FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasari Interne

«12310»
rezistenta_ultras19.08.2009 22:41

in acest topic se poate discuta despre detaliile organizatorice legate de deplasarile interne...transport,bilete...

urmatoarea deplasare:galati...varianta de transport cu trenul pare sa pice din start,tren de intoarcere fiind tocmai la 5 dimineata si meciul e programat duminica,deci cei care mai si muncesc luni trebuie sa se orienteze catre microbuze inchiriate sau masini mici...

din cate am inteles sansele sa se joace cu spectatori sunt de peste 50%,iar pretul biletului este de 20 ron.

pentru cei care vreti sa faceti deplasarea separat aveti aici programul microbuzelor(puteti alege varianta asta doar la dus,la intors ultimul microbuz pleaca din galati la 17.30):

http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti...ti/643-260.aspx

cat despre tren,cea mai buna alegere este acceleratul de 9.30 din gara de nord...ajunge in jurul orei 14.

Maresal20.08.2009 05:48
in acest topic se poate discuta despre detaliile organizatorice legate de deplasarile interne...transport,bilete...

urmatoarea deplasare:galati...varianta de transport cu trenul pare sa pice din start,tren de intoarcere fiind tocmai la 5 dimineata si meciul e programat duminica,deci cei care mai si muncesc luni trebuie sa se orienteze catre microbuze inchiriate sau masini mici...

din cate am inteles sansele sa se joace cu spectatori sunt de peste 50%,iar pretul biletului este de 20 ron.

pentru cei care vreti sa faceti deplasarea separat aveti aici programul microbuzelor(puteti alege varianta asta doar la dus,la intors ultimul microbuz pleaca din galati la 17.30):

http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti...ti/643-260.aspx

cat despre tren,cea mai buna alegere este acceleratul de 9.30 din gara de nord...ajunge in jurul orei 14.

sau se pot inchiria 2-3 autocare dinalea cu etaj si rezolvi situatia , dar organizarea lasa de dorit

SteLuTzZz20.08.2009 06:41

Nu numai organizarea ..

Mai sunt unii .. a pai nu cu aia "****" .. aia sunt de la nord, aia nu stiu ce, nu stiu ce ..

Am mai auzit texte.

rezistenta_ultras21.08.2009 08:20

In urma inspectiei din aceasta dimineata a Jandarmeriei Galati pe arena "Otelul", s-a luat decizia ca meciul FC Otelul - FC Steaua Bucuresti, de duminica, sa se dispute in prezenta publicului!

Pretul biletelor:

35 de lei - tribuna I;

30 de lei - tribuna a II-a;

25 de lei - peluze.

rezistenta_ultras22.08.2009 12:02

posibil sa mai am ceva locuri in microbuz pentru deplasarea la galati...

daca vrea cineva neaparat sa mearga si nu are cu ce,sa ma contacteze in cursul zilei de azi.

korynna25.08.2009 11:03

Vad ca nu suntem in stare sa facem o deplasare pe cont propriu si nu cred ca protestul este de vina.

Daca vrem independenta atunci de ce nu mergem macar 300 (cate bilete am avut la Galati)?

Am ajuns sa rada neatentii aia de la Galati de noi. Pe an ce trece suntem din ce in ce mai putini. Iubim Steaua doar cand ne sunt platite deplasarile?

noname25.08.2009 14:01

cu cine vorbesti?!

Stefan8825.08.2009 20:37

Parca se vroia o parte a forumului mai restrans, cu oameni care "se afla in treaba".Nici nu are rost sa raspund.Intreaba-i pe aia de pe gsp.

korynna25.08.2009 22:08

@noname

Era un post adresat tuturor care intra aici, care frecventeaza sau frecventau meciurile/ deplasarile. Nu am vorbit pentru cineva anume. Doar sa nu ne mai dam haiduci cand nu reusim sa trecem de 50 de suporteri ca lumea la o deplasare. Nu pot sa cred ca am ajuns sa vorbesc asa despre Steaua, despre galeria Stelei. In cativa ani de cand vin la meciuri nu mi s-a mai intamplat sa imi fie ciuda ca am ajuns in situatia asta, in situatia in care sa ne prezentam umil, ca o galerie de Liga a 2 a. Se vorbea ca putem sa si retrogradam ca Steaua va avea mereu suporteri...dar nu avem nici macar pentru o deplasare decenta, acum 2 ani o brigada avea 1 microbuz si un autocar. Doar incerc sa atrag atentia asupra faptului ca lasam de dorit de la un timp si nu vad niciun motiv pentru care se intampla asta. Imi pun niste intrebari la care probabil nu voi primi raspuns.

noname26.08.2009 12:37

eu ma refeream la intrebarea cu deplasarile platite... nu cred ca a fost cineva de pe aceasta sectiune in vreo deplasare platita. daca da, imi pare rau ca l-am/i-am invitat.

Azzido26.08.2009 12:40

eu am fost la mai multe astfel de deplasari, ce-i drept acum mult, mult timp, pe vremea Armatei Ultra si G.A.

DanezuPTM26.08.2009 12:45

intrebare : au fost ceva evenimente neplacute la galati ? (ma refer la ceva incercari de incidente din partea moldovenilor ) citeam pe romanianultras si chiar eram curios pentru ca nu am auzit nimic

korynna26.08.2009 13:01

@noname

Nu asta era ideea din post-ul meu. Vroiam sa atrag atentia asupra faptului ca suntem din ce in ce mai putini si nu e bine deloc.

Din cate stiu nu s-a intamplat nimic la Galati Eu stiu ca a fost un microbuz si eram in el.

noname26.08.2009 13:53

au spart un geam de la o masina (sper sa nu gresesc, a celor de la nucleo)... dar de aici pana la povestirea aia de pe ro.ultras si alte siteuri de genul asta, e cale f lunga. isi fac imagine pe net oamenii.

korynna26.08.2009 16:04

Nu s-a spart nimic, chiar am fost in micro cu Nucleo.

rezistenta_ultras26.08.2009 18:55
au spart un geam de la o masina (sper sa nu gresesc, a celor de la nucleo)... dar de aici pana la povestirea aia de pe ro.ultras si alte siteuri de genul asta, e cale f lunga. isi fac imagine pe net oamenii.

am citit si eu articolul dar nu stiu despre ce vorbesc aia acolo...

oricum povestitorul nu cred ca a atins varsta majoratului...nu e greu sa iti dai seama.

nu s-a spart niciun geam de la noi...o deplasare vesela,dar ajunsi acolo ne simteam atat de stingheri si inutili...

rezistenta_ultras05.09.2009 12:24

s-a stabilit ziua si ora urmatorului meci al Stelei din deplasare...

drept urmare,cine are chef,bani si timp pentru o deplasare frumoasa(ca zona cel putin),si anume medias e invitat sa ni se alature pe peronul garii de nord sambata(e una dintre deplasarile care merita facuta cu trenul).

pentru dus avem variantele acceleratului de 7.30 sau a celui de 9.42(durata drumului este de 6 ore cu ambele).

pentru intors avem acceleratul de ora 1(la doar 2 ore dupa terminarea meciului).

meciul este la ora 20.45.

pretul biletelor inca nu a fost comunicat.

Azzido07.09.2009 12:20
Akm vin de la stadion ,am fost cu Bruno (Silviu de la ERA) ,ne-am luat bilete la Sud.Acolo au venit si doi caini cu o gramada de buletine sa cumpere bilete .I-am alergat ,au venit cu un Peugeot 207 au,reusit sa se tireze .Ideea e ca trebuie sa ne mobilizam ,sa facem un efort de 25 de Ron si sa fim cat mai multi la meci,indiferent de vreme conditii si orice.Nu mergem pentru Romania, in primul rand mergem pentru noi si pentru onoarea noastra .Ar fi penibil sa vina aia 200 de insi si noi sa fim 30 de zapaciti in peluza.ASa ca sper sa facem un efort si sa fim cu totii prezenti !!!
rezistenta_ultras07.09.2009 12:59

daca nu o sa se gaseasca motiv de protest si de data asta probabil o sa fim cate 50-100 de insi din grupuri in fiecare peluza...

dar tare imi e ca se va protesta pentru ca ploua afara sau pentru ca sunt biletele scumpe.

astia suntem.

referitor la eventualele incidente...nimic mai amuzant...numai noi nu suntem in stare sa stam unul langa altul(caine,spurcat,tigan,oltean...) cand e vorba de interesul national...priviti la sarbi si la croati ce haos fac la meciurile nationalei...aia pot sa uite de rivalitati pentru o zi.

stiu,o sa incepeti cu texte ca nu e nationala noastra,o sa ziceti de Mircea Sandu,ca sufera cainii cu steagurile lor de gard,ca le faciliteaza lupescu transportul si biletele in deplasari...nu mai conteaza...

Stefan8807.09.2009 13:11

Ma pis pe nationala Romaniei, imi iubesc tara nu nationala.Atat timp cat sunt mercenarii astia la echipa si joaca pt alte motive decat tara,poate sa catige si cu 10-0.In privinta cainilor,sa vina dar cu mine in peluza sa nu stea.sa se duca la tribuna sau in alta parte.

albanezul07.09.2009 13:16

Adi si tie daca ti-ar fi luat steagul de gard nu cred ca ai mai vrea sa ai vreo legatura cu ei.eu unul nu pot sta langa ei la un meci.sunt cei mai parsivi oameni.si nici alaturi de tigani,aia sunt oricum vai de capul lor si si-o cauta aiurea.as sta langa oameni din tara.macar stiu ca aia nu vin la nationala sa fileze.

bodanelu07.09.2009 13:36

@rezistenta.. meciul de la medias e duminica la ora 20 conform LPF.ro

noname07.09.2009 14:12
o sa incepeti cu texte ca nu e nationala noastra,o sa ziceti de Mircea Sandu,ca sufera cainii cu steagurile lor de gard,ca le faciliteaza lupescu transportul si biletele in deplasari...nu mai conteaza...

Ar mai fi niste "texte"... Ca ei niciodata nu propun ceva la meciurile lor de acasa, propun doar cand joaca la noi si n-au nimic pregatit. Ca este oricum penibil sa stai impreuna si peste o saptamana sa-ti dai iar in cap. Sarbii, croatii stau oarecum impreuna (ca si ei stau la distanta unii de altii) pentru ca au ce sa sustina. Or, daca niciunul dintre noi nu se identifica cu nationala asta, singurul motiv pentru care am sta impreuna este pentru a obtine niste titluri favorabile in ziare (desi s-ar transforma rapid din "ultrasii uniti pentru nationala" in "barbarii stadioanelor s-au unit ca sa provoace soc si groaza", daca s-ar da cateva torte sau daca ar iesi vreun incident).

Nu zic ca am dreptate, dar toti discutam intre noi si am ajuns la concluzia ca nici nu e oportun si nici nu am putea sa stam, momentan, langa ei... Fiecare cu parerile lui.

cozmin08.09.2009 02:43
@rezistenta.. meciul de la medias e duminica la ora 20 conform LPF.ro

Intr-adevar am auzit si eu prin presa ca meciul s-ar fi mutat duminica la 8:30, spre nemultumirea celor care luni dimineata intra la munca..

IPR08.09.2009 07:48

poate se muta iar sambata, tinand cont ca jucam joi cu Sheriff.

«12310»