apropo de deplasarea de la Iasi...
se apucase un idiot sa se destainuie la Petrica ca e interzis dar il doare in pl ca intra cu alt buletin samd...radea cu subinteles Petrica...dupa 10 ani de deplasari cu noi nu m-ar mira sa ne stie pe majoritatea dupa nume,prenume si sa il plaseze strategic pe la portile de acces la meciul cu fener.
am vorbit cu un prieten care a terminat dreptul si mi-a dat paragraful asta pentru situatia asta:
Conform articolului 293 Cod Penal, prezentarea sub o identitate falsa ori atribuirea unei asemenea identitati altei persoane, pentru a induce sau a mentine in eroare un organ sau o institutie de stat sau o alta unitate dintre cele la care se refera articolului 145 , in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepseste cu incarcerare de la 3 luni la 3 ani.Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza incredintarea unui inscris care serveste pentru dovedirea starii civile ori pentru legitimare sau identificare, spre a fi folosit fara drept.
acum fiecare face cum crede,personal mi-e cam tarsa sa fortez nota si sa intru in belele din care sa nu mai pot iesi.