FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

doua in liga?

«15678»
michael04.04.2006 23:46

Sa presupunem ca Zenit va castiga acasa dar nu se va califica (le trebuie 3-0 ca sa se califice). Scenariul cel mai plauzibil. Atunci Rusia va avea 32.083 puncte si va face rocada cu Grecia care are doar 2 miimi de puncte mai putin.

Joi seara, dupa meci, Romania va avea un punctaj de 30.790. Ca sa depasim locul 9 si sa inscriem 6 echipe in Europa trebuie ca echipa romana calificata in semifinale sa faca decat 4 puncte, deci cel putin sa se califice in finala. Daca Steaua va lua trofeul, atunci Romania va inscrie 6 echipe la anul si coeficientul Romaniei va deveni varza (fiindca se va imparte la 6 nu la 4).

De aceea mi-asi fi dorit ca si Zenit sa avanseze odata cu noi, pentru a evita situatia nefavorabila de a inscrie 6 echipe in Europa.

Eu cred ca numai echipele bucurestene au fata de Europa actualmente. Nu o vad pe Poli calificandu-se in grupele UEFA decat daca are norocul chior care l-a avut Dinamo cu Everton. Iar sansa Intertoto ar trebui acordata Sportului sau Farului.

Ionutdal05.04.2006 02:18
Sa presupunem ca Zenit va castiga acasa dar nu se va califica (le trebuie 3-0 ca sa se califice). Scenariul cel mai plauzibil. Atunci Rusia va avea 32.083 puncte si va face rocada cu Grecia care are doar 2 miimi de puncte mai putin.  

Joi seara, dupa meci, Romania va avea un punctaj de 30.790. Ca sa depasim locul 9 si sa inscriem 6 echipe in Europa trebuie ca echipa romana calificata in semifinale sa faca decat 4 puncte, deci cel putin sa se califice in finala. Daca Steaua va lua trofeul, atunci Romania va inscrie 6 echipe la anul si coeficientul Romaniei va deveni varza (fiindca se va imparte la 6 nu la 4).

De aceea mi-asi fi dorit ca si Zenit sa avanseze odata cu noi, pentru a evita situatia nefavorabila de a inscrie 6 echipe in Europa.

Eu cred ca numai echipele bucurestene au fata de Europa actualmente. Nu o vad pe Poli calificandu-se in grupele UEFA decat daca are norocul chior care l-a avut Dinamo cu Everton. Iar sansa Intertoto ar trebui acordata Sportului sau Farului.

ai uitat ce a facut C.F.R Cluj in Cupa UEFA Intertoto , se poate orice , macar sa castige Steaua Cupa UEFA ...

Papp05.04.2006 14:11

ai uitat ce a facut C.F.R Cluj in Cupa UEFA Intertoto , se poate orice , macar sa castige Steaua Cupa UEFA ...

Io zic ca ar fi mai bine daca ar merge Cluju in UEFA

si Poli in Intertoto, ca n-au ei fata de UEFA. Cluju sa se califice in grupe, si Farul cu ... (:idea:) sa ia Intertoto, + 2 echipe in grupele Champions League... Ii facem varza pe toti :D ...

steaua_forewer05.04.2006 15:02

daca zenit nu se califica in semifinale , pt a obtine locul 8 ocupat de Grecia , trebuie ca Steaua sa se califice in finala obtinand 3 puncte , adica o victorie si un egal plus inca un punct bonus pt accederea in finala 4 puncte , SANSE MARI ca sa obtinem acel loc 8 :lol: care ar permite campioanei accesul direct in grupe , vicecampioanei in turul 3 preliminar si a numai putin de 4 echipe pe tabloul principal al Cupei UEFA , este extraordinar cat de mult am avansat , parca eram pe locul 25 nu ?? si acum ne-am asigurat locul 10

bebeto05.04.2006 15:07

vorba lui ionutdal,sa cistige Steaua cupa si ne doare drept undeva de ce o sa fie in 2007.pina acuma aveam 3 echipe in UEFA,eram vai mama noastra,si cind apare posibilitatea de a scoate capul in europa incepeti sa va lamentati.chiar nu-i inteleg pe unii din voi. de unde stiti cum o sa fie...poate se va investi mai puternic si la alte echipe peste 2 ani,cine stie.

pina una alta FOOOOORZAAAA Steaua!!! DATI CU GUNOIERII DE PAMINT! 8)

michael05.04.2006 16:40

Iertati-ma daca am deranjat prin atitudinea mea precauta. Totusi, eu sunt adeptul evolutiilor graduale nu bruste. Logica mea a fost ca daca pun un sac prea greu in carca atunci exista sanse sa ma cocosez rau de tot.

Dar vorba voastra, ar trebui sa pun mai mult accent pe coeficientul Stelei decat pe cel al Romaniei. La urma urmei, daca noi avem coeficient tare putem trece si prin n tururi preliminare. Sper ca incepand din toamna sa devenim abonati obisnuiti ai grupelor Ligii Campionilor asa cum eram in "good old times" :wink:

michael05.04.2006 16:46
Io zic ca ar fi mai bine daca ar merge Cluju in UEFA

si Poli in Intertoto, ca n-au ei fata de UEFA. Cluju sa se califice in grupe, si Farul cu ... (:idea:) sa ia Intertoto, + 2 echipe in grupele Champions League... Ii facem varza pe toti :D ...

Da, se contureaza tot mai mult realitatea de la Poli. Este doar o echipa de provincie cu buget mare, atata tot. Plus ca dumnealor apartin unei natiuni aristocrate. Deci daca vor trece prin meciurile mai proletare ale Cupei Intertoto poate vor deveni si ei mai cu capul pe umeri.

Mi-ar place ca echipa lui Dorinel si Martin Tudor sa se califice in grupele UEFA. Astia sunt romani inimosi si au si gustul performantei, ca doar au jucat la Steaua.

antonika08.04.2006 12:55

cluju e o echipa buna si modesta, care cred eu ca o sa faca o figura frumoasa in UEFA. iar cele doua echipe in Liga sa fie Steaua si inka una ... si Staua sa se duca sirect in grupe. dar oare nu se poate sa se duca direct in FINALA?

antonika08.04.2006 12:56
http://www.paidmail.ro/?ref=baddog

ba badddog ce e cu adresa aia de net?

Ayrton08.04.2006 13:45

In momentul asta trebuie sa recunoastem ca, pe langa Steaua, singura echipa care are fata de Liga Campionilor, este Rapid. Restul (Poli, dinam0, Clujul) cu greu ar face fata chiar in Cupa UEFA.

michael08.04.2006 13:52

Fratilor, coeficientul acumulat de Romania anul acesta intra in vigoare incepand din sezonul 2006-2007 sau 2007-2008??? Ca nu sunt deloc lamurit.

bebeto08.04.2006 14:00

din 2007-2008.

antonika08.04.2006 16:22

deci nu sfarstitu sezonu 2006-2007, ci sezonu 2007-2008, ce kaaakaaaat

helena_steaua08.04.2006 16:29

paradoxal parca o vad pe Dinamo in special pe borcica dansand pt ca au intrat in grupele ligii campionilor.... :? sa speram ca nu se va ajunge acolo si ca tot Steaua va profita pe punctele facute tot de ea :)

antonika08.04.2006 16:38

ar fi de rahat sa castige Dinamo campionatu si sa intre direct in LC pe punctele luate d Steaua si rapid.

weeezer_2008.04.2006 22:08

mie mi se pare de kko faza cu coeficientul ala pe tara, tocmai pt ca riscam sa intre altii pe seama punctelor noastre, sau mai mult, sa vedem datorita punctelor stranse de noi si de Rapid, sa vedem echipe precum Gloria Bistrita sau mai stiu io ce prin UEFA, sa joace 2 meciuri, sa nu ia nici un punct si sa conteze dupa aia la numarul de echipe inscrise, tragandu-ne in jos... asta e, degeaba e Steaua cea mai tare, daca n-avem sustinere si cu altele...

Bogdan4Steaua11.04.2006 13:12

"Argeş şi Naţional vor în Intertoto

Pentru ediţia 2006-2007 a Cupei UEFA Intertoto, România va avea o singură reprezentantă, care va fi aleasă dintre FC Argeş şi FC Naţional. FRF va lua o decizie pînă pe data de 5 iunie, condiţia fiind ca piteştenii şi "bancarii" să termine acest campionat pe poziţiile 4-7. Adversarele reprezentantei României vor fi din Macedonia (17/18 şi 24/25 iunie), din Bulgaria (1/2 şi 8/9 iulie) şi din Italia (15/16 şi 22 iulie). "

Sursa: GSP

Pacat ca nu s-au mai inscris cei de la CFR Cluj sau cei de la Poli Timisoara.

alinush8911.04.2006 13:17

ok....toate bune si frumoase...o sa se produce un mare salt din sezonul 2007-2008,bun bun...dar dak sa zicem ca Steaua castiga Cupa UEFA..sau ma rog..ajunge in finala...ce se intampla la toamna...o sa fim siguri capi de serie? exista un nr de puncte neccesar ca sa fim capi de serie in toamna?

Bogdan4Steaua11.04.2006 13:20

Deja suntem 100% capi de serie. Orice s-ar intampla de acum incolo.

antonika11.04.2006 16:11

ca deja am ajuns in careu de asi a europei... nau cum sa nu ne bage capi de serie

Papp11.05.2006 13:43

am tot citit si nu prea am inteles. Pana la urma cate echipe o sa avem in champion legue, cate in UEFA si cate in Intertoto.

Am inteles ca din 2007-2008 o sa fie treaba asta!

forever_STEAUA11.05.2006 13:55

@Papp

Campioana direct in grupele UCL (in cazul in care anul viitor trofeul va fi castigat de o echipa din primele 10 tari ca si coeficient UEFA adica 99,99%)

Vice campioana - tur(uri) preliminar(e) UCL

Castigatoarea Cupei Romaniei si echipa clasata pe locul 3 - Cupa UEFA - tur(uri) preliminar(e)

De Intertoto habar nu am.

Papp11.05.2006 13:58

in Intertoto cate echipe avem ca toate o msa fie in preliminari?

mersi

Bogdan4Steaua11.05.2006 15:02

Sistemul Cupei Intertoto s-a schimbat. Incepand din acest an, vom putea sa inscriem o singura echipa in competitia respectiva. Nu mai exista decat trei tururi. Daca vom castiga una dintre cele 11 finale, vom ajunge in Turul 1 al Cupei UEFA(la un pas de Grupele Cupei UEFA).

Pe scurt, vom avea incepand de sezonul viitor 5 echipe in Europa(2 in UCL + 2 in Cupa UEFA + 1 in Intertoto).

I.N.Money11.05.2006 16:59

Aseara am urmarit stririle sportive de pe Prima TV si Realitatea,unde am observat o questie cel putin curioasa.

Se spunea ca JJ a gresit cand a spus ca Steaua o sa fie cap de serie in turul 3 preliminar din UCL, daca castiga campionatul,iar Rapid nu !!!

Cele 2 posturi TV sustineau ca Rapid o sa fie si ea cap de serie daca iese campioana deoarece au avut un sezon excelent in Europa.

Eronat spun eu,deoarece din ce stiu eu abia din sezonul 2007-2008 punctele adunate de Rapid ii pot da sansa sa fie cap de serie in eventualitatea castigarii titlului.

«15678»