frate Fan Steaua....si eu sunt impotriva lui Becali....darr sa fim seriosi...si crede`ma am programe o gramada acasa.... ( sa zicem ca ma ocup cu muzica cu astea) si crede-ma niciun program nu poate sa faca vocea atat de bine sa semene cu a lui ivanovici ! CREDE-MA MERGI PE MANA MEA....si iti zic 100% n`am treaba si nici nu sunt vreun fan alu cioban....dar acea inregistrare este clara...
este horia ivanovici....si poate o sa aiba demnitatea sa recunoasca!
Eu cand editez audio nu folosesc numai programe, ci aparatura speciala. Am avut acum cativa ani o manie cu DJ-ii, si de atunci am ceva mixere si alte unelte pe acasa, impreuna cu un sistem destul de bun si o gramada de casti, programe si doua placi de sunet foarte bune.
Se poate face vocea cum vrei tu, dar dureaza ceva timp... Iti pot face vocea lui Becali sa semene cu a unei copile de 9 ani.
PS: Voi chiar nu va dati seama ca acea inregistrare e data pe rapid? Se cunoaste dupa vâjâitul din background cu acel tiuit mic. Daca descresti tempo-ul si pitch-ul, obti alta voce care seamana cu a lui Ghionea.
Daca mai lucrezi putin, obti vocea lui Petre Marin, deci nu rezolva nimic acea editare audio de rahat care sa semene cu a lui ivanovici. Si aici conteaza si manipularea.
De exemplu la inregistrari proaste in care nu se intelege un cuvant bine, cand cineva spune ca se aude un cuvant, apoi ceilalti automat aud acelasi cuvant. Asa-i creierul. De ex: vata - fata - pata - lata .. in care nu se aude prima litera...
Deci va spun ca nu seamana deloc cu ivanovici !!!