FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un jucator de la Steaua a povestit ce s-a intamplat la pauza cu Sheriff

«134567»
Mihai Valceanu21.09.2009 16:12

Nu cred k e Szekely.....si e un jucator vechi la Steaua pentru k spune "si pe vremuri era Goian....." si mai zice o data "se poarta altfel decat in anii trecuti cand incepusem sa il indragim" deci ori e nicolitza...ori Ochirosii. Sincer si mie imi pare rau de ce se intampla la echipa mea de suflet dar nu putem face nimic....e un hotz cu acte. Dar cum ati spus si voi.....daca il vom contesta tot anul....poate va gasii pe cineva si va vinde clubul. Partea rea e k exact cum a zis si jucatoru'....in aceste conditii nu se pot face performantze...insa nu-i nimic....noi tot stelisti ramanem

axl21.09.2009 16:14

E Lovin!!!

Ba nu, Zapata! Da nu vorbeste el, vorbeste traducatoru.

anti gigi21.09.2009 16:14

nu e janos e altcineva dar nu pot sa va spun..............dar vreau sa confirm ceea ce a spus baiatu...................numai faceti speculatii pt ca lacheul Argaseala are oameni pe aici si citesc............or sa se ia de baieti aiurea

INDEPENDENT SUD21.09.2009 16:20

M**E Jiji...AUHG AUHG AUHG! NE-AI FILMAT HANDICAPATULE??? PAI CAND VREODATA CREZI TU CA NU O SA INTRAM PE STADION? HANDICAPATULEEEE...ZDREANTA CARE ESTI TUUU O ZDREANTA...CE CAUTI TUUU BOUL BALTI LA PARLAMENTUL EUROPEAN??? LUAR-AI FOC CU AIA CARE TE-AU VOTAT TEMBELULE! ANALFABETULE SI HAHAHALERA ORDINARA CE ESTI, AM SPART TV-UL CAND TI-AM VAZUT FATA AIA DE STANA PURA SA NU TE M-AI VAD! APROPO...DROGAT ESTI TU CU TOT NEAMUL ALA DE RETARDATI SI PE PERSOANA FIZICA SA-MI SUGI...P**A.....DA?

kaycee21.09.2009 16:27
M**E Jiji...AUHG AUHG AUHG! NE-AI FILMAT HANDICAPATULE??? PAI CAND VREODATA CREZI TU CA NU O SA INTRAM PE STADION? HANDICAPATULEEEE...ZDREANTA CARE ESTI TUUU O ZDREANTA...CE CAUTI TUUU BOUL BALTI LA PARLAMENTUL EUROPEAN??? LUAR-AI FOC CU AIA CARE TE-AU VOTAT TEMBELULE! ANALFABETULE SI HAHAHALERA ORDINARA CE ESTI, AM SPART TV-UL CAND TI-AM VAZUT FATA AIA DE STANA PURA SA NU TE M-AI VAD! APROPO...DROGAT ESTI TU CU TOT NEAMUL ALA DE RETARDATI SI PE PERSOANA FIZICA SA-MI SUGI...P**A.....DA?

stai usor...respira...prea te-ai incins; pastreaza-ti energia pentru proteste ca oricum nu citeste ce scriem noi aici!

Robinson Rufay Zapata21.09.2009 16:27

Eu cred ca e o vrajeala

Kapetan0s21.09.2009 16:28
Eu cred ca e o vrajeala

Si daca ar fi vrajeala tu crezi ca e o atmosfera buna la echipa?

Robinson Rufay Zapata21.09.2009 16:29
Si daca ar fi vrajeala tu crezi ca e o atmosfera buna la echipa?

Nu am zis asta. E intr-adevar haos la Steaua.

axl21.09.2009 16:32

Pai sa-i luam pe rand, conform site-lui oficial.

1. R. ZAPATA - El e, in mod sigur. Clar.

12. C. TATARUSANU - El e, bag mana-n foc. Vorbeste la persoana a treia, cel mai vechi truc din carte.

33. C. Lungu - El e, minte cu nerusinare.

4. P. GOLANSKI - El e si a sunat chiar din biroul lui Gigi, la misto.

5. I. RADA - El e, s-a razbunat pe Becali c-a purtat fularul cainilor la gat.

15. A. Tudose - Cine e Tudose?

17. E. Baciu - El e, imi dau seama dupa vorbe.

18. P. Marin - El e. Ca popa.

20. M. KARIM SIMOES FAZENDA - El e, no doubt about it.

24. S. Ghionea - El, clar ca lumina zilei. S-a lovit la cap, nu stie ce face.

30. I. EMEGHARA - El e, a invatat romana la perfectie prin clinici.

31. E. NINU - El e. El e, va zic!

6. C. TANASE - El e, musca mana care l-a hranit.

7. I. SZEKELY - El e. Programele de editare audio au dovedit-o.

8. O. Petre - El e, gagica l-a pus, vrea publicitate.

10. R. GRZELAK - Nu e el, da era langa Golo cand a sunat.

14. J. TOJA VEGA - El e, nu stiu de ce, am un feeling.

16. B. Nicolita - El e, clar. CLAR!

19. A. IONESCU - El e.

21. R. Ochirosii - El e, s-a imbatat si-n loc sa cante Dinamo e numai una se tine de farse la telefon.

25. M. ONICAS - El e. Adica nu e el, da de pe telefonu lui a sunat Golo.

26. E. BICFALVI - El e, nemernicul.

27. A. Iacob - El e, l-a sfatuit prost un prieten de-al lui.

9. P. KAPETANOS - El e, grecii astia intotdeauna au fost niste perversi.

11. R. SURDU - El e, vrea sa-si asigure locul la nationala.

28. B. Stancu - El e, nu stiu ce l-a apucat, e tralala si asta.

99. K. BIBISHKOV - Pe el l-am banuit de la inceput. Am si presimtit asta intr-un post mai vechi.

Presimt ca cam peste 4 ani va veni unu Bibishko, Bibishkoff, si-o sa i-o faca urat lu domnu Becali.

chris_t21.09.2009 16:32
Nu stiu cat de afectati ar fii pentru o revista.Dar este un gest exemplar.

Mi-au raspuns, repede si intr-un mod civilizat. Nu ma asteptam.

Grenada21.09.2009 16:50
Mi-au raspuns, repede si intr-un mod civilizat. Nu ma asteptam.

Ce ti-au spus? :))

mariuss30221.09.2009 17:10

Nu fiti naivi. Este vorba despre Horia Ivanovici, totul este o facatura. Cam toata presa il sustine, eu trimitand dovada la toate ziarele de profil, inclusiv cancan si libertatea, insa nimeni nu a reactionat in niciun fel. Nimeni nu vrea sa il deconspire.

Aveti dovada aici, in format audio: http://tinyurl.com/curatenie (scuze de site, era singurul loc unde aveam acces pt upload)

anti gigi21.09.2009 17:15

tot ce a spus baiatu in interviu este adevarat,bergodi a confirmat totul suporterilor,de ce nu vreti sa intelegeti......

mariuss30221.09.2009 17:18

asculta intai mp3-ul din postarea anterioara

chris_t21.09.2009 17:20
Ce ti-au spus? :))

Ca ma roaga sa-mi reconsider pozitia fata de revista, ca suntem importanti pentru CLUB, etc.

1uLy4Nn21.09.2009 17:41

Ultima bomba, Gigi Becali vrea sa schimbe numele Stelei. Multe-i mai trec prin cap finantatorului, care, incoltit de suporteri, a gasit solutia. Da, totusi, inapoi si anunta ca nu va schimba nimic daca situatia se va detensiona. Nici prin cap nu i-a trecut finantatorului din Ghencea ca demiterea lui Bergodi il va arunca in cel mai dur conflict cu galeria. Sau, asa cum ii place lui sa spuna, cu drogatii si alcoolistii aia. Prins si el in valtoarea evenimentelor, Basarab Panduru a avut taria de a-si respecta cuvantul dat atunci cand a venit manager la Steaua: daca Bergodi va fi dat afara, eu nu-i voi lua locul. Si asa a facut omul ca de aia a ajuns Stoichita, peste noapte, antrenor in Ghencea. Dar pentru ca si un manager are nevoie de liniste, Panduru a incercat sa faca pace intre fanii inversunati si Gigi Becali, plus Stoichita, antrenor caruia i s-a spus in fata ca nu va fi ajutat din tribune. Sambata seara, Pandi i-a convocat pe contestatari la sediul clubului, pentru a discuta cu ei. Aproximativ 20 de suflete au intrat in sala de conferinte, dispuse sa asculte discursul fostului jucator al Stelei. Nu au avut insa ce. Gigi Becali a fost imediat informat, se pare ca telefonul l-ar fi dat presedintele clubului, Valeriu Argaseala, si a ajuns la stadion cat ai clipi. Graba l-a facut pe patron sa plece in papuci de casa. Primul caruia Gigi i s-a adresat a fost Panduru: Ce faci, "Pandi", te droghezi cu astia?, si a aratat inspre suporteri. Acestia au parasit sala pentru a nu-i face probleme lui Panduru. Totusi, intre Becali si fani a existat un schimb de replici. Din cauza voastra am mai primit o amenda de la UEFA, sa-mi dati banii, a strigat Gigi. Lasa, ba, ca-ti punem maine banii pe card, i-au raspuns acestia, care au parasit stadionul, in timp ce-l injurau pe finantatorul venit acolo alaturi de un singur bodyguard.

ASTA ESTE ADEVARAT?????

Fan FC Steaua21.09.2009 17:45
Nu fiti naivi. Este vorba despre Horia Ivanovici, totul este o facatura. Cam toata presa il sustine, eu trimitand dovada la toate ziarele de profil, inclusiv cancan si libertatea, insa nimeni nu a reactionat in niciun fel. Nimeni nu vrea sa il deconspire.

Aveti dovada aici, in format audio: http://tinyurl.com/curatenie (scuze de site, era singurul loc unde aveam acces pt upload)

Ai tu probleme cu castile ! Sau alta placa de sunet. Nu suna deloc ca horia ivanovici, iar tu esti unul dintre lingaii lui Becali bagat pe site sa dezinformeze. Sa-ti fie rusine!

Tin sa precizez ca am doua placi de sunet, una aparuta recent, si mai multe tipuri de casti (le-am colectat in timp), si niste boxe destul de bune logitech.

Asa ca nu mai veniti cu tot felul deinventii ca sa dezinformati.

Eu am reusit sa reduc numarul de variante la 2. Doar 2 jucatori. Unul dintre ei mai vechi, si mult laudat candva. Celalalt nu-l spun.

Grenada21.09.2009 17:47

Nu prea seamana cu vocea lu Horia Ivanovici.

BAF-kimi21.09.2009 17:59

Daca nu e un jucator al Stelei inseamna ca e ma-ta. Cum plm poti sa spui ca nu e un jucator al Stelei daca Bergodi a confirmat? :|

Catalyn0721.09.2009 18:13

Ba, clar nu e Ivanovici, dar nu-mi dau seama ce jucator e....

Dar stiti ce nu inteleg eu ? intr-un alt articol din gazeta parca, scria ca Bergodi era in biroul lui cand a aflat de Ghionea ca s-a taiat, iar in inregistrarea asta zice ca tocmai intra si "mister" cand s-a accidentat Ghionea

Fan FC Steaua21.09.2009 18:18

Unii stiu cine e cel care a rupt tacerea, altii nu. Important e sa nu mai discutam despre asta. Doar nu vrem ca niste jucatori sa sufere din cauza noastra, ca deja sufera ei din cauza acelui cioban infect. Pentru binele celui care a declarat, hai sa terminam "tentativele" de identificare a celui care a avut curajul sa rupa tacerea....

Si din moment ce bergodi a declarat ca e adevarat, ce rost mai are sa discutam despre ce am scris mai sus? E un martor, si e destul de credibil.

Romari021.09.2009 18:28

sa vina la Giurgiu ca avem o crescatorie de oii avem si echipa in Liga II-a ...

axl21.09.2009 18:30
Daca nu e un jucator al Stelei inseamna ca e ma-ta. Cum plm poti sa spui ca nu e un jucator al Stelei daca Bergodi a confirmat? :|

Bergodi a confirmat ca asa au decurs faptele, nu ca un jucator al Stelei a delarat in sus si-n jos.

Oricine care cunostea desfasurarea lucrurilor putea face interventia aia. Fie un jucator, fie un jurnalist, fie mama dracu cine.

robyvol33321.09.2009 18:36

e sau nu e cineva de la Steaua nu conteaza,dar conteaza foarte tare ca e adevarat si si e foarte nasol ce se intimpla asta trebuie sa ne inversuneze si mai tare si sa ne unim mai multi sau toti fani stelisti de pretutindeni si sa facem ceva oadata ca vorba lui MM" se va alege prafu de Steaua si va termina numai pe al 5,6,7 -lea loc

Deci trebuie sa luptam din rasputeri cu acest nemernic si sa fim uniti!!!

kaycee21.09.2009 18:37

chiar daca a fost vreun jurnalist, credeti ca realitatea e alta decat cea din inregistrare? suna plauzibila varianta difuzata pe digi.

«134567»