1oane , murim noi inaintea lui .
1oane , murim noi inaintea lui .
Otelul - Steaua pe www.free-TV.go.ro
Pronostic: 2-1 pentru Steaua!
Meci greu...
2 categoric
....un 0-1 zic :-?
Mancam bataie sigur,2-1 pronosticul meu.
Sper sa marcam in prima repriza...sa intram in avantaj la pauza...
Daca jucam fara Onicas si Nicolita castigam sigur ! !
Daca jucam cu ei, SIGUR pierdem.
nu stiu cum de Nicolita da toate pasele si centrarile aiurea,a facut un meci mai bun si acu ne terorizeaza tot sezonul cu lipsa lui de valoare
Nicolita parca e incaltat invers,la felul cum centreaza..
Parca suntem blestemati cu tiganul pe viata.
Voi aveti o marota cu Nicolita asta...el face ce stie si cat poate si momentan partea noastra stanga P Marin + Nicolita e peste partea dreapta cu Ninu+Szekely. Iacob, Ninu, Tudose, Szekely - lenti si fara vlaga. Practic toata partea noastra dreapta plus mij la inchidere is visatori si apatici. De unde concluzia ca nu poti intineri o echipa schimband deodata peste 50% din jucatorii experimentati cu tineri visatori fara ca asta sa nu se simta in jocul echipei. A zis Fernandel ca vrea carlani si iata ca s-a spart conducta cu tineri si se revarsa in echipa. Examenul de foc va fi in meciurile din grupele E.L. Si acolo mi-e teama ca tinerii vor ramane repetenti.
Eu vreau sa vad fotbal..nu atletism sau aruncatul cu balonul in tribune.Daca nu poate mai mult,sa se apuce de alte sporturi!
Noroc cu Matei asta ca rateaza din 6 metrii cu poarta goala...nu jucam NIMIC
Eu vreau sa vad fotbal..nu atletism sau aruncatul cu balonul in tribune.Daca nu poate mai mult,sa se apuce de alte sporturi!
Asa si? Uita-te la Iacob, de exemplu, vezi fotbal? N-are pic de determinare, merge in teren parca se plimba printr-un club de fitze intr-un sictir incredibil. Nici nu stii care e ala tanar - Iacob sau Petre Marin. Uita-te atent la Iacob cum se plimba in teren dupa ce paseaza mingea sau dupa ce mingea iese din zona lui. Zici ca-i pensionar, n-are pic de determinare, de rautate pozitiva in joc. Si acelasi lucru l-as putea spune astazi si despre Ninu, Szekely sau Tudose. Macar Ionescu, Nicolita, Marin, Stancu, Baciu sau Surdu chiar s-au zbatut cu oarece rezultate.
Da bibi gol si ii linisteste pe astia ![]()
Vai de capul nostru ... nu jucam nimic !
Diferenta dintre astia tineri si Nicolita este ca de-alde Tudose,Ninu etc etc mai pot creste,pe cand nulitatea de Nicolita va ramane toata viata un zero barat ca fotbalist..cel putin pentru mine!
Iacob,Ninu,Tudose=varza.Avem noroc ca e 0-0.
Normal ca nu jucam nimic ... daca Becali asta cioban jegos ce e ii impune jucatori in primul 11 lui bergodi...
Partea stanga e de rahat ... 2 tigani care strica jocul ... Normal ca ninu - szekely nu prea se inteleg .. ninu joaca foarte bine cand e pus pe stanga in locul tiganului Petre Marin, dar nah...ce sa-i ceri ciobanului ...
Abia astept sa se retraga tiganu 1 (Petre Marin) si tiganul 2 plece la FC faurei cu Becali patron ....
Iacob pare mult mai bun cand joaca fundas central decat la inchidere.
Poate intra Grzelak .. sper sa batem .. ca daca nu iara terminam pe 6-7
Dupa prima repriza pot sa zic ca majoritatea de la noi joaca penibil:(
Bate Nicolita cornerele cum bate mamaie covoarele !
GOOOOOLLLLL SURDUUUUUUUUUUUUUUU
Ce frumos la executat
Bravo Romica! ![]()