care a dat interviu e turnator, sifonar. Dar bai retardatule nu trebuie sa afle si lumea ceea ce sa intampla la Steaua care din intamplare mai este si cel mai galonat club romanesc si de care se va alege prafu daca o vom tine in continuare asa.

MoWeed20.09.2009 21:55

Nu-l mai vedem pe Ninu prea mult la prima echipa.

Vrajeala sau nu, sunt convins ca in vestiarul Stelei cam asa se petrec lucrurile mereu

gio_stgloria20.09.2009 21:56

E vorba de Ninu ?

Grenada20.09.2009 21:56
Probabil o sa apara iar un comunicat de presa care o sa dezminta tot...

Daca exista inregistrarea este grav pentru Becali.

Astristul20.09.2009 21:57

Chestia cu Ghionea si Tatarusanu se stia de zilele trecute. Acum am aflat cum s-a intamplat exact!

MALDINI20.09.2009 21:59
Daca exista inregistrarea este grav pentru Becali.

Pai exista , e normal , cei de la Fanatik o au...problema e ca niciodata nu o sa apara in original pentru ca daca s-ar intampla asta , acel jucator va avea mult de suferit...pur si simplu o sa zica ciobanu ca a mintit apoi isi bate joc de el

zetroc20.09.2009 22:02
Pai exista , e normal , cei de la Fanatik o au...problema e ca niciodata nu o sa apara in original pentru ca daca s-ar intampla asta , acel jucator va avea mult de suferit...pur si simplu o sa zica ciobanu ca a mintit apoi isi bate joc de el

Sunt de acord cu tine , dar daca o sa aiba destul curaj sa apara acel jucator care a vorbit sub protectia anomimatului , Becali nu o sa aiba ce sa mai zica . Sincer ce am citit mai sus , si ce a declarat acel jucator care cred ca e Ninu pur si simplu m-a lasat rece . Sper din toata inima ca acest om fara onoare , bun simt , si multe altele sa plece , sa ne lase .

Respect

gio_stgloria20.09.2009 22:05

Ma tot gandesc si cred ca daca jucatorul ar iesi in fata sa recunoasca ,ar avea numai el de suferit , oricum la Steaua e dictatura si Becali face ce vrea el. O sa spuna ca a bagat bani si ca are dreptu sa faca ce vrea, ca suntem huligani samd.

zetroc20.09.2009 22:07

Daca iese in fata si vorbeste , o sa fie facut praf de catre cioban dar atunci o sa vada cu totii cine este defapt Becali si o sa existe ceva concret , nu doar vorbe .

MALDINI20.09.2009 22:15

Odata si odata tot vom scapa de acest CANCER

cmcsteaua9020.09.2009 22:17

Sper sa se tina ciobanul de cuvant si sa vand palmaresul.Jucatorul nu se poate sa fi declarat asta pt ca in interviu precizeaza ca prima oara s-a luat de el si de aici reiese foarte clar ca Becali isi poate da seama inmediat.Daca e adevarat de maine clar acel jucator e afara,dar nu cred ca jucatorul putea fi atat de fraier.

MALDINI20.09.2009 22:19

@cmcsteaua90 eu am ascultat live declaratia ... din contextul celor de la Pro Sport lipseste numele Ninu...la el facea referire , eu pe tot parcursul discursului nu am auzit spunand ca s-a luat de el...

john_8620.09.2009 22:20

Toate indiciile il scot pe Ninu drept jucatorul sub anonimat. E tanar, a fost varza in meciul cu Medias, deci sigur e vorba de Ninu. Daca ar mai avea si alti jucatori curajul sa spuna adevarul despre cioban... ma refer la Tatarusanu, Szekely, Rada, Ionescu, Bicfalvi.

gio_stgloria20.09.2009 22:26

Daca vina pica pe ninu e trist pentru el, e jucator tanar, probabil nici nu a apucat sa stranga prea multi bani din fotbal . Ar fi trebuit sa iasa la rampa jucatori vechi pe care i-ar durea la basca in caz ca li s-ar afla identitatea. Un Petre Marin, un Ghionea.

Vad ca de-al de Goian si Lovin nu zic nimic.

Maye20.09.2009 22:27

Maine apare dezmintirea oficiala si la iarna , cel tarziu , Ninu zboara de la echipa.

Grenada20.09.2009 22:29
Maine apare dezmintirea oficiala si la iarna , cel tarziu , Ninu zboara de la echipa.

Poate fi Szekely ca el a fost singuru amenintat cu echipa a2-a.

gio_stgloria20.09.2009 22:31

Szekely a dat gol la Medias deci nu a jucat asa slab.

cmcsteaua9020.09.2009 22:36
@cmcsteaua90 eu am ascultat live declaratia ... din contextul celor de la Pro Sport lipseste numele Ninu...la el facea referire , eu pe tot parcursul discursului nu am auzit spunand ca s-a luat de el...

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...ronului-4916528

Totul a început înainte de meci, la ședința tehnicã. Prima datã s-a luat de mine cã cicã am fost praf la meciul cu Gaz Metan și m-a amenințat cã mã trimite la echipa a doua.

«1237»