Stiu, sper sa nu se mai intample din retur. Poate mai venim cu idei pentru protestul asta ca a devenit cam anost.
Stiu, sper sa nu se mai intample din retur. Poate mai venim cu idei pentru protestul asta ca a devenit cam anost.
il omoram pe Gigi? ![]()
Eu zic ca am fost suficient de "rabdatori" cu el . Cum a luat protestul amploare,cum ne-a interzis si automat ne-a dezbinat de tot . Metode sunt de a-l umili ..
Deplasare Cluj,duminica,autocare,conditii foarte bune,70 lei locul la autocar+ biletul care nu au anuntat inca cat costa.Mai multe detalii de joi pe alss.ro
Deplasare Cluj,duminica,autocare,conditii foarte bune,70 lei locul la autocar+ biletul care nu au anuntat inca cat costa.Mai multe detalii de joi pe alss.ro
Toata lumea`n deplasare !!!!
Cine sta acasa sa`i moara cucu !!! ![]()
)
probabil sunt de la brigada diverse ![]()
![]()
Probabil esti foarte prost,biletele s-au vandut in fata peluzei de catre casierul clubului CFR.In momentul in care nordul au avut 60 de oameni in peluza,sudul 100cu AISS si in sector mai erau maxim 100 de cetateni,total 260,explica tu geniule de la sud,unde erau cei care au cumparat bilete in sectorul nostru,cand sectorul era aproape gol.Au luat bilete si au plecat acasa?Nu a ramas nimeni fara bilete pt ca nu s-au gasit,aberezi.Intreaba tu cine e vinovatul care a rugat oameni care aveau bilete la tribuna sa si le vanda si sa cumpere la peluza,,destul de tarziu,meciul incepuse,casierul plecase,cei de la nord erau in stadion.Sau sunt curios daca se sesizeaza aici si raspunde singur.Mizeriilor!
Probabil esti foarte prost,biletele s-au vandut in fata peluzei de catre casierul clubului CFR.In momentul in care nordul au avut 60 de oameni in peluza,sudul 100cu AISS si in sector mai erau maxim 100 de cetateni,total 260,explica tu geniule de la sud,unde erau cei care au cumparat bilete in sectorul nostru,cand sectorul era aproape gol.Au luat bilete si au plecat acasa?Nu a ramas nimeni fara bilete pt ca nu s-au gasit,aberezi.Intreaba tu cine e vinovatul care a rugat oameni care aveau bilete la tribuna sa si le vanda si sa cumpere la peluza,,destul de tarziu,meciul incepuse,casierul plecase,cei de la nord erau in stadion.Sau sunt curios daca se sesizeaza aici si raspunde singur.Mizeriilor!
Am fost asteptati cu 80 si ceva de bilete in fata sectorului de catre reprezentantul ALSS, ni s-a explicat ca putem sa primim maxim 100 de bilete, datorita cererilor mari de bilete din toata tara.Am inteles si cu asta basta.Nu stiu ce e cu toata agitatia asta si cu toate dezinformariile astea, cu toate amenintarile astea, cu toate jignirile astea.
In primul rand te rog sa nu ma mai jignesti, ca nu sunt obligat sa-ti suport tie iesirile, cu atat mai mult pe un site administrat de mine.
Apoi am sa mai zic doar atat, si cu asta inchid subiectul:
"Au fost bisnitari veniti de la Bucuresti inainte cu 3 zile de meci. Aveau sute de bilete luate de la case. Si stiu asta direct de la sursa, pentru ca si eu am vandut biletele luate de noi la T2. Le-am vandut alaturi de ei pana m-am scapat de ele ca sa le pot inapoia oamenilor banii pe bilete. Aceiasi oameni care au luat de la Mustata bilete cu 25 de lei. Si nu erau oameni de la Nord sau de prin galerie aia care vindeau pe strazile ce duc la stadion. Mustata si ai lui au dat biletele in fata hotelului pentru unii din SM, BM si CJ la 25 de lei. Ce slbz..."
PS: nu te-am acuzat pe tine sau pe altcineva din nord, deci nu-ti inteleg reactia. Apoi trebuie sa precizez ca nu sunt si nu am fost vreodata membru al Peluzei Sud. Hai pa !
Confirmation Number: Agent Name:
Booking Date: Wed 10 Mar 2010 Booked By:
Passenger Information:
Name Customer Number Flight #/Seat #
Mr. 492/NA
Seat Properties:
Mr. 492/NA
Seat Properties:
Flight Information:
Date Flt Depart Arrive Stops
Thu 18 Mar 2010 492 Bucharest - Baneasa (BBU) 08:30 Cluj (CLJ) 09:10 0
Auxiliary Services:
Base Fare: 169.92
------------------
Total Fare Price: 169.92
Web Paymen: 25.50
------------------
Total Including Service Charges: 195.42
Visa: 195.42
------------------
Balance Due: 0.00
ce nu face omu pt un meci cu Dinamo si ca sa nu fie dat afara de la munca
sa vedem daca intram la meci
s-a amanat etapa...
ahahahahhahaa
ce teapa, sa-mi bag **** in ea de Liga
hai ma..faci si tu un drum pana la Bucuresti cu avionul, bei o bere si te intorci ![]()
poate ca nu o sa vin doar pt o bere
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...tapelor-5737906
oricum e o telenovela cu programarile astea
data viitoare sigur nu o sa ma mai risc pt un meci de liga1
cu parere de rau va zic, dar ce a fost in mintea voastra cand v-ati urcat fara bilete in tren ?
nu ii stiti ca se folosesc de orice pretext ca sa ne opreasca in a mai merge in deplasari ?
incercati sa intelegeti ca haiduciile din trecut nu mai sunt posibile in ziua de azi.
pacat de efortul depus...
cu parere de rau va zic, dar ce a fost in mintea voastra cand v-ati urcat fara bilete in tren ?nu ii stiti ca se folosesc de orice pretext ca sa ne opreasca in a mai merge in deplasari ?
incercati sa intelegeti ca haiduciile din trecut nu mai sunt posibile in ziua de azi.
pacat de efortul depus...
...sau poate nu a fost asa ! pur si simplu or fi primit "comanda" cei de la jandarmerie de la "cel de sus" si baietii-n albastru au executat .
@Azzido ni s-a zis de la inceput ca nu ne trebuie bilete daca se garanteaza cu buletinele..
da azzido,si daca nu ne-ar fi spus de treaba cu buletinele domnii militieni,ne-am fi cumparat bilete de tren ca niste cetateni model ce suntem.
ma, acum nu ma intelegeti gresit, pt ca nu vreau sa par viteazul de dupa razboi, dar daca am ajuns sa ni se ceara garantii de 600 mil pt o deplasare, daca nu te lasa sa cobori din microbuze sa-ti faci nevoile, iti cer 1001 de documente doar ca sa te frece, e clar ca ne sunt puse piedici de sus, iar aici nu ma refer doar la Becali. Pestele de la cap se impute! Astea sunt ordine venite de sus si se urmeaza acelasi trend cam peste tot in Romania, cu mici exceptii ce e drept. Se lucreaza intens la dezbinarea suporterilor, pt ca sunt constienti ca impreuna suntem o forta si stam in gat la multi.
Deci, ma repet: nu ma intelegeti gresit, dar trebuie sa fim pregatiti pt ce e mai rau, iar data viitoare cand iti zic jandarmii sa stai linistit...alarmeaza-te!
Oarecum offtopic, dar:
14 octombrie 2008Isărescu: Criza mondială nu afectează direct economia românească
Ma intelegi ? ![]()
Azzido,deocamdata nivelul de trai nu ne permite sa facem deplasari "legale" cum fac altii.
2 deplasari lunare de distanta medie ar costa cam jumatate din salariu mediu pe economie.
de deplasari externe nici nu mai vorbesc.
sa luam deplasarea asta de la Tg Jiu si urmatoarea si sa le facem legal cum iti place...Tg Jiu:bilete tren dus-intors(100 ron),20 bilet meci,50 lei mancare si bautura;Bistrita:bilete tren dus-intors(150 ron),bilet meci(50 ron daca ramane ca anul trecut),100 lei mancare,bautura...vorbesc aici de paine si salam si bere cand ti-am calculat bugetul asta,nu ne rasfatam cu vin sau sa tragem la un restaurant.
fa tu calculul.
si gandeste-te ca majoritatea sunt pe banii parintilor,studenti,someri sau angajati pe salarii nici macar medii.
Da, ma, are dreptate Rezistenta. De obicei, e un fel de gentelmen's agreement intre grupul de suporteri si nas. In cazul de fata mi se pare clar ca a fost mai de sus actiunea, mai ales daca privesti modul in care am fost mitraliati de presa.
@Rezistenta. Ceee-ti mai place cu trenul
.
Dorule,la tine e si mai complicat ca faci deplasari prin tara si dupa meciurile de acasa,deci ai cheltuieli duble.
Noroc ca esti director de banca si iti permiti.