totusi nu stiu cum e cu POSIBILITATEA INTRARII!!!
totusi nu stiu cum e cu POSIBILITATEA INTRARII!!!
biletele la tribune s-au terminat pt meciul de la ploiesti.
le-am prins noi pe ultimele 4 de la tribuna a 2 a si restul le-am cumparat la peluza.
s-au panicat vanzatoarele de la case cand ne-am dus 20 de insi gramada pe capul lor si abia ne-au dat un bilet pe buletin,desi in mod normal se puteau cumpara doua.
nici la peluza nu mai erau foarte multe.
s-a panicat tanti aia blonda . ![]()
tanti aia blonda mi-a dat mie 15 si nu v-a dat voua 2-3?
mi-a cerut si sticker cu Gigi ![]()
mi-a cerut si sticker cu Gigi![]()
TU faci campanie pro nenea Gigi? ![]()
costi s-a dat de goooollll
))))
hahaha
))
Bilete la tribuna 2 mai sunt. Cel puțin, mai erau acum un sfert de oră, când mi-a luat un prieten.
de Craiova ce se aude?
merge lumea, avem bilete?
din nou e meciul programat luni,la ora 8,cred..nu m-ar mira sa schimbe din nou ora . Se joaca la Severin,din cate am inteles . Sper totusi sa depasim 100 de insi
.
nu cred ca se joaca la Severin..daca e asa..asta e.mergem si suntem o forta.eu merg sigur.care mai mergi?hai ca e ultima deplasare la Craiova.
meciul se joaca la Craiova...20:45
imi anunt prezenta ! ![]()
si eu vin ![]()
sa le trag la **** la toti astia din LPF si din televiziuni. Care programeaza ei meciurile luni...
daca se mentine la 8.45 ora de disputare a meciului,se joaca clar pe oblemenco...stadionul din severin nu are nocturna.
problema e trenul de intoarcere,cel mai devreme fiind spre 2 dimineata.
cea mai buna varianta pentru dus mi se pare acceleratul de 14.45,care ajunge spre ora 18 in Craiova.e cam singurul care face 2 ore si 50 min pana la Craiova,fata de 4 ore si ceva cat fac restul.
meteo : se anunta ploaie luni si temperaturi foarte scazute.o minima de 0 grade si o maxima de 4 grade.
aproximez in jur de 100 de persoane pentru deplasarea asta.
prezent 51%.
Meciul o sa fie pe Oblemenco...
abia din retur o sa se joace la Turnu Severin.
prezent, chiar daca ninge.....e ultima deplasare din acest an si chiar trebuie sa fiu acolo !
cu international curtea de Arges avem ultima etapa , care se joaca la Mioveni,deci nu e ultima deplasare.
pai nu e acasa cu international?jucam pe Ghencea din ce-am vazut...
e acasa.
cu international curtea de Arges avem ultima etapa , care se joaca la Mioveni,deci nu e ultima deplasare.
vbesti ca sa nu adormi..avem 2 deplasari una dupa alta?ce stelist esti tu daca nu cunosti programul? ![]()
![]()
fular-campionii
sa va aud ce stiti voi despre bilete !
si repede .. pana nu ma supar ! ![]()
eu stiu ca in prima etapa oltenii le=au luat bilete duinamovistilor.exista riscul ca si noi sa apelam la ospitalitatea olteneasca,sau ar mai fi o idee de intrat in forta,ajutati tot de oltenas ca si ei sunt in razboi cu conducerea.in rest nu stiu nimic de bilete.
vbesti ca sa nu adormi..avem 2 deplasari una dupa alta?ce stelist esti tu daca nu cunosti programul?![]()
si ce-i asa imposibil sa ai 2 deplasari una dupa alta ? e acasa,am incurcat programul,acum am vazut ! conteaza asta atat mult?
pai ce stelist esti tu ma?nici fifa nu stii aproape deloc.zi-mi si mie cum poti sa traiesti asa?
ceva de bilete pana la urma? sa nu ne luam liber 2 zile degeaba ![]()