nu cred ca cele din Intertoto se pun.doar cele din preliminarii.pe jumatate.
nu cred ca cele din Intertoto se pun.doar cele din preliminarii.pe jumatate.
Dar si asa cred ca o sa se puncteze si punctele aduse de CFR....
Punctele obtinute in Intertoto nu au nici o importanta in stabilirea coeficientilor UEFA.
Dar si asa cred ca o sa se puncteze si punctele aduse de CFR....
Punctele obtinute in Intertoto nu au nici o importanta in stabilirea coeficientilor UEFA.
Asta e o prostie din partea Uefei....se bat atatea echipe pentru 3 locuri in Cupa UEFA si nu au nici un beneficiu...
Beneficiul consta in faptul ca se fac cunoscute.
Beneficiul consta in faptul ca se fac cunoscute.
u Crezi ca in cativa ani lumea isi va aminti de traseul clujenilor?? nu...statistica o sa arate pe Lens ca una dintre cele 3 castigatoare a finalei UEFA Intertoto.
Cupa UEFA Intertoto era considerata la inceput un trofeu amical disputat pe perioada verii pt pastrarea pregatirii echipelor.Asa ca nu vad de ce ar putea lua puncte Letonia sau Lituania echipele lor castigand cate un meci cu nush ce echipa din Ile Faroe.
Beneficiul consta in faptul ca se fac cunoscute.u Crezi ca in cativa ani lumea isi va aminti de traseul clujenilor?? nu...statistica o sa arate pe Lens ca una dintre cele 3 castigatoare a finalei UEFA Intertoto.
Credeam ca vrei sa zici ca statistica o va arata pe Lens ca una din... umilitele din Ghencea... :lol:
Inainte cu vreo 2 saptamai faceam o ironie ieftina dar adevarul adevarat este ca ... Dinamo sunt o Rusine CU R MARE. Noroc ca aia din giulesti care par mult mai determinati, mai pregatiti de Europa si care nu cred ca vor pierde puncte acasa in grupele UEFA.Sa dea D-zeu sa purtam razboiul asta la alt nivel undeva in preliminariile C.L
Sa dea Dumnezeu... dar cred ca o sa ajungem sa ne batem cu rapid... Ca Dinamo inca se pregateste pentru CL... inca nu a terminat cantonamentul Borcea... :lol:
Cand sa mai ajungem noi cu 2 in Liga daca Dinamo nu stie sa tina pasul in UEFA... Hai sa fim seriosi...
Beneficiul consta in faptul ca se fac cunoscute.u Crezi ca in cativa ani lumea isi va aminti de traseul clujenilor?? nu...statistica o sa arate pe Lens ca una dintre cele 3 castigatoare a finalei UEFA Intertoto.
Credeam ca vrei sa zici ca statistica o va arata pe Lens ca una din... umilitele din Ghencea... :lol:
De asta am uitat.. :lol:
Pana la statistica ne vom aminti noi de atmosfera extraordinara din Ghencea si de cum a jucat Steaua
Inainte cu vreo 2 saptamai faceam o ironie ieftina dar adevarul adevarat este ca ... Dinamo sunt o Rusine CU R MARE. Noroc ca aia din giulesti care par mult mai determinati, mai pregatiti de Europa si care nu cred ca vor pierde puncte acasa in grupele UEFA.Sa dea D-zeu sa purtam razboiul asta la alt nivel undeva in preliminariile C.L
Sa dea Dumnezeu... dar cred ca o sa ajungem sa ne batem cu rapid... Ca Dinamo inca se pregateste pentru CL... inca nu a terminat cantonamentul Borcea... :lol:
Cand sa mai ajungem noi cu 2 in Liga daca Dinamo nu stie sa tina pasul in UEFA... Hai sa fim seriosi...
Hai mai Sorine ca nu s-a terminat nici pentru Dinamo. Un pic mai mult optimism, ce naiba! Sau va e frica sa nu dati de noi? :wink: Si nu o mai arde atata cu pregatirea pentru CL. Daca a spus-o Borcea nu inseamna ca asa au gandit toti dinamovistii! Dar poate ne pregatim in vara....
Eu va urez sa luati 4 puncte in ultimele 2 meciuri din grupa, reddog, 4 puncte si atat... :lol:
Pai cu 4 puncte ne-am scos...adica mergem mai departe. Merci Sorine de urari. Si eu va urez inca trei.
Si eu va urez inca trei.
Adica 6 !
Pai ce, nu va ajunge 3? Cu Hertha cam greu...Dar sunteti calificati, poate chiar pe 1 in grupa cu 7 puncte...
hertha e mai slaba decit sampdoria.eu prevad o frumusete de 2 solist acolo 8)
Crezi ca e mai slaba? Se poate, dar nu uita ca e la ei acasa meciul, e si asta un avantaj pentru nemti...
Pai cu 4 puncte ne-am scos...adica mergem mai departe. Merci Sorine de urari. Si eu va urez inca trei.
4+1 fac 5, cam putin totusi... ce zici?
Pai socoteste-le si celorlalte echipe punctajul...Pe trei tot iesim cu un astfel de clasament...
Pai socoteste-le si celorlalte echipe punctajul...Pe trei tot iesim cu un astfel de clasament...
Optimismul tau e practic invulnerabil reddog ... vad ca nimic nu-l poate clinti de pe pozitie. Spune-mi si mie, chiar crezi ca jocul echipei va permite sa sperati la 4 puncte in meciurile cu CSK si Marseille ? Cu Heerenven ati jucat haotic, fara nici un orizont, cu Levski nu stiu de ce s-au temut jucatorii ca nu era cazul. Urmeaza meciurile cu cele mai bune echipe din grupa
CSK e detinatoarea trofeului si daca nu ma insel campionatul lor se va termina inainte de jocul cu voi. Asa ca daca va imaginati ca vor veni fara prea mari ambitii.... cred ca va faceti iluzii. Alte griji ei nu mai au. Iar Olympique Marseille e o echipa mare, mult peste Dinamo la ora actuala. Plus ca o veti intalni in deplasare, unde n-ati reusit pana acum nici macar un egal ! Era sa va elimine Omonia Nicosia, din fericire pentru voi a prin Niculescu un sut bun.
Eu va doresc sincer sa reusiti fiindca e nevoie de punctele alea la coeficientul UEFA... dar nu ma astept la mare lucru. :? :?
LAsa reddog ca mai e Cupa UEFA si la anul...
Speranta moare ultima...
Optimismul tau e practic invulnerabil reddog ... vad ca nimic nu-l poate clinti de pe pozitie. Spune-mi si mie, chiar crezi ca jocul echipei va permite sa sperati la 4 puncte in meciurile cu CSK si Marseille ? Cu Heerenven ati jucat haotic, fara nici un orizont, cu Levski nu stiu de ce s-au temut jucatorii ca nu era cazul. Urmeaza meciurile cu cele mai bune echipe din grupa
CSK e detinatoarea trofeului si daca nu ma insel campionatul lor se va termina inainte de jocul cu voi. Asa ca daca va imaginati ca vor veni fara prea mari ambitii.... cred ca va faceti iluzii. Alte griji ei nu mai au. Iar Olympique Marseille e o echipa mare, mult peste Dinamo la ora actuala. Plus ca o veti intalni in deplasare, unde n-ati reusit pana acum nici macar un egal ! Era sa va elimine Omonia Nicosia, din fericire pentru voi a prin Niculescu un sut bun.
Eu va doresc sincer sa reusiti fiindca e nevoie de punctele alea la coeficientul UEFA... dar nu ma astept la mare lucru. :? :?
Pai si ce ai vrea sa scriu? Ca nu ne calificam, ca nu sunt sperante? Eu cred pana la capat in sansele noastre, sunt constient ca cele doua cu care mai avem de jucat sunt considerate cele mai bune din grupa. Dar, CSKA trece printr-o pasa asemanatoare celor de la Valencia anul trecut si, cu ceva noroc ii batem, iar Marseille, ce tot o dati voi in stanga si in dreapta cu ei? Sunt pe locul 13 si nu prea ii vad o mare echipa. In Franta Olympique Lyon domina de ceva timp si in afara de ei sincer nu mi-e teama de nici o alta echipa franceza.
Nu, la anul e Liga...Incercarea de a intra in grupele Ligii. :lol:
Nu, la anul e Liga...Incercarea de a intra in grupele Ligii. :lol:
Ce te face sa crezi ca la voi conducerea nu o sa vanda ce e mai bun cum fac de obicei..s-a intamplat si in 2002 si in 2004 inainte de preliminarii...