FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

doua in liga?

«1234568»
sergiu_titan26.11.2005 04:29

Nu sunt frate absurd dar meritele lui Dinamo nu prea sunt, Levski si Heerenven sunt doua echipe pe care si Poli sau F C Arges le bateau...iar pe englezi cred ca toata divizia A

sergiu_titan26.11.2005 04:31

Poate sunt nebun dar ... o semifinala Steaua -rapid iar ar distruge definitiv un mit european creat artificial de Dinamo ar fi superb ... ar plange Borcea de 2 ori ha ha ....

Bogdan4Steaua26.11.2005 08:50

De ce nu o finala? Si noi sa o castigam, bineinteles. :wink:

jaap26.11.2005 10:20

ce este si e mai interesant...daca rezultatele bune vor continua putem ajunge pe locul 9 in clasamentul UEFA ceea ce ar insemna ca putem trimite o echipa(campioana) direct in grupele Ligii Campionilor!

cu alte cuvinte Steaua&Rapid pot trimite pe Dinamu direct in grupe

al dreak paradox:)))

Bogdan4Steaua26.11.2005 13:57

Cine a spus ca Dinamo ia campionatul? :wink:

meshteroo26.11.2005 14:29
Cine a spus ca Dinamo ia campionatul?  :wink:

Ioan Andone intr-un interviu dat celor de la Pro TV sau TV Sport ca-i acelasi patron doar... :lol:

Si eu spun ca noi luam campionatul!!! 8) :twisted: :wink:

Bogdan4Steaua26.11.2005 14:35

Andone poate spune vrute si nevrute. Pana una alta, daca pierde sefia clasamentului in aceste ultime doua etape si Dinamo este eliminata din Cupe, Falcosul va fi pus pe liber. Sper sa nu il aduca pe Cartu....

meshteroo26.11.2005 14:37

asa EEEE!!! WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIEND!!! 8)

zarboss27.11.2005 18:08

foarte frumos .. asta e dovada ca munca echipelor noastre este rasplatita...sa speram ca ne vom mentine pe acest loc si ca acesta nu va fi decat startul intr-o noua era a fotbalului romanesc... ce frumos ar fi sa avem doua echipe in Liga ....parca am merge altfel la stadion....

reddog29.11.2005 11:17
Dinamo dezavantaja de arbitru  :?:  :!:  8O  

De abia astept s-o vad si pe asta ! :twisted:  :twisted:  :twisted:

Motane, iti amintesc ca nu sunt arbitrii straini...deci mai uita-te inca odata inainte sa postezi... :evil:

Merci celorlalti de remarcile lor obiective si sper sa aducem si noi inca 4 puncte pentru Romania.

FortuneTeller01.12.2005 02:23

Succes pentru Rapid si Dinamo in UEFA! Cine stie, poate chiar ajungem sa vedem din nou fotbal adevarat in actuala divizie de burgeri.

Bogdan4Steaua01.12.2005 19:54

Momentan stam excelent. Suntem pe pozitia 15.

Aspecte:

1.Ne-am distantat serios de Norvegia, la aproape 4 puncte, in conditiile in care nordicii vor fi reprezentati doar de Rosenborg in continuare, Tromso si Viking fiind deja eliminate din Grupele Cupei UEFA. practic este imposibil ca norvegienii sa ne mai ajunga(poate doar in cazul in care noi nu mai acumulam nimic si Rosenborg castiga Cupa UEFA :) ).

2. Suntem in fata Bulgariei cu aproape 3 puncte si in conditiile in care noi vom confirma in continuare, le va fi greu bulgarilor sa ne ajunga.

3. Elvetia este la ceva mai mult de un punct in spatele nostru; Grasshoppers este deja afara din competitie deoarece nu se mai poate califica. Raman FC Thun si FC Basel. Daca Roma invinge in ultima etapa pe FC Basel si Steaua Rosie Belgrad castiga cu Strasbourg, si Basel are sanse mari de a iesi din competite.

4. Suntem la ceva mai mult de un punct in spatele Turciei(momentan pozitia 14); Fenerbahce este ca si eliminata din Europa; acelasi lucru se poate spune si despre Besiktas. In aceste conditii, Turcia este usor de depasit in acest an.

5. Cehia(momentan pozitia 13) - mai are doua reprezentante, Sparta Praga si Slavia Praga; nici una dintre ele nu merge stralucit, deci ii putem intrece si pe acestia

6. Ucraina(momentan pozitia 12) mai poate conta doar pe Sahtior, deoarece Dnipro este eliminata.

Date fiind aceste conditii, eu unul sunt de parere ca avem locul 15 asigurat daca echipele romanesti mai reusesc macar cate o victorie fiecare.

Deja incepem sa aspiram la locul 9, care ar propulsa campioana direct in grupele Ligii Campionilor. Daca am avea un parcurs de exceptie si dupa ce trecem de grupe(macar cu doua echipe daca nu chiar cu trei), singura echipa care ar fi mai greu de depasit ar fi Rusia.

Lucrurile incep sa fie din ce in ce mai frumoase pentru noi.

jaap01.12.2005 20:22

hehe...pana la locul 9(cel care asigura prezenta AUTOMATA in grupele CL) mai este foarte mult..mai concret, daca se mentine trendul acesta bun, abia prin 2010 putem spera la o echipa in grupele ligii pentru ca eu vad o echipa romaneasca care sa treaca de calificari...

Bogdan4Steaua01.12.2005 20:29

Nu este deloc usor insa daca se califica si Dinamo, iar Steaua si Rapid obtin victorii in ultima etapa, ne apropiem foarte mult de rusi. Nimic nu este imposibil.

iancu dragosh01.12.2005 20:37

Lucrurile incep sa arate foarte bine pentru fotbalul romanesc de club. Momentan avem echipe de club peste cele din Norvegia, Bulgaria, Cehia, Turcia (ce exceptia lui Fener), Elvetia. Important este ca acest sezon sa nu fie o exceptie, ci o regula. Tari ca Ucraina si Rusia nu cred ca le vom putea depasii vreodata. se investesc tot mai multi bani si vorbim practic de o misiune imposibila.

bebeto01.12.2005 21:08

pina acum la clasamentul pe sezonul 2005-2006 suntem pe primul loc.mai tari ca spania,anglia,etc :D.cine ar fi crezut?bine ca sau mai trezit si potaile,ca erau repetentii clasei la adus puncte.pt meciul cu Poli insa:culcarea la loc :D...pina la meciul cu marseille.

FORZAA Steaua!!!

bebeto01.12.2005 21:58

stati sa vedeti ciudatenia naibi:

in ultima etapa a grupelor UEFA:

rusia: nu joaca nici o echipa

ucraina: nu joaca nici o echipa

Romania:toate joaca in deplasare

bulgaria:toate joaca in deplasare

serbia: joaca in deplasare

cehia: joaca in deplasare

se vede ca UEFA are ,,grija''un pic de ,,est bloc''

sorin_77702.12.2005 04:16

Din 2006-2007 nu mai putem scapa al doilea loc de CL.

Important este ca la anul sa repetam isprava de anul acesta sau macar pe jumatate cu echipele noastre in Europa. Asta pentru a nu avea continuitatea si inca o echipa in UEFAcup.

Cu siguranta incepand cu sezonul urmator vom avea o lupta interna mult mai atractiva...

Ayrton02.12.2005 05:30

Mai avem de luptat pana sa ne asiguram locul 15 (trebuie sa avem toate echipele calificate). Totusi, cred ca o clasare finala pe locurile 12-15 este posibila. Pentru pozitiile 8-9 avem nevoie ca toate echipele romanesti sa ajunga cel putin pana in optimi sau sferturi.

Bogdan4Steaua02.12.2005 09:08

Important este sa nu picam cu alte echipe romanesti in fazele eliminatorii. Cel putin pana in sferturi sau semifinale. Vom vedea. Oricum, Steaua si Rapid au sanse mari de a termina grupa pe prima pozitie.

sorin_77702.12.2005 12:05

Incepand cu optimile echipele romanesti vor fi nevoite sa lupte intre ele... Mama ce marfa ar fi sa eliminam rapid. Pe caini nu ii iau inca in calcul. Vorbim dupa 14 dec... Eu raman la parerea ca ne trebuie continuitate si rivalitate pentru performante afara... Ce ma bucur ca si Poli vrea afara... :wink:

Virgil02.12.2005 12:19
Important este sa nu picam cu alte echipe romanesti in fazele eliminatorii. Cel putin pana in sferturi sau semifinale.

N-ar fi rau deloc,ar fi mai simplu.

Motanu D02.12.2005 12:22

Si eu as vrea sa eliminam rapidul. In finala !

armanovici02.12.2005 13:19

eu in semifinale!!

pt ca altfel s-ar mandri 20 de ani ca sunt prima echipa din giulesti care au jucat o finala de cupa europeana!! :twisted: :D:)

Motanu D02.12.2005 14:29
ca sunt prima echipa din giulesti care au jucat o finala de cupa europeana!! :twisted:  :D:)

Si ultima! :twisted:

«1234568»