Io zic cã-i Petre Marin.
eu propun un vot ![]()
Io zic cã-i Petre Marin.
eu propun un vot ![]()
Eu cred ca e o vrajeala
Deci , a fost vrajeala. Nu cred ca este cineva nebun sa-si semneze sentinta. Gigi e nebun si te poate juca in picioare.
ascultati si voi aici , da nu filmarea video , e mai jos un audio de pe trilulilu.
E doar fnatic care a dat mail cu inregistrarea la toate trusturile. Iar prostii au prins momeala lui Gigi. Esti un lingau fnatic.
Prin ce ai facut, ai dat dreptate ciobanului. Ai facut rau clubului!
Sa zicem ca e o posibilitate sa fie falsa, si ce PLM importanta ar avea? Lasa sa creada lumea, ca abia castigam razboiul mai repede, dar prostia e la putere...
eu zic ca e MACHE !!!!! ![]()
vad ca au aparut persoane (fani?) care sustin ca e doar o conspiratie...probabil pentru audienta digi-sport-ului...dar, declaratia lui bergodi care confirma inregistrarea??? e si aia contra-facuta? mie unu bergodi nu mi-a lasat impresia unui tip cu mai multe fete, sau cu interese ascunse. ci a unui antrenor care a vrut sa faca treaba cu Steaua, deoarece era cea mai mare provocare pentru el...dar, in acelasi timp stia si la ce se inhama.
in acea inregistrare nu sunt spuse lucruri noi sau nestiute...probabil cel care a facut a adunat informatiile si le.a pus cap la cap...incidentul din vestiar a fost spus si de cioban si de bergodi,precizandu.se si reactia lui Petre Marin....plus de asta felul in care vorbeste e asa dubios,asa mi s.a parut de la inceput si cand am zis pe youtube toti mi.au sarit in cap,ca cum pot sa cred ca e o facatura..
in fn....sa speram ca intr.un final maimutza urlatoare va parasi Ghencea!
eu zic ca e MACHE !!!!!![]()
Exact! De cand a venit Pandi, el nu mai poate sa ia loc pe banca de rezerve. ![]()
daca nu e facatura, v-ati gandit la Rada ? nu il suporta pe gibon, e vechi la Steaua, in primul an a fost simpatizat si era si in vestiar cand s-a intamplat totul.
Terminati . end of discussion
frate terminati`va cu astea ca devenim deja penibili..oricat nu ne convine noua de cioban ! e iovanovici...ce sa mai o dam la intors...si nu pentru ca au facut aia dupa trilulilu..sau aia de la gsp cu programul acela a detectat vocea....ci pentru ca am facut si eu...si pentru a fi si voi siguri 100 % va propun sa downloadati de pe internet explorer...sau odc sau strong dc sau ce vreti voi....un program foarte simplu...acesta se numeste Sound Forge.... aplicati acolo acea inregistrare...in format mp3 sau wav sau cum este ea...si apoi selectati din program Effect > Pitch > Shift... si de acolo mariti viteza la convorbire....si se observa clar ca e ivanovici...ce dracu ! si nu este singurul program....sunt 100 de programe care au in componenta aceasta optiune pitch....
asta nu scuza oricum cu nimik faptul...ca totusi cred ca e adevarat ceea ce spune ivanovici despre intamplarile din vestiar....dar totusi dak era baiat destept punea pe altcineva sa vb...nu el !
si cu asta sper sa terminam discutia...ca e rada...ca e ninu...ca e janos...sau cine mai vreti voi !
nu va suparati pe mine si eu sunt impotriva ciobanului...dar aici tre sa fim si putin realisti !
Totusi Bergodi a spus ca asa s-a intamplat. E posibil ca Iovanovici sa fii vorbit cu unul din jucatorii Stelei si a facut inregistrarea cu relatarile aluia(..dar vorbind el) ca sa para mai senzational.
Daca e Ivanovici e finalul carieriei si asa dubioase de jurnalist.
Daca e Ivanovici, din pacate cred si eu ca el este, asta nu va face decat sa le dea apa la moara oii supreme si strangatorului de kkreze Valetu Argaseala in "cruciada" impotriva "agenturilor straine" indepartand atentia de la problema principala.
Gigi PLEACA!
E Onicas ma, e zdreanta aia de Onicas! Parol!
Daca e Ivanovici in inregistrare e chiar urat,e tampit,nu e bine pentru noi,n-aveam nevoie de asta,parca vad ca o sa umfle in blana Becali,ca nu e nimic adevarat,ca jucatorii nu sunt terorizati,etc...
Nu-mi pasa cine e.Dar,totusi este presa impotriva ciobanului? ![]()
Daca e Ivanovici e finalul carieriei si asa dubioase de jurnalist.
Ma indoiesc de asta. Ai vazut vreodata rusine la porci? ![]()
Oricum, inregistrarea (daca e falsa sau nu) ne ajuta, dar degeaba ne ajuta daca ciobanul nu vinde Steaua.
@red&blue_boy daca Ivanovici e in inregistrarea aia inseamna ca este un om de nimic care cauta numai scandal......
@David presa nu e impotriva ciobanului , ca daca pleaca ciobanu pe cine mai pupa ei in c** si cine ii mai primeste pe ei in "palat" , asta sunt pe mana cu ciobanu , ei isi fac audienta si ala isi face publicitate gratis , de asta am renuntat sa ma uit la emisiuni sportive
, trist ciobanu asta a stricat si televiziuna
PS: ![]()
![]()
SUNT IN ASENTIMENTUL VOSTRU , DAR MI-E DOR DE UN MECI CU SPECTATORI,VREAU SA VAD MECIURILE PE STADION! NU STIU DACA INREGISTRAREA ESTE ADEVARATA,DAR CRED CA UNII JUCATORI SUNT LA CAPATUL PUTERILOR(NU CRED CA-L MAI SUPORTA)