FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

doua in liga?

«1238»
bebeto22.10.2005 10:52

Două in Liga

Sezonul extraordinar facut de Steaua, Dinamo si Rapid, in care toate cele trei mari echipe din Bucuresti s-au calificat in grupele Cupei UEFA, ne dă sperante pentru o prezență mai bună a noastră in cupele europene incepind din sezonul 2007-2008. În momentul de față, ne clasam pe locul 17 in clasamentul UEFA pe baza caruia se realizează lista de acces in cupele europene peste doi ani.

Dacă ne pastram acest loc, putem inscrie o echipă in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor si trei in Cupa UEFA. Dar in cazul in care vom urca două locuri, pină pe 15, vom putea să inscriem două echipe in preliminariile Ligii Campionilor (una in turul 3 si una in turul 2 preliminar) si două in Cupa UEFA! Pentru acest lucru, trebuie să depășim Elvetia, care mai are, ca si noi, trei echipe in Europa (FC Thun, FC Basel si Grasshopper) si Israelul, cu o singură echipă (Maccabi Petah Tikva). sunt mari sanse să reusim acest lucru datorită evolutiilor foarte slabe ale elvetienilor si a israelienilor in această etapa toti pierzind pe linie.

Sezon de exceptie

Romania nu a mai reusit să adune atit de multe puncte in Europa din sezonul 1988-1989, cind Steaua a ajuns in finala Cupei Campionilor Europeni, pierdută cu 0-4 in fata lui AC Milan. Atunci am avut un coeficient de 9,250, față de 6,166 cit avem acum, cu mentiunea că acum mai putem imbunatăți sensibil acest coeficient in urmatoarele meciuri.

3 este locul ocupat de Romania in acest moment după coeficientul UEFA din acest sezon. Pină acum, Steaua, Rapid si Dinamo au contribuit la realizarea unui coeficient de 6,166, doar Anglia (7,285) si Italia (6,357) avind unul mai mare

22 octombrie 2005 preluare gsp

bebeto22.10.2005 11:02

ar fi superb sa reusim asta.in cazul asta daca Steaua va fi campioana in vara lui 2007,atunci vom juca pt c.l. direct din turul 3 preliminar,ceea ce ne-ar ajuta propbabil sa evitam echipele de top din europa.asa ca,eu zic sa tinem pumnii si la celelalte 2 echipe romanesti din UEFA anul asta,deoarece este in interesul nostru in primul rind si in al fotbalului romanesc in al doilea.FORZA Steaua

I.N.Money22.10.2005 11:32

E greu...nu prea o sa fie pe placul UEF-ei...astia mai repede baga in UCL locu 20 din Premier LEangue decat campioana Romaniei

Bogdan4Steaua22.10.2005 19:52

Este foarte greu, insa nu imposibil. Practic ne luptam cu Bulgaria, Norvegia si Elvetia pentru locul 15. Totul este sa obtinem cat mai multe puncte. Mai dau odata link-ul catre site-ul creat de mine pe aceasta tema(sper sa va fie de ajutor - ii fac update dupa fiecare etapa din UEFA):

http://www.cupeeuropene.lx.ro

reddog22.10.2005 19:59
ar fi superb sa reusim asta.in cazul asta daca Steaua va fi campioana in vara lui 2007,atunci vom juca pt c.l. direct din turul 3 preliminar,ceea ce ne-ar ajuta propbabil sa evitam echipele de top din europa.asa ca,eu zic sa tinem pumnii si la celelalte 2 echipe romanesti din UEFA anul asta,deoarece este in interesul nostru in primul rind si in al fotbalului romanesc in al doilea.FORZA Steaua

Eu cred ca al fotbalului romanesc in primul rand si apoi la nivel individual...Egoistule! :wink:

FanSteaua4Life22.10.2005 20:34

Pai fiecare se uita in propria lui ograda...tu nu te uiti in a ta reddog???Sau atunci cand predai la scoala o faci intai pentru elevi si apoi pentru banii???

reddog22.10.2005 20:58

Cam asa ceva. La cate meditatii gratuite fac in scoala pentru a mai scoate ceva din ei...Nu as putea spune ca doar din invatamant traiesc...

sergiu_titan22.10.2005 23:53

Cum pana mea nu inteleg ...? pai daca intra 2 in Liga vom juca si marti si miercuri si vom face parte din doua grupe diferite sau cum...?

e voie sa inregistram o singura echipa de 2 ori in competitie ??? nu cred ca putem face fata unui asemenea program si decat sa fie o alta echipa cu Steaua in UCL mai bine una singura care sa faca fata ...

FanSteaua4Life22.10.2005 23:59
Cam asa ceva. La cate meditatii gratuite fac in scoala pentru a mai scoate ceva din ei...Nu as putea spune ca doar din invatamant traiesc...

Eu cred ca oricare dintre noi se gandeste la el in primul rand si apoi la altul sau altii...ca faci meditatii gratuite o faci pentru ca vre tu, nu te obliga nimeni, dar cu siguranta ca daca nu te-ar plati nu ai mai fi profesor...apropo...ce materie predai???

sergiu_titan23.10.2005 01:05

Eu cred ca al fotbalului romanesc in primul rand si apoi la nivel individual...Egoistule! :wink:

Din pacate rezultatele din ultimul deceniu arata ca Steaua=fotbalul romanesc de club iar acceasta mentalitate se pare ca va fi accentuata si de acest sezon. Chiar nu pot gandi acum ca o alta echipa in afara de Steaua poate reprezenta cu adevarat fotbalul romanesc inclusiv in ideea ca dc pierde o poate face cu fruntea sus. Nu vreau sa fiu absurd dar acum asta gandesc, asa vad lucrurile

Bodanel23.10.2005 04:21

Daca predai biologie, anatomie sau ceva de genul asta fac pariu ca lectia are ca subiect patrupedul vostru vestit-catelu'. Sau parazitii lui-paduchi,purici.

Daca predai istorie fac pariu ca nu aduci niciodata vorba despre 7 mai 1986.

Daca predai limbi straine pun pariu ca primul cuvant pe care elevii tai il invata e "HAM".

P.S. Scuze daca te-am jignit dar nu m-am putut abtine. N-am facut-o cu rea intentie.

bebeto23.10.2005 07:49
egoista de Steaua se gindeste numai la Romania si aduce cele mai multe puncte si atltruista de Dinamo se gindeste si la olandeji de exemplu si le doneaza si lor cite un punct.vedeti cefaceti cu bulgarii ca in si ei au nevoie de puncte. :wink:
zarboss24.10.2005 05:30

pai ce sa faca.. cu inima lor de caine .. o sa le cedeze lor toate punctele

bebeto04.11.2005 05:09

in urma rezultatelor de ieri situatia sta cam asa:

Romania--3pct multumiri Dinamo...sinteti varza

elvetia--2pct prin basel

israel--0pct

austria--0pct

norvegia--0pct

bulgaria--4pct prin litex si levski

serbia--0pct bravo Zenga :D (au jucat cu stadionul gol insa)

desi trebuie sa caram si potaile in spate sa speram ca vom reusi totusi la sfirsitul sezonului clasarea pe locul 15.

Bogdan4Steaua04.11.2005 07:28

Momentan suntem pe locul 16. In spatele nostru avem doua tari care ne pot depasi daca noi facem multi pasi gresiti: Bulgaria si Norvegia. Suntem foarte aproape de Elvetia. Daca vom avea un parcurs bun cu toate cele trei echipe, vom prinde acel mult dorit loc 15. Am dat mai sus link catre site-ul meu pe aceasta tema. Gasiti acolo informatii utile si clasamente.

Referitor la ce a spus bebeto....Dinamo nu numai ca nu a adus nici un punct ieri dar mai mult, a oferit doua puncte unei contracandidate la locul 15(Bulgaria). :evil:

I.N.Money04.11.2005 09:12

Desi nu prea e pe placu nostru..este binevenit un parcurs lung al lui Dinamo pentru ca asa ei o sa fie obositi mai rau ca acum :oops:

reddog07.11.2005 19:24

Asta a fost tare...Am ras aproape cu lacrimi. Nu am mai auzit poanta aia cu "puncte", am auzit-o pe asta cu "oboseala adversarilor". Sunteti comici pe bune.

Oricum, multumesc pentru incurajare. :wink:

zarboss08.11.2005 17:56

pana la urma .. cred ca nu o sa fie un parcurs prea lung.. mai aveti 2 meciuri din care slabe sanse sa scoateti vreun punct

I.N.Money08.11.2005 20:21
Asta a fost tare...Am ras aproape cu lacrimi. Nu am mai auzit poanta aia cu "puncte", am auzit-o pe asta cu "oboseala adversarilor". Sunteti comici pe bune.

Oricum, multumesc pentru incurajare. :wink:

pay asa e..voi nu aveti meciuri in picioare..ca meciurile cu sportul nu pot fi considerate meciuri.. :lol:

sergiu_titan09.11.2005 02:05

Inainte cu vreo 2 saptamai faceam o ironie ieftina dar adevarul adevarat este ca ... Dinamo sunt o Rusine CU R MARE. Noroc ca aia din giulesti care par mult mai determinati, mai pregatiti de Europa si care nu cred ca vor pierde puncte acasa in grupele UEFA.

Sa dea D-zeu sa purtam razboiul asta la alt nivel undeva in preliminariile C.L

sergiu_titan09.11.2005 02:08

Inainte cu vreo 2 saptamai faceam o ironie ieftina dar adevarul adevarat este ca ... Dinamo sunt o Rusine CU R MARE. Noroc ca aia din giulesti care par mult mai determinati, mai pregatiti de Europa si care nu cred ca vor pierde puncte acasa in grupele UEFA.

Sa dea D-zeu sa purtam razboiul asta la alt nivel undeva in preliminariile C.L

redandblue09.11.2005 05:29

Ar fi bine sa mai ia si Dinamo cite un punct prin Europa ca de citiva ani numai Steaua aduce puncte pt coeficientul UEFA.Cred ca mai bine se descurca CFR-ul lui Dorinel dc se califica in Cupa UEFA.

zarboss09.11.2005 17:15
Ar fi bine sa mai ia si Dinamo cite un punct prin Europa ca de citiva ani numai Steaua aduce puncte pt coeficientul UEFA.Cred ca mai bine se descurca CFR-ul lui Dorinel dc se califica in Cupa UEFA.

sa stii ca ai dreptate...si mai ales ca CFR a fost la un pas sa intre si ei in cursa pentru grupe.. ce frumos era cu 4 echipe in grupe...aaa????

Bogdan4Steaua09.11.2005 22:40

Ar fi fost frumos din toate punctele de vedere. Aduceau puncte si la meciul cu noi erau obositi. :D

I.N.Money10.11.2005 10:39

Dar si asa cred ca o sa se puncteze si punctele aduse de CFR....

«1238»