FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0-1 (0-0)

«1567»
rLz23.08.2009 16:12

Iti imaginezi cum ar face daca n-am castiga? Daca faceam un egal acum si inca unul cu Dinamo, Bergodi era ca si plecat. Se alegea iar praful de toata munca inceputa.

ce te face sa crezi ca o sa batem Dinamo la cum jucam acum?

nu e destul de clar ca nu se poate face performanta cu ciobanu ca patron?

daca nu pleaca acum bergodi o sa plece mai tarziu cand echipa abia se obisnuieste ... si ce`am rezolvat?

JUCAM FOARTE SLAB !!!!!!!!!!!! INFECT CHIAR!!!!!

dulcicutza23.08.2009 16:17
de ce e bine? sa zica Becali ca am jucat extraordinar cum face el de obicei?

Pai a zis :)

rLz23.08.2009 16:28
Pai a zis :)

pai nu se putea altfel...

undeshila23.08.2009 17:09

meci slab , chiar si cand eram in 11 , apararea a fost in pioneze , noroc cu zapata ... tocmai cand se spunea ca mijlocul nostru e slab cu ionescu, acesta a dat dovada de daruire si`n faza a 2-a , a avut cateva interventii salutare si`n aparare.

Zapata - omul meciului alaturi de surdu

Marin - in linia lui obisnuita , cel mai bun om din aparare.

Tudose - indolent , lent , a gresit cateva pase elementare

Baciu - nici n-re rost sa comentez , este o f buna rezerva si atat (buna pt ca nu se supara ca e tinut pe bara)

Ninu - depasit clar de joc , chair daca in multe ocazii n-a fost dublat bine de szekeli , a jucat f slab , multe erori de plasament , aproximatie f mare in marcaj , nu inteleg de ce n-a jucat Golanski , care chiar daca nu traverseaza cea mai buna perioada a lui la Steaua , este mult peste Ninu

Banel - execrabil la cornere , destul de util in fazele de joc , a facut un joc mediu , oricum peste ce joaca de obicei

Szekeli - meci slabut , in afara de 2 - 3 preluari , n-a miscat in front , dar macar a centrat mai bine decat Banel

Ionescu - f util si`n aparare si`n atac , creste de la meci la meci , cred ca daca i se va da incredere in continuare si va dribla mai putin va ajunge departe

Iacob - trompeta meciului alaturi de Ninu , n-are nici o treaba ... unde inainte aveam surplus de mijlocasi la inchidere , acum avem deficit ... Tiago era f util in momentele astea

Stancu - meci bunicel , s-a zbatut dar nu prea s-a vzut la joc , a meritat eliminarea (nu a fost intentie , dar a lovit si nu conteaza , iar la primul galben i-a dat peste picior aluia , daca nu a cazut ala nu inseamna ca nu l-a lovit , de altfel cand a fluierat arbitrul a si ridicat mana , se stia cu musca pe caciula). Partea proasta e ca nu va juca cu javrele unde ar fi fost f util.

Surdu - e incredibil cat de mult s-a transformat , pe langa c-a marcat a fost f util , a alergat , a recuperat , a preluat pt coechipieri , a facut culoare tragand jucatori dupa el , chiar imi pare bine c-a marcat , parca`n ultimele partide ma ofticam ca nu reusea sa inscrie si el

Per total meci mediocru din partea noastra , cu putin noroc , insa punctele sunt f importante in economia lunga a campionatului , si cel mai imbucurator , am inceput sa castigam si cand jucam mai slab si`n plus in deplasare (va aduceti aminte cum trageam de cate un egal chinuit la echipe de 2 lei anii trecuti ?)

Urmeaza cel mai important meci al anului , cu javrele , indiferent de ce vor face in seara asta va fi altceva etapa viitoare , sper sa-i umilim si sa ii grabim caschetei bonetei plecarea si implicit degringolada.

FORZA Steaua !

Daniel-Ionut23.08.2009 17:39

Rau... foarte rau... l'am pierdut pe Stancu 1 meci :no:

Bine ca am luat cele 3 puncte pana la urma...

KuzMaN23.08.2009 18:07
Rau... foarte rau... l'am pierdut pe Stancu 1 meci :no:

Bine ca am luat cele 3 puncte pana la urma...

Va juca Kapetanos, deci are cine sa il inlocuiasca.

David23.08.2009 18:09

Ce aparare de... Oricum,bine ca a fost Zapata titular!

Guardian23.08.2009 18:16

Am castigat bai baieti numai conteaza cum am jucat , niciun joc nu seamana cu altul

David23.08.2009 18:48

subscriu!Chiar nu imi vine sa cred ca am batut Otelul la Galati!

weeezer23.08.2009 20:19

Clasamentul arata dubios, in dreptul Stelei. Nici o victorie pe teren propriu si numai victorii in deplasare, fara gol primit.

Melku23.08.2009 21:12

Ce bine e cand nu vezi meciul, esti multumit de 3 puncte, nu te mai superi ca nu au rupt norii (neluand in seama ca echipa s-a intarit doar cu "galacticii" Grzelak, Tininho si ceva pusti) si iti dai seama ca la finalul campionatului, cand o sa numaram punctele ca disperatii, o sa ni se rupa daca am facut spectacol cu Otelul sau nu.

Dj23.08.2009 21:15

unde i ma braileanu ala de urla el pe aci ca vine primul la meci?

red&blue_boy24.08.2009 07:58

Joc slabut,bine ca am castigat 3 puncte,aia e ce ramane,ca-n rest nu poti spune prea multe.Ocazii mai clare Otelul,noi am suferit mult in aparare si la centrul terenului.Ninu,Tudose,Iacob slabuti.Pacat si de eliminarea lui Stancu.Cu jocul asta si cu absentele ce le avem ne va fi greu cu Dinamo.

stelea24.08.2009 08:06

Intradevar a fost un meci slabut . Dar ceea ce e mai important s-a intamplat ...3p luate ( atentie cu Otelul ). Nu multe echipe vor castiga la Galati . NU am sa fac nominalizari ale jucarorilor care au jucat bine ,ci de la cei care am pretentii .Szekly si Banel ...sunteti departe de forma reala . NU am inteles mutarea cu acest Iacob (e tanar sa mai asteptam )??! Tudose si Ninu ( sta cam prost cu viteza ?)mai mult curaj in duelurile unu la unu .Pe BIbiscov ...il asteptam sa ne arate ce stie .In rest a fost bine . Insa cu echipele bune care au "girafe" in echipa ,vom avea mari probleme la sariturile la cap . Detenta ,detenta ,detenta ....nu ma mutumeste cea prezenta !!!

Cat priveste meciul cu Dinamo ,parerea mea e ca vom castiga

Nu pot fi mai buni ca noi . Mingiile in viteza si jucate pe jos ...ii vor destabiliza usor .2-0 ar fi un scor corect .

Dar urmeaza un meci de E.L. , nu le va fi usor dar nici f.greu . Prevad o noua victorie . Hai Steaua ! Uraaaa... pentruBergodi ! Le doresc insanatosire grabnica celor Cinci jucatori (Toja ,Tanase ,O .Petre , Emegara si Erik ) !

fular-campionii

Bee...cali , lasa-l in pace pe Bergodi el e antrenor !

KuzMaN24.08.2009 08:20

Totusi anul trecut la Galati am pierdut cu 2-0 , acum i-am batut.. hai sa vedem ce o sa fie in continuare. Eu spun ca suntem in ascensiune din punct de vedere al jocului , trebuie doar sa avem rabdare , dar cu un asa patron cam greu asta. Lupta Steaua! 

red&blue_boy24.08.2009 08:40
Totusi anul trecut la Galati am pierdut cu 2-0 , acum i-am batut.. hai sa vedem ce o sa fie in continuare. Eu spun ca suntem in ascensiune din punct de vedere al jocului , trebuie doar sa avem rabdare , dar cu un asa patron cam greu asta. Lupta Steaua!

Asa-i,anul trecut am pierdut urat la Galati.Iar acum am luat 3 puncte,cum le-am luat,asta e.Exact,e nevoie si de rabdare si sa revina jucatorii accidentati.Altfel o sa aratam atunci.Dar la faza cu rabdarea,mi-e teama ca Becali nu va avea.

«1567»