FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

doua in liga?

«1345678»
montreal02.12.2005 14:46

as vrea ca in semifinale sa fie 3 echipe din Romania si una hai sa zicem din Bulgaria,

am putea organiza un cuplaj pe "23" ca in vremurile bune!!

:P

oricum un sincer Bravo pentru Dinamo si Rapid.

I.N.Money02.12.2005 14:48

Europa iar la picioarele noastre :lol: :lol:

redandblue02.12.2005 15:01
oricum un sincer Bravo pentru Dinamo si Rapid.

bravo mai mult pt rapid ca Dinamo nu a facut nimic...

SSK02.12.2005 16:26

Intai si intai, incep cu o intrebare : in eventualitatea in care obtinem mult ravnitul loc 15, de cand putem alinia 2 echipe la startul UCL ? Din 2006 sau din 2007 ?

In al doilea rand, desi mi-a parut sincer rau ca dinamovistii au batut pe TSKA (sunt roman, inainte de a fi stelist, dar cainii au manifestat un dispret inacceptabil fata de fotbal in ultimii ani si nu ar merita sa stea la masa cu noi si nici macar cu Rapidul), trebuie sa recunosc ca incepem sa avem fata de Europa. Noi, romanii. Cum explicatia ca toate echipele europene s-au prostit nu sta in picioare, singura concluzie la care am putut ajunge este ca traim un moment extrem de fast al fotbalului romanesc, cu niste generatii de jucatori crescuti in nota de bascalie permanenta a presei, care au strans din dinti si si-au jurat ca vor arata o data ca stiu fotbal ! Iar atata timp cat campionatul se va juca corect si alte echipe vor putea la randul lor sa intre in aceasta lupta (vezi Clujul anul asta, poate Timisoara la anul'), putem sa speram la tot mai multe astfel de seri.

In ultimul rand insa, hai sa nu-L maniem pe Dumnezeu si sa ne dorim hop-top echipa direct in grupele UCL. Fotbalul romanesc a progresat la nivelul marilor cluburi in ultima vreme, dar ar fi nitel injust sa se califice campioana Romaniei direct in UCL (chiar si datorita unui sezon de exceptie, cum ar putea fi acesta) si s-o lase pe dinafara spre exemplu pe Dinamo Kiev sau Fenerbahce ! Toate la timpul lor !

redandblue02.12.2005 16:39
Intai si intai, incep cu o intrebare : in eventualitatea in care obtinem mult ravnitul loc 15, de cand putem alinia 2 echipe la startul UCL ? Din 2006 sau din 2007 ?

In sezonul 2007-2008

montreal02.12.2005 17:07

eu zic ca s-a ajuns la asemenea rezultate prin faptul ca exista o omogenitate la nivelul celor 3 echipe romanesti.

Atunci cand a existat o continuitate la nivel de lot si antrenor, am avut rezultate f bune in Europa.

Intrebarea este daca o putem pastra

macar pana la sfarsitul acestui sezon?

Cel mai bine ar fi, sa dureze cat mai mult.

Bogdan4Steaua02.12.2005 17:14

Trebuie sa profitam din plin anul acesta deoarece tarile de pe locurile 12-14 mai au putine echipe in competitii. Un exemplu e Turcia care in mod normal va ramane fara nici o echipa dupa ce se termina faza grupelor(in UCL si Cupa UEFA). Daca ii intrecem pe turci ne-am asigurat locul 15 in proportie de 99%. Sa speram ca nu vom avea parte de un dus rece anul viitor pentru ca ar fi pacat. Ramane de vazut...

LACATUS702.12.2005 20:42

Avem o sansa mare atat anul acesta,cat si anul viitor,pt ca participand doar cu 3 echipe in cupe,punctele obtinute se impart doar la 3,precum al celorlalte tari la 4,5.Daca am avea si la anul o prestatie cel putin la fel de buna,vom mai putea urca!Si o data ce ajungem acolo,inseamna ca o si meritam.Ce ma intereseaza pe mine de Fener si de Kiev?

Bogdan4Steaua02.12.2005 21:04

Pai ne intereseaza de Fener si Sahtior pentru ca momentan nu avem asigurat locul 15 in ciuda faptului ca deocamdata il ocupam. Elvetia sau Bulgaria ne sufla in ceafa si putem pierde locul 15 destul de usor. Pentru a depasi acest inconvenient, cel mai bine ar fi sa ii depasim pe turci si pe ucrainieni(cu putin noroc turcii raman fara nici o echipa, iar in ceea ce priveste Ucraina, ramane in competitie doar Sahtior, iar punctele acumulate de ei se impart la 4). E bine sa fi precaut in astfel de situatii. Avem o sansa mare sa terminam in primii 15 si ar fi pacat sa o dam in bara.

In primul rand trebuie sa ne uitam in propria ograda, adica este necesar ca echipele romanesti sa continue parcursul bun, insa trebuie sa tinem cont si de ce fac adversarii pentru ca nu depinde totul numai de noi.

bebeto03.12.2005 11:14

limbaj de genul asta chiar nu are ce cauta aici...Nu inteleg de ce avem nevoie de asa ceva!!

Avertisment!

moderatori fcsteaua.ro

OTAKU03.12.2005 13:53

bai daca o sa avem 2 echipe in c1 inseamna ca una intra direct in turu 3 ?

sau una in turu 1 si ailalta in turu 2 ?

Bogdan4Steaua03.12.2005 16:38

Campioana va avea acces in turul trei preliminar iar ocupanta locului secund va avea acces in turul doi preliminar.

LACATUS704.12.2005 19:34
Pai ne intereseaza de Fener si Sahtior pentru ca momentan nu avem asigurat locul 15 in ciuda faptului ca deocamdata il ocupam. Elvetia sau Bulgaria ne sufla in ceafa si putem pierde locul 15 destul de usor. Pentru a depasi acest inconvenient, cel mai bine ar fi sa ii depasim pe turci si pe ucrainieni(cu putin noroc turcii raman fara nici o echipa, iar in ceea ce priveste Ucraina, ramane in competitie doar Sahtior, iar punctele acumulate de ei se impart la 4). E bine sa fi precaut in astfel de situatii. Avem o sansa mare sa terminam in primii 15 si ar fi pacat sa o dam in bara.  

In primul rand trebuie sa ne uitam in propria ograda, adica este necesar ca echipele romanesti sa continue parcursul bun, insa trebuie sa tinem cont si de ce fac adversarii pentru ca nu depinde totul numai de noi.

SSK a spus ca n-ar fi corect daca echipe ca Fener sau Dinamo Kiev ar ramane pe dinafara,tar din Romania s-ar califica direct in grupa.La asta m-am referit,doar ca am uitat sa dau Quotela mesajul lui.

reddog05.12.2005 18:58

Pana una alta sunt mandru ca sunt roman si ca suntem pe locul 1 la tara in clasamentul UEFA. E superb. Daca ne-am califica si noi ar fi de vis. Poate nu pentru voi, dar ar fi ceva minunat pentru Romania...Ne asteapta insa un meci dificil cu francezii si cand ma gandesc ca un rezultat de egalitate intre bulgari si olandezi ne-ar putea anula sansele...dar mai bine nu ma mai gandesc. Poate ii batem pe Marseille, se pare ca noi cu echipele mai titrate ne mobilizam mai bine.

bebeto16.02.2006 01:33

26,123 avem acum.returul se anunta si el promitator.deja,in caz ca slavia praga ia bataie maine,suntem pe 14,la mustata de turci(fara echipe)si ucrainieni(doar Lucescu senior).au mai ramas doar 4 puncte pina la locul 9 ...hei nimic nu-i imposibil.asa ca sa facem bine si-n vara lui 2007 sa fim campioni...si-n 2006 binenteles. :D :wink:

F

Bogdan4Steaua16.02.2006 01:52

Suntem pe locul 1 anul acesta in clasamentul pe coeficienti cu 11.5. Maine putem fi intrecuti de Italia in cazul in care Palermo castiga meciul din deplasare cu Slavia Praga. Maine fac update la clasamente. E greu sa ajungem pe locul 9, insa daca trecem si de optimi cu ambele echipe, acest lucru nu este imposibil. Dar inainte sa ajungem in optimi si apoi mai discutam. :D

dbd16.02.2006 06:40

Bravo Steaua si Rapid ! Doamne Ajuta sa o tinem tot asa ! si sa vedem o finala intre doua echipe romanesti !

SebaS16.02.2006 09:05
Suntem pe locul 1 anul acesta in clasamentul pe coeficienti cu 11.5. Maine putem fi intrecuti de Italia in cazul in care Palermo castiga meciul din deplasare cu Slavia Praga. Maine fac update la clasamente. E greu sa ajungem pe locul 9, insa daca trecem si de optimi cu ambele echipe, acest lucru nu este imposibil. Dar inainte sa ajungem in optimi si apoi mai discutam.  :D

Pt 2007-2008 e cam f greu sa ajungem pe locul 9, DAR in 2009-2010 scapam de coeficientii din 2002 si 2003 care sunt...sa nu zic cum...si daca realizam performante sa zice asemanatoare celei de anul asta in urmatorii 2 ani, vom depasi si rusia si belgia cu siguranta si vom AVEA O ECHIPA DIRECT IN GRUPE!!!!! INCREDIBIL

iar in ce priveste sezonul actual..ne aflam pe locul 14 am depasit Cehia(sa speram ca nu bate slavia azi)...Pe turcia(nu mai are nici o echipa in europa) o vom depasi cu un singur egal in returul de la Bucuresti iar pe ucraina cu o victorie(in cazul ca se curata si shatarul). deci...putem ajunge pe locul 12!! http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../crank2006.html

parca nu imi vine sa cred ce se intapla

PS: Steaua e pe locul 7 conform coef. de anul acesta. Suntem inainte lui Real, Milan, Chelsea, Ajax, Bayern, Roma...

FORZZA Steaua

ultras200616.02.2006 11:43

aaaa

ultras200616.02.2006 11:48

aaaa

Recoba17.02.2006 02:25

Da, se văd grupele!

Ionuţ Iordache

Cu încă cinci victorii şi un egal în această ediţie a Cupei UEFA, România poate înscrie în 2007 o echipă direct în grupele Ligii Campionilor

Rezultatele Stelei şi Rapidului de miercuri seara ne fac să visăm cu ochii deschişi la Liga Campionilor. Aflată în acest moment pe locul 14 în clasamentul UEFA pe baza căruia se realizează lista de acces în cupele europene în sezonul 2007-2008, România mai are de urcat 5 locuri pentru a fi sigură de accederea în grupele Ligii Campionilor.

Cu cel puţin 5 victorii şi o remiză în următoarele meciuri, Steaua şi Rapid pot duce România pe locul 9, cu condiţia să depăşim în acest clasament Belgia, Scoţia, Ucraina şi Rusia. Dacă în cazul primelor trei ţări există şanse mari ca acest lucru să se întîmple, mai dificil e să luăm faţa ruşilor, avînd în vedere că Zenit este aproape calificată în optimile de finală ale Cupei UEFA.

Sursa GSP

Recoba17.02.2006 02:27

Bine nu e chiar asa usor, vad ca sunt niste conditii mai grele dar se poate realiza . :wink:

iancu dragosh17.02.2006 10:38

Din pacate pentru a fi indeplinite toate aceste conditii este necesar ca Steaua sa ajunga pana in finala, iar Rapidul sa mai obtina cel putin o victorie si un egal. Concluzia? Daca si a treia echipa din Romania ar fi jucat fotbal si ar fi adunat puncte macar la jumatatea celor doua, am fi ajuns sigur cu o echipa direct in grupe. ironia sortii poate face ca Dinamo, aceasta echipa incapabila de performante internationala dar abonata la titluri interne dubioase sa beneficieze de munca Stelei si a Rapidului.

Motanu D17.02.2006 10:42

Si pe cat de usor castiga in campionat, pe atat de usor pierd in cupe...

Nu ne ramane decat sa ajungem in finala, Rapid sa prinda macar o semifinala, ceva si sa speram ca Dinamo nu va prinde cupele europene. Cam asta e singura sansa ca fotbalul romanesc sa progreseze...

sorin_77717.02.2006 11:02

Conditiile sunt grele, sa nu ne imbatam cu apa rece... Dar sa o luam si pe cealata parte, daca la anul vom avea cel putin aceleasi rezultate de pe acum, coroborate cu insuccese ale echipelor din tari contracandidate la acest loc direct calificabil in grupele CL atunci putem sa consideram ca avem sanse MARI.

«1345678»