orbi suntem....ne fac anumite persoane cu zambetul pe buze...multumim conducerii clubului Steaua.
orbi suntem....ne fac anumite persoane cu zambetul pe buze...multumim conducerii clubului Steaua.
ce ziceti de prima deplasare din acest sezon?
nu zic decat ca voi fi acolo..
nu o pot onora . ![]()
ma petrec la nunta unui coleg de brigada .![]()
degeaba daca nu e in Cluj:)
diffidati sempre presenti? ![]()
diffidati sempre presenti?![]()
siempre con noi..
Pret bilet la meciul cu "U" : 25 lei .
e dimineata , soarele rasare ...
..nelegiuitii pleaca-n deplasare
:-"
nu suntem OBY sa plecam doar zece
Mi-a zis un prieten care are un prieten care cunoaste ....samd ca deplasarea asta pentru finala cupei ar fi un motiv numai pun pentru penisurile din jandarmerie sa ceara interzicerea deplasarilor interne. Presupun ca se stie deja sau se banuieste dar, na, nu fac nici un rau daca scriu asta, presupun.
@ Azzido, e sigur ca militienii nu pot accesa sectiunea asta?
vorbesti de parca ai spus cine stie ce secret de stat.
da, eu cred ca e destul de sigura sectiunea asta
asteptau de mult timp o deplasare ca asta si cred ca acum e momentul ori sa ne interzica pe toti (cei ce am mai ramas) ori sa interzica deplasarile interne (ca si cum mergem cu miile prin deplasari si devastam fiecare oras in parte ... )
jandarmii nu au absolut nici un motiv sa interzica deplasarile interne. De ce? Pentru ca e un motiv de afirmare pentru ei, in conditiile crizei actuale fiecare institutie incearca sa isi pastreze bugetul, sa reduca nivelul disponibilizarilor,al pensionarilor fortate pentru cei cu functii si grade mari etc.... si cum jandarmeria e una din institutiile problema deoarece are cam cei mai multi angajati din sistem, nu prea isi justifica cheltuielile. Asadar meciurile de fotbal dar mai ales incidentele de la meciurile de fotbal sunt prilejul perfect pentru ei ca sa-si demonstreze utilitatea. Daca ati fi urmarit prin presa ati fi vazut cand Dragomir a mai cerut interzicerea unor deplasari, jandarmeria a dat imediat comunicat ca isi asuma ea responsabilitatea si ca poate asigura ordinea publica la respectivul meci. Si tot cei care ati mai fost pe la actiuni sau ati mai vazut incidente in ultima perioada cred ca ati observat ca jandarmeria nu mai incearca sa previna incidente, batai, etc... ci asteapta ca faptele sa aibe loc si abia dupa intervin pentru a putea da amenzi/interdictii/dosare etc... Practic jandarmeria nu prea se mai ocupa cu altceva inafara de meciuri si greve/proteste/manifestatii si au nevoie si ei de afirmare. Daca deplasarile vor fi interzise, vor fi interzie de catre LPF/FRF.
Si eu zic ca IPR - daca ar 'accepta' interzicerea deplasarilor, ar recunoaste ca nu sunt capabili sa isi faca treaba ![]()
eu cred ca aia de jos, in prostia lor, vor sa se interzica deplasarile, dar aia mai de sus sunt constienti ca depind de astfel de manifestari pt a justifica banii cheltuiti, deci e cu dus si intors. oricum, eu nu m-as baza prea mult pe chestia asta, deci nu va hazardati la prea multe incidente ![]()
cateva clarificari va rog.
tipul batut la Vaslui era sau nu stelist?
a incercat sa fure steaguri sau nu ?
salut.Am si eu o rugaminte,ma poate ajuta cineva cu vreo informatie despre biletele de intrare pe Stamford Bridge?Vin la Londra din Bilbao,am cumparat biletul de avion de acum doua saptamani plus camera de hotel,credeam ca o sa fie mai usor cu biletul de intrare,dar...Aveti vreo informatie despre cum as putea achizitiona?...
Poate nu e locul potrivit unde am postat,dar as vrea sa primesc raspunsuri de la utilizatori care se afla in treaba.Multumesc anticipat.