FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un jucator de la Steaua a povestit ce s-a intamplat la pauza cu Sheriff

«1567»
Dj22.09.2009 12:43
Io zic cã-i Petre Marin.

eu propun un vot :))

Georgik_Steaua22.09.2009 14:11
Robinson Rufay Zapata22.09.2009 14:14
Eu cred ca e o vrajeala

Deci , a fost vrajeala. Nu cred ca este cineva nebun sa-si semneze sentinta. Gigi e nebun si te poate juca in picioare.

gio_stgloria22.09.2009 14:17
http://www.sport.ro/Liga-1/audio-socant-in...culta-aici.html

ascultati si voi aici , da nu filmarea video , e mai jos un audio de pe trilulilu.

Fan FC Steaua22.09.2009 14:43

E doar fnatic care a dat mail cu inregistrarea la toate trusturile. Iar prostii au prins momeala lui Gigi. Esti un lingau fnatic.

Prin ce ai facut, ai dat dreptate ciobanului. Ai facut rau clubului!

Sa zicem ca e o posibilitate sa fie falsa, si ce PLM importanta ar avea? Lasa sa creada lumea, ca abia castigam razboiul mai repede, dar prostia e la putere...

bijoux_bz22.09.2009 14:53

eu zic ca e MACHE !!!!! :yeahh:

Dessyr322.09.2009 14:57
vad ca au aparut persoane (fani?) care sustin ca e doar o conspiratie...probabil pentru audienta digi-sport-ului...dar, declaratia lui bergodi care confirma inregistrarea??? e si aia contra-facuta? mie unu bergodi nu mi-a lasat impresia unui tip cu mai multe fete, sau cu interese ascunse. ci a unui antrenor care a vrut sa faca treaba cu Steaua, deoarece era cea mai mare provocare pentru el...dar, in acelasi timp stia si la ce se inhama.

in acea inregistrare nu sunt spuse lucruri noi sau nestiute...probabil cel care a facut a adunat informatiile si le.a pus cap la cap...incidentul din vestiar a fost spus si de cioban si de bergodi,precizandu.se si reactia lui Petre Marin....plus de asta felul in care vorbeste e asa dubios,asa mi s.a parut de la inceput si cand am zis pe youtube toti mi.au sarit in cap,ca cum pot sa cred ca e o facatura..

in fn....sa speram ca intr.un final maimutza urlatoare va parasi Ghencea!

Astristul22.09.2009 19:12
eu zic ca e MACHE !!!!! :yeahh:

Exact! De cand a venit Pandi, el nu mai poate sa ia loc pe banca de rezerve. :D

KuzMaN22.09.2009 19:59
http://www.trilulilu.ro/fanatikshow/9093fdb1c84d44 Aceasta cica ar fi inregistrarea originala.. fara modificarile alea.
spiridusu22.09.2009 20:18

daca nu e facatura, v-ati gandit la Rada ? nu il suporta pe gibon, e vechi la Steaua, in primul an a fost simpatizat si era si in vestiar cand s-a intamplat totul.

Grenada22.09.2009 20:21

Terminati . end of discussion

GabiTalent22.09.2009 20:27

frate terminati`va cu astea ca devenim deja penibili..oricat nu ne convine noua de cioban ! e iovanovici...ce sa mai o dam la intors...si nu pentru ca au facut aia dupa trilulilu..sau aia de la gsp cu programul acela a detectat vocea....ci pentru ca am facut si eu...si pentru a fi si voi siguri 100 % va propun sa downloadati de pe internet explorer...sau odc sau strong dc sau ce vreti voi....un program foarte simplu...acesta se numeste Sound Forge.... aplicati acolo acea inregistrare...in format mp3 sau wav sau cum este ea...si apoi selectati din program Effect > Pitch > Shift... si de acolo mariti viteza la convorbire....si se observa clar ca e ivanovici...ce dracu ! si nu este singurul program....sunt 100 de programe care au in componenta aceasta optiune pitch....

asta nu scuza oricum cu nimik faptul...ca totusi cred ca e adevarat ceea ce spune ivanovici despre intamplarile din vestiar....dar totusi dak era baiat destept punea pe altcineva sa vb...nu el !

si cu asta sper sa terminam discutia...ca e rada...ca e ninu...ca e janos...sau cine mai vreti voi ! :) nu va suparati pe mine si eu sunt impotriva ciobanului...dar aici tre sa fim si putin realisti !

KuzMaN22.09.2009 21:01

Totusi Bergodi a spus ca asa s-a intamplat. E posibil ca Iovanovici sa fii vorbit cu unul din jucatorii Stelei si a facut inregistrarea cu relatarile aluia(..dar vorbind el) ca sa para mai senzational.

DBA23.09.2009 05:05

Daca e Ivanovici e finalul carieriei si asa dubioase de jurnalist.

Daca e Ivanovici, din pacate cred si eu ca el este, asta nu va face decat sa le dea apa la moara oii supreme si strangatorului de kkreze Valetu Argaseala in "cruciada" impotriva "agenturilor straine" indepartand atentia de la problema principala.

Gigi PLEACA!

Marius23.09.2009 05:32

E Onicas ma, e zdreanta aia de Onicas! Parol!

red&blue_boy23.09.2009 05:34

Daca e Ivanovici in inregistrare e chiar urat,e tampit,nu e bine pentru noi,n-aveam nevoie de asta,parca vad ca o sa umfle in blana Becali,ca nu e nimic adevarat,ca jucatorii nu sunt terorizati,etc...

David23.09.2009 14:26

Nu-mi pasa cine e.Dar,totusi este presa impotriva ciobanului? :huh:

Astristul23.09.2009 20:57
Daca e Ivanovici e finalul carieriei si asa dubioase de jurnalist.

Ma indoiesc de asta. Ai vazut vreodata rusine la porci? :D

Oricum, inregistrarea (daca e falsa sau nu) ne ajuta, dar degeaba ne ajuta daca ciobanul nu vinde Steaua.

danielSteaua24.09.2009 20:14

@red&blue_boy daca Ivanovici e in inregistrarea aia inseamna ca este un om de nimic care cauta numai scandal......

@David presa nu e impotriva ciobanului , ca daca pleaca ciobanu pe cine mai pupa ei in c** si cine ii mai primeste pe ei in "palat" , asta sunt pe mana cu ciobanu , ei isi fac audienta si ala isi face publicitate gratis , de asta am renuntat sa ma uit la emisiuni sportive :(, trist ciobanu asta a stricat si televiziuna

PS: fular-campionii:steag_cruce_invers:

miclau225.09.2009 04:24

SUNT IN ASENTIMENTUL VOSTRU , DAR MI-E DOR DE UN MECI CU SPECTATORI,VREAU SA VAD MECIURILE PE STADION! NU STIU DACA INREGISTRAREA ESTE ADEVARATA,DAR CRED CA UNII JUCATORI SUNT LA CAPATUL PUTERILOR(NU CRED CA-L MAI SUPORTA)

«1567»