FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

doua in liga?

«1678»
Ayrton11.05.2006 17:25
Eronat spun eu,deoarece din ce stiu eu abia din sezonul 2007-2008 punctele adunate de Rapid ii pot da sansa sa fie cap de serie in eventualitatea castigarii titlului.

Gresesti, au dreptate, sunt sanse ca rapidu sa fie cap de serie in vara. Pentru asta, Osasuna trebuie sa termine pe 4 in Spania, Fiorentina la fel in Italia, iar Slavia sau Sparta Praga nu trebuie sa se situeze pe locul 2 in Cehia. Ei spun ca exista mari sanse, dar de exemplu, in Spania, Sevilla este la 3 pct de Osasuna si are un meci in minus! Osasuna - Valencia, Sevilla - Real M si Sevilla - Barca vor decide ocupanta locului 4. La ce joaca Sevilla(Osasuna e in scadere de forma), eu spun ca au 60% sanse sa fie pe 4. In Cehia situatia e mai complicata!

***alex***11.05.2006 17:33

In Cehia exista sanse mari sa termine Slavia Praga pe locul 2.

I.N.Money11.05.2006 17:36
Eronat spun eu,deoarece din ce stiu eu abia din sezonul 2007-2008 punctele adunate de Rapid ii pot da sansa sa fie cap de serie in eventualitatea castigarii titlului.

Gresesti, au dreptate, sunt sanse ca rapidu sa fie cap de serie in vara. Pentru asta, Osasuna trebuie sa termine pe 4 in Spania, Fiorentina la fel in Italia, iar Slavia sau Sparta Praga nu trebuie sa se situeze pe locul 2 in Cehia. Ei spun ca exista mari sanse, dar de exemplu, in Spania, Sevilla este la 3 pct de Osasuna si are un meci in minus! Osasuna - Valencia, Sevilla - Real M si Sevilla - Barca vor decide ocupanta locului 4. La ce joaca Sevilla(Osasuna e in scadere de forma), eu spun ca au 60% sanse sa fie pe 4. In Cehia situatia e mai complicata!

Da,au motivat aceasta questie cum ai zis si tu,dar nu mi se pare logic ca acest lucru sa se intample.Pana acum ,eram obisnuiti ca peste 2 sezoane sa intre in vigoare aceaste puncte acumulate de echipe,de aceea mi se pare extrem de ciudat.

Virgil11.05.2006 17:40

@ ***alex***

Corect.Slavia e pe locul 2,cu 51 puncte,mai are de jucat un meci in deplasare cu locul 14,iar Mlada Boleslav,locul 3,tot cu 51 de puncte,va juca ultimul meci tot in deplasare,dar cu prima clasata,Liberec.

http://www.UEFA.com/footballEurope/Club=88...4/domestic.html

Ayrton11.05.2006 17:41

@ I.N.Money

Doar coeficientul de tara intra in vigoare peste 2 sezoane. Coeficientul de echipa intra in vigoare odata cu sezonul urmator! Ca fapt divers, Steaua (in cazul in care castiga campionatul si se califica in grupele CL) are sanse sa fie in a 3-a urna valorica, la extragerea pt grupe.

BandiT12.05.2006 07:09
@ I.N.Money

Doar coeficientul de tara intra in vigoare peste 2 sezoane. Coeficientul de echipa intra in vigoare odata cu sezonul urmator! Ca fapt divers, Steaua (in cazul in care castiga campionatul si se califica in grupele CL) are sanse sa fie in a 3-a urna valorica, la extragerea pt grupe.

doamne ajuta!

Ayrton15.05.2006 13:54

Se pare ca rapidu, daca va castiga campionatul, ar fi sigur cap de serie in CL-Q3 - sa speram ca nu va fi cazul! In schimb Steaua, va fi sigur in a 3-a urna valorica la extragerea pt grupe, evident, daca ne vom califica - sa speram ca asa va fi -> spre titlul 23 si grupele CL!

:arrow: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/s...seedcl2006.html

***alex***15.05.2006 17:41

Dar parca Slavia Praga a terminat pe locul 2...

«1678»