FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un jucator de la Steaua a povestit ce s-a intamplat la pauza cu Sheriff

«14567»
BAF-kimi21.09.2009 18:37
Bergodi a confirmat ca asa au decurs faptele, nu ca un jucator al Stelei a delarat in sus si-n jos.

Oricine care cunostea desfasurarea lucrurilor putea face interventia aia. Fie un jucator, fie un jurnalist, fie mama dracu cine.

Poate ai dreptate, dar ala zicea ca e facatura, adica nu e adevarat. :|

spiridusu21.09.2009 18:40

personal pana acum varianta cea mai plauzibila mi se pare cea cu " tatarusanu a primit un cap in gura de la Ghionea" .... tinand cont ca Ghionea e lovit la frunte si tatarusanu are botu' spart nu pot deloc sa imi imaginez cum s-ar fi putut taia :-?

+ ca tinand cont de trecutul "violent" al lui Ghionea e posibil orice

Astristul21.09.2009 19:34

Nu le faceti rau jucatorilor! Nu le mai postati numele, chiar daca stiti despre cine este vorba!

Andriy21.09.2009 19:54

Cred ca este adevarata faza..il cred pe Bergodi care a zis ca e adevarat... ciobanul a zis ca nu e, asa ca...

oricum, cel mai probabil e Janos...Ninu nu are cum sa fie decat daca vorbeste la persoana a treia despre el :)

lozzy21.09.2009 20:07

Trimite mesaje pe B1-TV ca zice oierul ca pleaca daca se strang 51%

URGENT!!!

mariuss30221.09.2009 20:33

Mie nu imi vine sa cred cum unii nu au urechi sa asculte. Nu mai pun inca odata linkul cu fisierul audio refacut. Tineti minte doar atat: "jucatorul anonim" este chiar moderatorul Horea Ivanovici.

Spor maxim!

ArmyLand21.09.2009 21:32
Mie nu imi vine sa cred cum unii nu au urechi sa asculte. Nu mai pun inca odata linkul cu fisierul audio refacut. Tineti minte doar atat: "jucatorul anonim" este chiar moderatorul Horea Ivanovici.

Spor maxim!

Horia Ivanovici vorbeste de parca il strange cineva de ooooo tot timpul, asta din fisierul audio refacut nu are timbrul vocal al lui Ivanovici nicicum. Ivanovici se aude chiar la inceput zicand sa dea mai tare in rest nu mai e vocea lui....Nu te contrazic...o fi el, dar inseamna ca mai sunt niste distorsionari de sunet. Si chiar daca as auzi adevarata voce eu nu-i cunosc atat de bine pe jucatori incat sa-i recunosc dupa voce.

MIREL6RADOI21.09.2009 22:10

Bine,nu-i Szekely...Poate-i Elodia! :punk:

http://www.radio21.ro/site/fabricaDementa/...a_vestiare.html

ahahahahahahahahahahahahaahahaha

fanatic22.09.2009 10:13

POATE ACEAST MATERIAL AUDIO AJUTA MAI MULT

HORIA IVANOVIcI MINCINOS !

http://www.trilulilu.ro/fanatikshow/9093fdb1c84d44

GabiTalent22.09.2009 10:21

bravo tata....acuma este clara treaba ! dar nu conteaza ca a fost ala...important e dak chiar e adevarat ce zice el.

oricum chiar si asa fiind oricat de mult il uram pe Gigi....nici horia ivanovici n-a procedat corect....ce face omu pt audienta !

RUSINE IVANOVICI !!!

axl22.09.2009 10:28
Haha, cu Sony Sound Forge Pro.v 10 aflati identitatea "jucatorului" sub anonimat.

Deci quod erat demonstrandum.

Fan FC Steaua22.09.2009 10:28

Nu mai incerca sa dezinformezi lumea !!! Vocea poate fi prelucratea sa semene cu cine vreti voi. Esti un becalist lingau nesimtit care vrei sa acoperi totul !

Rog moderatorii sa-i stearga postul !! E un jegos de-a lui Becali.

PS: Ce ai pus tu acolo nu seamana deloc cu vocea lui ivanovici! Ai castile defecte !

GabiTalent22.09.2009 10:31

frate Fan Steaua....si eu sunt impotriva lui Becali....darr sa fim seriosi...si crede`ma am programe o gramada acasa.... ( sa zicem ca ma ocup cu muzica cu astea) si crede-ma niciun program nu poate sa faca vocea atat de bine sa semene cu a lui ivanovici ! CREDE-MA MERGI PE MANA MEA....si iti zic 100% n`am treaba si nici nu sunt vreun fan alu cioban....dar acea inregistrare este clara...

este horia ivanovici....si poate o sa aiba demnitatea sa recunoasca!

Bodanel22.09.2009 10:34

Si eu cred ca e facatura desi nu-l pot suferi pe cioban. Insa e bine ca i se mai plateste si in moneda cu care este el obisnuit.

Fan FC Steaua22.09.2009 10:39
frate Fan Steaua....si eu sunt impotriva lui Becali....darr sa fim seriosi...si crede`ma am programe o gramada acasa.... ( sa zicem ca ma ocup cu muzica cu astea) si crede-ma niciun program nu poate sa faca vocea atat de bine sa semene cu a lui ivanovici ! CREDE-MA MERGI PE MANA MEA....si iti zic 100% n`am treaba si nici nu sunt vreun fan alu cioban....dar acea inregistrare este clara...

este horia ivanovici....si poate o sa aiba demnitatea sa recunoasca!

Eu cand editez audio nu folosesc numai programe, ci aparatura speciala. Am avut acum cativa ani o manie cu DJ-ii, si de atunci am ceva mixere si alte unelte pe acasa, impreuna cu un sistem destul de bun si o gramada de casti, programe si doua placi de sunet foarte bune.

Se poate face vocea cum vrei tu, dar dureaza ceva timp... Iti pot face vocea lui Becali sa semene cu a unei copile de 9 ani.

PS: Voi chiar nu va dati seama ca acea inregistrare e data pe rapid? Se cunoaste dupa vâjâitul din background cu acel tiuit mic. Daca descresti tempo-ul si pitch-ul, obti alta voce care seamana cu a lui Ghionea.

Daca mai lucrezi putin, obti vocea lui Petre Marin, deci nu rezolva nimic acea editare audio de rahat care sa semene cu a lui ivanovici. Si aici conteaza si manipularea.

De exemplu la inregistrari proaste in care nu se intelege un cuvant bine, cand cineva spune ca se aude un cuvant, apoi ceilalti automat aud acelasi cuvant. Asa-i creierul. De ex: vata - fata - pata - lata .. in care nu se aude prima litera...

Deci va spun ca nu seamana deloc cu ivanovici !!!

axl22.09.2009 10:40
Iti pot face vocea lui Becali sa semene cu a unei copile de 9 ani.

Dar poti face vocea unei copile de 9 ani sa semene cu a lui Becali, caci acesta este cazul aici.

GabiTalent22.09.2009 10:43

de acord cu tine frate.....repet...poti sa modifici vocea nu a zis nimeni nimic de asta....dar sa o modifici in asa fel incat sa semene cu a unui om...cu timbrul exact nu se poate...crede-ma dau un exemplu :

aia de la mondenii ca tot il imita pe Becali...il imita intr`adevar bine sa zicem....dar nu il imita exact cu vocea....adik sa fie leit (nush dak ma intelegi) cu timbru cu tot....si crede-ma dak exista acea aparatura care sa imite vocea unui om (aici ma refer la cineva exact cu acelas timbru cu tot) o foloseau multi din divertismentsa imite vocile acelor persoane exact si sa faca caterinca...dar nu exista acea aparutra crede`ma !

axl Postat Astazi, 01:40 PM

CITAT(Fan FC Steaua @ Sep 22 2009, 01:39 PM) *

Iti pot face vocea lui Becali sa semene cu a unei copile de 9 ani.

Dar poti face vocea unei copile de 9 ani sa semene cu a lui Becali, caci acesta este cazul aici.

Bravo axl ... la asta ma refeream si eu ! tu ai fost mai direct !

Fan FC Steaua22.09.2009 10:49

Orice e posibil, dar e foarte greu. Un copil de 9 ani nu vorbeste cum o face Becali... Eu nu dispun de asemenea echipament si software, dar iti zic ca e posibil.

Si acea voce nu seaman deloc cu a lui ivanovici. Cautati inregistrari pe youtube, si fiti atenci cum pronunta cuvintele, si ce cuvinte foloseste.

fanatic22.09.2009 10:52
Eu cand editez audio nu folosesc numai programe, ci aparatura speciala. Am avut acum cativa ani o manie cu DJ-ii, si de atunci am ceva mixere si alte unelte pe acasa, impreuna cu un sistem destul de bun si o gramada de casti, programe si doua placi de sunet foarte bune.

Se poate face vocea cum vrei tu, dar dureaza ceva timp... Iti pot face vocea lui Becali sa semene cu a unei copile de 9 ani.

PS: Voi chiar nu va dati seama ca acea inregistrare e data pe rapid? Se cunoaste dupa vâjâitul din background cu acel tiuit mic. Daca descresti tempo-ul si pitch-ul, obti alta voce care seamana cu a lui Ghionea.

Daca mai lucrezi putin, obti vocea lui Petre Marin, deci nu rezolva nimic acea editare audio de rahat care sa semene cu a lui ivanovici. Si aici conteaza si manipularea.

De exemplu la inregistrari proaste in care nu se intelege un cuvant bine, cand cineva spune ca se aude un cuvant, apoi ceilalti automat aud acelasi cuvant. Asa-i creierul. De ex: vata - fata - pata - lata .. in care nu se aude prima litera...

Deci va spun ca nu seamana deloc cu ivanovici !!!

Tu suferi de teoria conspiratiei....

in alta ordine de idei .. ai pupilele marite si iti ia din auz .. mai "prelucrator prin sunete"

Nu-mi place Becali asa cum nici de tine nu-mi place ... "yo"

GabiTalent22.09.2009 10:54

inseamna ca nu`l cunosti pe ivanovici la voce....eu unul urmaresc fanatik mereu...si ii cunosc timbrul foarte bine.....eu te cred ca esti impotriva lui Becali....toti suntem...dar hai sa fim realisti te rog eu !

si plus ca era normal sa nu foloseasca cuvintele alea...sa incerce cumva sa isi schimbe exprimarea si pronuntia....dar timbrul vocii il tradeaza.... sau poate tu n`ai ascultat aceiasi inregistrare ca si noi...de aceea te rog sa mai intrii o data pe linkul acesta si sa asculti...si fi atent la timbrul vocal...si apoi uite`te la un video in care vorbeste ivanovici...pe youtube sa zicem...si ai sa vezi ca este exaccct !

iata linkul : http://www.trilulilu.ro/fanatikshow/9093fdb1c84d44

Fan FC Steaua22.09.2009 10:59

@fanatic

Bine mai, becaliot furios. Te agiti de parca ai avea o misiune aici pe forum iar cineva iti pun bete in roate...

Esti din staff-ul lui Gigi, mai "yo"-ule ? Mulgi oi? Cum a zis ciobanul ca e ivanovici, hop ai facut inregistrarea sa-i intaresti spusele.

Sunt sigur ca cei care dispun de studiouri de inregistrari pot face asta usor.

Iar despre parintii tai, nu prea e nimic de spus. Se vede ce copil au crescut la usa, te-au educat asa cum au stiut ei. Le-ai imprumutat "inteligenta". Fiu de detectiv la oi.

O zi buna!

PS1: Un stelist adevarat n-ar face asa ceva cu o inregistrare, si mai ales sa-i dea dreptate ciobanului.

PS2: Se scrie "mã-ta". Si n-ai de unde sa stii ca mama e proasta.

boozy7us22.09.2009 11:04

vad ca au aparut persoane (fani?) care sustin ca e doar o conspiratie...probabil pentru audienta digi-sport-ului...dar, declaratia lui bergodi care confirma inregistrarea??? e si aia contra-facuta? mie unu bergodi nu mi-a lasat impresia unui tip cu mai multe fete, sau cu interese ascunse. ci a unui antrenor care a vrut sa faca treaba cu Steaua, deoarece era cea mai mare provocare pentru el...dar, in acelasi timp stia si la ce se inhama.

fanatic22.09.2009 11:08

@conspirativul

Da` rau cu capu` esti.. Daca-ti face placere sa fiu de acord cu tine ok .. sunt de acrod cu tine. Becali trebuie sa plece de la Steaua.

Da` tu esti de-acord ca un idiot ca Ivanovici ne-a facut pe toti .. ? Nu cred. Pina una alta sugem orice rahat care ne este aruncat de presa ... si punem botu la orice "macaie" cate un "horia"

Ca sa vezi ca poate fi o conspiratie ... te-ai gandit ca poate e chiar Becali la mijloc ? L-a pus pe "grasu" asta sa faca inregistrarea .... ca sa ii aiba la mina pe jucatori ?

De unde stia el ce s-a intamplat ? de la Bergodi .. de la jucatori ?nu ... de la Becali !

Iti amintesc ca Horia Ivanovici cera bani pe la unii altii sa scrie de bine despre ei in ziar .. deci e in stare sa fie curva.

@ boozy7us

Nu e contrafacuta pentru ca chiar asa s-a intamplat .... doar scapa un amanunt ... Jiji ia dat pont lu` Ivanovici .. si ala a facut inregistrarea.... normal ca Ivanovici a povestit cu lux de amanunt.

axl22.09.2009 11:16
dar, declaratia lui bergodi care confirma inregistrarea??? e si aia contra-facuta?

Bergodi nu confirma nicio inregistrare. Bergodi confirma ca faptele s-au petrecut ca cele expuse in inregistrare.

O inregistrare mincinoasa poate sa spuna adevarul.

1on22.09.2009 12:11

Io zic cã-i Petre Marin.

«14567»