FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0-1 (0-0)

«123457»
dulcicutza19.08.2009 15:06
 "Doar trei din cele unsprezece turnichete care trebuie montate la porțile de acces ale stadionului Oțelul au ajuns, pânã ieri, la Galați, însã conducerea clubului sperã ca problemele sã fie rezolvate pânã la meciul de duminicã cu Steaua. Cele trei turnichete au fost deja montate."

"Nu cred cã se va juca cu porțile închise la meciul cu Steaua. Am discutat și eu cu cei care se ocupã de montarea turnichetelor și mi-au dat asigurãri cã pânã duminicã vor fi toate montate. Un meci fãrã spectatori ne dezavantajeazã, fiindcã avem nevoie de suporteri, avem nevoie de susținere. Sunt convins însã cã povestea de la meciul cu Ceahlãul nu se va mai repeta și fanii vor fi lângã noi", a spus Munteanu.

Deci sunt sanse sa se joace cu spectatori.

Am trecut acum vreo ora pe langa stadion,tribuna 1 ,Peluza Nord si tribuna 2 nu au turnichete nici macar montate...

_yang19.08.2009 15:53

Pai si poza aia pe care am postato eu de unde drak e...?

Astia fac misto de noi...

BANDITI...

KuzMaN19.08.2009 16:17

Da..e aiurea rau.. totusi sa vedem zilele astea , poate se rezolva si se va juca cu spectatori.

RED-STAR19.08.2009 17:01

Ce aiurea e cu transportul galati - Bucuresti. Ultimul tren galati - Bucuresti este la 17,55 iar microbuz pana pe la 17. Nu toata lumea are automobil propriu... :thumbdown:

Forza Steaua!!!

Mori ciobane!!!

dulcicutza19.08.2009 17:09
Pai si poza aia pe care am postato eu de unde drak e...?

Astia fac misto de noi...

BANDITI...

Cica ar fi montate pe dinauntru si d-aia nu le-am vazut eu :) habar n-am.....

_yang19.08.2009 17:15

Da, ai dreptate sunt pe dinauntru, se vede si in poza...

KuzMaN19.08.2009 18:06
Ce aiurea e cu transportul galati - Bucuresti. Ultimul tren galati - Bucuresti este la 17,55 iar microbuz pana pe la 17. Nu toata lumea are automobil propriu... :thumbdown:

Forza Steaua!!!

Mori ciobane!!!

Da..eu sunt din Focsani si sunt in aceiasi situatie.. nu am tren pentru intoarcere. :(

KuzMaN20.08.2009 12:10

"Telenovela turnichetelor continuã. Deși am avut termen pânã pe 21 august de a îndeplini toate criteriile necesare pentru a putea juca cu spectatori, Jandarmeria a fãcut o inspecție la stadion pe data de 17 august, în urma cãreia a trimis Ligii Profesioniste de Fotbal un raport în care solicitã ca partida dintre Oțelul și Steaua sã se joace cu porțile închise. Jandarmeria solicita ca, în afara turnichetelor, sã mai fie montate alte douã camere de supraveghere mai performante decât cele pe care le avem montate deja. Am fãcut și acest lucru, am montat și toate cele 11 turnichete și acum îi așteptãm din nou sã ne viziteze. Eu sper ca pânã mâine, Jandarmeria sã-și revizuiascã poziția, pentru cã suntem în regulã", a explicat Stan.

Deci maine se va decide daca se va juca cu sau fara suporteri.

cornisa5820.08.2009 12:52

Forza Steaua!!!

Mori ciobane!!!

Stai un pic cã poate jucãm fãrã spectatori și atunci trenul nare nici un rost microbuzul la fel

Hai Steaua

Ciobanu moare oricum

:steag_cruce_invers:
KERATOCONUS20.08.2009 12:59

S-au pus in vanzare biletele pentru partida Otelul Galati - Steaua Bucuresti?

rezistenta_ultras20.08.2009 13:57

nu.

KuzMaN20.08.2009 13:58

Tinand cont ca maine se decide daca se va juca cu suporteri , nu s-au pus inca in vanzare biletele.

Lari21.08.2009 00:17

Steaua ar putea disputa al treilea meci consecutiv cu porțile închise, de astã datã la Galați. Jandarmeria nu și-a dat acordul pentru ca echipa antrenatã de Dorinel Munteanu sã joace cu spectatori, din cauza faptului cã stadionul nu beneficiazã de camere de monitorizare moderne.

"Sîntem la mîna Jandarmeriei, pentru meciul cu Steaua. Pe lîngã turnichetele pe care le-am montat, ne-au mai cerut douã camere de supraveghere. Am pus și acele camere, dar au transmis cã nu sînt performante. În lege nu spune nimic despre numãrul de pixeli sau cã ar trebui sã se vadã ce marcã are cãmașa spectatorului. Vineri se va da o decizie finalã", a spus președintele Oțelului, Marius Stan.

"Sper ca pînã vineri Jandarmeria sã-și revizuiascã viziunea asupra cerințelor pe care le-a avut la stadionul din Galați. Vrem sã jucãm cu public" - Marius Stan, președinte Oțelul

gsp

rezistenta_ultras21.08.2009 08:19

In urma inspectiei din aceasta dimineata a Jandarmeriei Galati pe arena "Otelul", s-a luat decizia ca meciul FC Otelul - FC Steaua Bucuresti, de duminica, sa se dispute in prezenta publicului!

Pretul biletelor:

35 de lei - tribuna I;

30 de lei - tribuna a II-a;

25 de lei - peluze.

David21.08.2009 08:32

Un egal.Sau poate un 1-0.:)

4_ever_steaua21.08.2009 08:54

Fie ca vrem sa acceptam sau nu,Steaua joaca slabut in campionat,mai ales cu echipele mici.O sa avem probleme la Galati si sper sa nu se repede acel 2-0 rusinos.

Dj21.08.2009 08:56

de obicei la galati parca se vand bilete doar in ziua meciului....

nu stiu daca are rost sa cumparati dinainte bilete la peluza...cred ca se rezolva acolo pe loc cand se strange toata galeria.

cred ca voi ajunge si eu la meci :)

KuzMaN21.08.2009 09:01

Biletele se pun in vanzare de sambata de la ora 10.00 .

red&blue_boy21.08.2009 09:08

Avand in vedere jocul nostru destul de chinuit de aseara,ne va fi greu la Galati,greu sa batem.Dar ar cam trebui,pentru ca ar fi deja cam mare distanta de locurile fruntase.

Virgil21.08.2009 10:05

21 August 2009, 12:36:36

Partida Otelul Galati - Steaua se va disputa cu spectatori

Jandarmeria din Galati a hotarat, vineri, in urma unei inspectii efectuate la stadionul "Otelul", ca partida dintre formatia galateana si Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, se poate disputa cu spectatori.

Partida Otelul Galati - Steaua, programata in etapa a IV-a Ligii I, se va disputa, duminica, cu incepere de la ora 17.00.

sursa: Onlinesport

Nu uitati ca daca nu aveti gsp TV, puteti alege unul din site-urile de la aceasta pagina pentru a-l viziona: http://www.fcsteaua.ro/Otelul-Steaua-TV-live.html

_yang21.08.2009 10:20

:bananadance: :bananadance: :bananadance:

Sa speram ca nu mai apare vreo problema intre timp...

ultrasbr21.08.2009 11:27

Sper sa ne putem cumpara bilete si in ziua meciului, inainte de a intra in peluza.

ros-albastru4ever21.08.2009 11:36

si ca de obicei,jegul de stan a pus preturi mai mari decat la meciurile normale de frica sa nu se umple stadionul numai de stelisti,multi veniti in special de la braila...oricum,chiar daca a pus preturile astea,cred ca stadionul va fi din nou umplut pe jumatate de stelisti din braila :))

KuzMaN21.08.2009 12:37
si ca de obicei,jegul de stan a pus preturi mai mari decat la meciurile normale de frica sa nu se umple stadionul numai de stelisti,multi veniti in special de la braila...oricum,chiar daca a pus preturile astea,cred ca stadionul va fi din nou umplut pe jumatate de stelisti din braila :))

Stelisti pe care ii asteptam in peluza sa sustina echipa.  :rolleyes:

Marian-Steaua21.08.2009 12:49

Daca tot veni vorba de stelisti din Braila, cum m-as putea alatura galeriei steliste ?

«123457»