ceva de bilete pana la urma? sa nu ne luam liber 2 zile degeaba![]()
L-am delegat pe subalternul Constantin in acest sens, sper sa se ocupe si pana duminica seara sa primim un raspuns favorabil. O zi buna va doresc.
ceva de bilete pana la urma? sa nu ne luam liber 2 zile degeaba![]()
L-am delegat pe subalternul Constantin in acest sens, sper sa se ocupe si pana duminica seara sa primim un raspuns favorabil. O zi buna va doresc.
baaaa tu taci .. ca nu ne-ai dat de baut de ziua ta !
))
Clar.. daca l-ai lasat pe Costi... pauza bilete ![]()
Fuge cu banii vostri la Amsterdam
5 ron biletul pt Craiova.
pai ce stelist esti tu ma?nici fifa nu stii aproape deloc.zi-mi si mie cum poti sa traiesti asa?
stiu PES ma,si-ti dau lectii . Fifa e deja fumata . Iti fac cadou un procesor si jucam PES,deal? Pot sa traiesc si fara fifa ..2008 (jenant)
!
haideti sa facem un autocar cu etaj.
hai sa facem un troleibuz.
sau se pot inchiria autocare dinalea cu etaj si rezolvi situatia , dar organizarea lasa de dorit
Nu numai organizarea ..Mai sunt unii .. a pai nu cu aia "****" .. aia sunt de la nord, aia nu stiu ce, nu stiu ce ..
Am mai auzit texte.
Maresal era sudist pe atunci din cate tin eu minte
. Ar merge si un metrou ![]()
Maresal era si inca e stelist..nu conteaza zona.
de-acord...m-am mai gandit, un tramvai ar fi distractiv
sau taxi cu tarif 0 lei/km?
plm,vorbeam serios...
putem sa o dam si in caterinci ieftine si sa facem deplasarea cu tractoare,carute sau motociclete cu atas.
sau cu scutere, ca veronezii ![]()
De ce nu luati legatura cu firma cu care am fost la budapesta?am avut promisiuni pentru Istanbul,Tiraspol ...si cum nu s-au facut deplasarile,acum poate ar fi de folos datoria lor. Din pacate eu nu pot veni la Craiova...
Cand mai aveti de gand sa faceti pacturi ca cel de aseara va rog sa anuntati dinainte ca sa stiu sa nu mai vin. Va multumesc.
Cand mai aveti de gand sa faceti pacturi ca cel de aseara va rog sa anuntati dinainte ca sa stiu sa nu mai vin. Va multumesc.
Du-te si impodobeste bradu ma iacoooo ![]()
ce sufera asta mha?
daca tu venisei la meci sa injuri Craiova..si sa te urci pe gard la gol e parerea ta.eu venisem ca sa ii dau **** lui Gigi.si cred ca multi pentru asta venisera.iar faptul ca am cantat cu oltenii impotriva amandurora a fost un moment oportun.e parerea mea asta si cred ca si altii o impartasesc.cand doar noi si ei mai vrem sa tragem un semnal de alarma,nu vad de ce sa nu cantam impreuna 2-3 cantece.nu a fost niciun pact,a fost o mica intelegere.pana la urma nu avem nicio infratire cu ei si nici pe viitor nu cred ca va fi vorba de asa ceva.a fost doar un moment bun ca sa protestam impreuna.e un protest si nimic mai mult.
Mie mi se pare deplasat "pactul" asta. Nu vad de ce sa cantam impreuna 2-3 cantece cu o mana de oameni, pur si simplu nu ne ajuta cu nimic si din punctul meu de vedere nici cinste nu ne face. In afara de asta nici macar nu s-a discutat cu toata lumea daca e de acord...dupa cum vad fiecare face de capul lui si e normal sa apara diferite opinii daca nu ne consultam intre noi.
eu sunt de acord cu mica intelegere care a avut loc aseara...
de moment ce lumea de pe randurile de mai sus au strigat sa nu se mai injure de Craiova..nu credeti aveam un motiv intemeiat?doar nu eram nebuni sa strigam la lume sa nu injure oltenii.ca pana la urma urmei si pt asta te duci la un meci cu Craiova..dar a fost un moment bun.era o mana de oameni,dar si noi am fost tot o mana de oameni.am atras atentia si asta a contat.
Mie mi se pare deplasat "pactul" asta. Nu vad de ce sa cantam impreuna 2-3 cantece cu o mana de oameni, pur si simplu nu ne ajuta cu nimic si din punctul meu de vedere nici cinste nu ne face. In afara de asta nici macar nu s-a discutat cu toata lumea daca e de acord...dupa cum vad fiecare face de capul lui si e normal sa apara diferite opinii daca nu ne consultam intre noi.
data viitoare o sa ti se ceara parerea, sorry. ![]()
Pai ar fi bine asa sa fie, ca altfel.... ![]()
![]()
Pai ar fi bine asa sa fie, ca altfel....![]()
ai luat absentaaaaaa
)) ![]()