FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0-1 (0-0)

«1234567»
Special_One21.08.2009 13:05

meciul live video pe net => www.free-TV.go.ro

KuzMaN21.08.2009 13:14
Daca tot veni vorba de stelisti din Braila, cum m-as putea alatura galeriei steliste ?

Intrarea galeriei steliste se face prin spatele stadionului. Anul trecut am fost langa un sector aproape de tabela.

Marian-Steaua21.08.2009 13:20

Pe drum nu se poate?

KuzMaN21.08.2009 13:21
Pe drum nu se poate?

Sincer nu stiu. Eu vin de la Focsani. Ne-am intalnit toti acolo in spatele stadionului. Organizati au venit cei de la Bucuresti.

KuzMaN21.08.2009 18:32

Accesul galeriei noastre se va face prin strada Prelungirea Brailei, la intrarea de la terenul II al bazei sportive. 

dulcicutza21.08.2009 18:32

Si acum tot pe acolo se intra,sa veniti mai devreme sa se evite aglomeratia.

KuzMaN21.08.2009 18:36

Ma gandesc ca n-au vazut toti si de aceea mai intreb o data : galeria Stelei va intra gratis la meci la fel ca anul trecut?

rezistenta_ultras21.08.2009 19:26
Ma gandesc ca n-au vazut toti si de aceea mai intreb o data : galeria Stelei va intra gratis la meci la fel ca anul trecut?

a apus vremea reciprocitatilor...pretul e de 25 ron si il vom plati cu totii.

cei din Bucuresti vom avea o casa speciala de unde ne vom procura biletele.

teoretic si cei ce vor sa ni se alature vor putea cumpara din acelasi loc,dar nu bag mana in foc.

KuzMaN21.08.2009 20:00
a apus vremea reciprocitatilor...pretul e de 25 ron si il vom plati cu totii.

cei din Bucuresti vom avea o casa speciala de unde ne vom procura biletele.

teoretic si cei ce vor sa ni se alature vor putea cumpara din acelasi loc,dar nu bag mana in foc.

Mersi de lamurire. Mai am o intrebare daca poate sa-mi raspunda cineva : pot sa vin la meci cu o prietena..am observat ca sunt cazuri cand fetele nu sunt primite in galerie(..n-am vazut asta in galeria Stelei dar intreb ca sa o linistesc). Sper sa fim cat mai multi in galerie si sa sustinem echipa pentru ca are nevoie de noi. Lupta Steaua! 

cristi_maniakul21.08.2009 22:44

Si duminica Braila toata isi va face aparitia :X:X......un oras Ros-Albastru.....suntem mai multe grupuri organizate care ne vom face aparitia la galati asa cum am facut-o an d an ...vor iesi iar scnatei cum a iesit an d an in kcro 19 dar asta este...mergem inainte doar 2 culori iubim ...ros-albastru :X:X...

Si duminica Braila toata isi va face aparitia :X:X......un oras Ros-Albastru.....suntem mai multe grupuri organizate care ne vom face aparitia la galati asa cum am facut-o an d an ...vor iesi iar scnatei cum a iesit an d an  in kcro 19 dar asta este...mergem inainte doar 2 culori iubim ...ros-albastru :X:X...

ady_ultras21.08.2009 23:51
Si duminica Braila toata isi va face aparitia :X:X......un oras Ros-Albastru.....suntem mai multe grupuri organizate care ne vom face aparitia la galati asa cum am facut-o an d an ...vor iesi iar scnatei cum a iesit an d an in kcro 19 dar asta este...mergem inainte doar 2 culori iubim ...ros-albastru :X:X...

Si duminica Braila toata isi va face aparitia :X:X......un oras Ros-Albastru.....suntem mai multe grupuri organizate care ne vom face aparitia la galati asa cum am facut-o an d an ...vor iesi iar scnatei cum a iesit an d an  in kcro 19 dar asta este...mergem inainte doar 2 culori iubim ...ros-albastru :X:X...

daca veniti pentru Banel mai bine stati acasa

KuzMaN22.08.2009 06:40

Fara suparare daca ati fost 5 in galerie anul trecut e bine. Veniti in galerie daca sunteti stelisti.

ros-albastru4ever22.08.2009 08:57
daca veniti pentru Banel mai bine stati acasa

=)))))))))...crezi ca daca venim la meci,asta inseamna automat ca o facem pentru a striga numele atletului? :)))

dulcicutza22.08.2009 10:50

Se intra tot prin partea de sud ca si in anii trecuti,se plateste bilet normal si pt baieti si pt fete,si pot intra si fete in galerie...

KuzMaN22.08.2009 11:52
Se intra tot prin partea de sud ca si in anii trecuti,se plateste bilet normal si pt baieti si pt fete,si pot intra si fete in galerie...

Stii daca e vreun numar fix al biletelor puse in vanzare pentru suporterii stelisti ? 

_yang22.08.2009 12:05

Cu siguranta va fi asa pentru ca au montat turnichetii aia si nu au voie sa bage mai multe persoane decat locuri in stadion.

Virgil22.08.2009 19:50

Brigada de arbitri complet moghiora, asistentii din Clujul CFR-ului. O echipa moldoveana si una munteana sunt arbitrate de o brigada ardeleana. Exista conditia de neutralitate, dar credeti ca etica e indeplinita?

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare)

A1: Nagy Micloș Istvan (Cluj-Napoca - Cluj)

A2: Szabo Gero (Cluj-Napoca - Cluj)

Rezerva, o gaina din Bacau:

Sava Gãinã Cristian

Observator, un alt roman de etnie moghiora:

Sajtos Laszlo (Sibiu - Sibiu)

Oservator:

Nea Romica Pascu din Brasov

cristi_maniakul22.08.2009 20:18

ady ultras...eu si marea majoritate suntem stelisti k asa ne-am nascut nu k este Banel....daca vrei sa iti spun cv chiar noi stelistii braileni nu mai vrem sa vedem la echipa un fost muritor d foame care acum este mare personalitate...eu nu ma manderesc deloc cu acest fapt ca este brailean...eu sunt stelist ca si ceilalti care venim inainte d a fi Banel la Steaua ...stelisti nu suntem d atata timp kt este Banel la steaau si d cand ne stim...eu nu sunt maine sau dumnik la meciu cu Dinamo in Peluza Sud ca acolo stam..datorita lu Banel....ci a fatului k suntem stelisti...numai bn..ne vedem maine ...poate ai sa stai langa mn ;)...din greseala ;)

ady ultras...eu si marea majoritate suntem stelisti k asa ne-am nascut nu k este Banel....daca vrei sa iti spun cv chiar noi stelistii braileni nu mai vrem sa vedem la echipa un fost muritor d foame care acum este mare personalitate...eu nu ma manderesc deloc cu acest fapt ca este brailean...eu sunt stelist ca si ceilalti care venim inainte d a fi Banel la Steaua ...stelisti nu suntem d atata timp kt este Banel la steaau si d cand ne stim...eu nu sunt maine sau dumnik la meciu cu Dinamo in Peluza Sud ca acolo stam..datorita lu Banel....ci a fatului k suntem stelisti...numai bn..ne vedem maine ...poate ai sa stai langa mn ;)...din greseala ;)<BR>

Dj22.08.2009 20:24
Cu siguranta va fi asa pentru ca au montat turnichetii aia si nu au voie sa bage mai multe persoane decat locuri in stadion.

stai linsitit...cu siguranta vom intra cu totii...

atat cat sa fii din timp prezent acolo, la locul de intalnire.

Maye22.08.2009 20:27
Observator, un alt roman de etnie moghiora:

Sajtos Laszlo (Sibiu - Sibiu)

Asta din cate stiu eu (daca e aceeasi persoana)a candidat pentru un post de deputat.

Stryker22.08.2009 20:44

Chiar daca Otelul nu trece prin cea mai buna perioada , nu o sa fie un meci deloc usor ... cam de X2

KuzMaN22.08.2009 21:02

Eu zic ca ii batem cu 2-0 .  :)

Special_One22.08.2009 21:12

meciul live pe net , aici ==> www.free-TV.go.ro

goHdanny22.08.2009 22:00

eu merg pe un 2-1 pt Steaua noastra :steag_cruce_invers:

1on22.08.2009 22:02
Oservator:

Nea Romica Pascu din Brasov

Mai trãiește fosila asta? Credeam c-a murit.

«1234567»