FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0-1 (0-0)

«1237»
Virgil17.08.2009 05:39

Dupa doua meciuri foarte grele disputate acasa, din care Steaua a obtinut un singur punct, urmeaza o deplasare la Galati, in orasul colegilor nostri de forum, _yang, strezahuzum si dulcicutza.

Duminica 23 august 2009, de la ora 17:00, stadionul Municipal din localitate va gazdui partida Otelul Galati - Steaua Bucuresti. Meciul va putea fi urmarit si pe GSP TV

Un meci in deplasare e prin definitie un meci greu. Meciul suscita un interes deosebit in orasul de pe malul Dunarii, cunoscuta fiind dorinta din totdeauna a galatenilor de a ne invinge.

S-a vazut din meciul anterior, cel cu Unirea, ca Steaua fara spectatori si fara turnurile ei de control, Goian si Ghionea, e o echipa care poate fi invinsa.

Cu atat mai mult atunci cand dracul (Becali) isi baga coada in treburile lui Bergodi. Ma refer la cazul Szekely, care a subliniat pentru a cata oara (?), brutalitatea verbala si lipsa de discretie a creditorului.

Galatenii, cu Dorinel Munteanu pe banca tehnica, sunt o echipa redutabila, care va evolua curajos in fata propriilor suporteri si va dori victoria.

Evident ca nici Steaua nu va cadea imediat pe spate, evoluand in nota ei caracteristica. Si in acest joc compartimentul care va inclina balanta va fi cel median. Cu o linie de mijloc buna, in zi de gratie, atacul Stelei va avea mingi de gol, iar apararea va putea avea o munca mai usoara.

Apararea cu Golanski, Baciu, Tudose si P. Marin, va incerca sa fie la inaltime si sa astupe imensele goluri lasate de Goian si Ghionea. Se cunoaste lipsa lui Toja din linia de mijloc. Andrei Ionescu nu se va putea ridica mult timp la valoarea acestuia. Szekely, Onicas, A. Ionescu si Nicolita vor duce greul luptei la mijlocul terenului.

In avanposturi Surdu si Stancu mi se par mai potriviti decat linia de atac din meciul anterior, Stancu-Kapetanos. Surdu e mai muncitor, le are cu mingea, creaza si marcheaza. Din pacate, in ciuda celor doua goluri inscrise in campionat, Kapetanos a primit 2 cartonase rosii in 7 meciuri.

O victorie a Stelei la Galati ar fi pe cat de neasteptata, pe atat de frumoasa, dar cel mai posibil rezultat va fi unul de egalitate.

Pronostic Otelul - Steaua: x.

FORZA Steaua!

dangeor17.08.2009 06:35

2 solist

Virgil17.08.2009 06:43

Sa fim realisti. La Galati am avut mereu meciuri grele. Eu am pronosticat x, dar mi-e teama sa nu fie 1. Dar poate fi si 2. Intr-o mai mica masura dar poate fi.

_yang17.08.2009 06:49
Dupa doua meciuri foarte grele disputate acasa, din care Steaua a obtinut un singur punct, urmeaza o deplasare la Galati, in orasul colegei noastre de forum, Dulcicutza.

Galatenii, cu Dorinel Munteanu pe banca tehnica, sunt o echipa redutabila, care va evolua curajos in fata propriilor suporteri si va dori victoria.

Imi place la nebunie introducerea...

Cat despre suporterii galateni, tare m-as mira sa se joace cu spectatori.

Aici

Virgil17.08.2009 07:09

Oh, scuze _yang!

Dupa doua meciuri foarte grele disputate acasa, din care Steaua a obtinut un singur punct, urmeaza o deplasare la Galati, in orasul colegilor nostri de forum, _yang, strezahuzum si dulcicutza.

Acum e corect? :D

_yang17.08.2009 08:02

:))

Era mai bine inainte... Nu la asta ma refeream...

Virgil17.08.2009 08:15

Am inteles. Sper sa se joace cu suporteri in tribune. Un meci cu tribunele goale nu are niciun haz, iar Federatia sau Liga ar trebui sa inteleaga odata pentru totdeauna acest lucru si sa schimbe optica atunci cand exista problema cu inconstienti de genul aceluia care a aruncat bricheta. E o prostie imensa sa interzici dreptul de a fi pe stadion al unor suporteri infocati, din cauza unuia singur. E o imensa prostie sa tai veniturile unui club, care in ciuda masurilor luate pentru a opri manifestarile violente, exista cate o exceptie.

dulcicutza17.08.2009 09:47

Nu cred ca se va juca cu suporteri,nu stiu daca vor fi montate turnichetele pana atunci.

Daca se va juca cu suporteri va astept :)

MEciul va fi putin greu dar sper intr-o victorie.2-1 sau ceva de genul .

MoWeed17.08.2009 09:57

Nu m-ar mira ca Dorinel sa ii dea o lectie ciobanului.

D4v1dstelist17.08.2009 10:03

2-0 pentru Galati. :(

Maye17.08.2009 10:40

Un meci care ma gaseste pesimist.

Virgil17.08.2009 10:44
Nu m-ar mira ca Dorinel sa ii dea o lectie ciobanului.

Mi-e greu sa cred ca va reusi. Cu atat mai putin lui Bergodi.

dulcicutza17.08.2009 11:04

Si nu veniti?

_yang17.08.2009 11:35

Turnichetele sunt montate, problema acum e softul care va citi biletele care trbuie sa ajunga in cursul saptamanii... Ramane de vazut...

KuzMaN17.08.2009 11:51

Eu sunt din  alt oras si voi incerca sa vin la meci. Am doar o intrebare galeria Stelei va intra pe gratis sau va trebui sa platesc biletul? Anul trecut cand am fost la Galati era biletul 50 lei si am intrat pe gratis.

dulcicutza17.08.2009 13:01

Esti fata sau baiat?Din cate stiu biletul e 20 de lei iar pt fete intrarea e gratis,ca intotdeauna :)

Edit:turnichetele s-au primit insa nu se stie daca vor fi montate pana la ora meciului.... :(

KuzMaN17.08.2009 14:08

Sunt baiat. Anul trecut galeria Stelei a intrat gratis , desi biletul costa 50 lei. Deci asta intrebam daca se stie cum va fi acum..desi 20 lei nu e mult. 

1uLy4Nn17.08.2009 14:13

o furam..la galati mereu am avut probleme...sper sa ma insel

D4v1dstelist17.08.2009 14:47

Ne-o luam,fi fara grija!

ady_ultras17.08.2009 15:28

dulcicutzo fa-mi patul si o ciorba de burta :)) here i come

vlad17.08.2009 16:29
dulcicutzo fa-mi patul si o ciorba de burta :)) here i come

Poate un bors pescaresc. ;)

Din ce in ce mai greu va fi pentru Steaua. Ce jucatori mai sunt luati in colimator de sugativa aia din loja?

Ultimul este Golnaski. Ce salariu are la Steaua? Ca sigur Ninu este peste polonez ,asta ne va spune Oierul.

Auzi,ca Golanski nu mai alearga.

Hai sa facem echipa ideala pentru Steaua d.p.d.v. al Ciobanului.

Tibor Selymesi,Banel Nicolita,...completati cu cativa descreierati de genul asta!

Meci greu.

adymilitaru17.08.2009 16:33

eu vin sigur daca biletul la meci nu costa 50ron :steag_cruce_invers:

_yang17.08.2009 17:10
Edit:turnichetele s-au primit insa nu se stie daca vor fi montate pana la ora meciului.... :(

Vrei tu sa fie ca tine...

60993759.jpg

Jolly8617.08.2009 18:16

Si eu ma bag la deplasarea asta..

David17.08.2009 18:19

In dezastruosul an trecut le-am dat 5-0 dar ne-am si luat-o cu 2-0.

«1237»