Rosu Stancu...nu joaca cu Dinamo...super...
Rosu Stancu...nu joaca cu Dinamo...super...
Bai ce comentatori retarzi. OFFFFFFFFFFFFFFFF. Ce ban le-as da.
Doamne ce cretini comentatori.. mie nu mi s-a parut ca Stancu a a avut vreo intentie sa-l loveasca in saritura cu cotul pe galatean...Pur si simplu si-a facut avant...Ma rog, acum il avem suspendat pentru meciul cu potaile aproape eutanasiate.
Nici eu nu inteleg de ce a luat cartonas....sincer...da l-a lovit...dar era in saritura , pur si simplu si-a facut avant..nu a fost nimic intentionat....sper sa se termine odata meciul asta...
Primul galben gratuit,niciodata nu se da galben pentru asa ceva.Al doilea meritat,insa nici vb de rosu direct pentru ca a sarit cu cotul sus,nu a lovit,nu a aratat intentia.Fara Stancu si Kapetanos cu Dinamo.De ce nu ma mir?Ce mi-ar placea sa le dea Bibiskov vreo 3 boabe.Pe banca va fi probabil Rusu
@Sebastian25 fara Kapetanos de ce?? Ca el a avut o etapa suspendare...care s-a consumat azi , cu Otelul..
Stancu nu a vrut sa loveasca dar ce sa le ceri la cretinii astia care comenteaza... ![]()
A,da...Am uitat am ramas cu cele 2 etape din cupele europene:P...Dar nu m-as fi mirat sa ii dea 2 sa nu joace cu dinamu
Cuplul atacantilor in meciul cu eutanasiatii va fi Kapetanos - Surdu si Bibiskov rezerva... mare pacat de Stancu, eu il vedeam pericolul nr 1 pentru javre.
Nu are ce sa i mai dea...ca s-a dat verdictul... o etapa , asta de azi..atat.Poate le da Bibiskov catelusilor 2,3
sper sa se termine odata meciul asta :-ss
In mod normal,dupa astfel de eliminare ar trebui sa faci memoriu si sa se anuleze primul cartonas galben.Insa nu ai sa vezi comisii corecte in Romania.Oricum ii batem pe spurcati si fara Stancu.Acum le dam doar 3-0 in loc de 5-0 cat ar fi fost cu Motan
Ce sa anuleze astia...poate daca era dinamu , da ..anulau , cum au facut-o cu Tamas , cu Julio Cesar ala ... si asa mai departe..dar noi suntem Steaua nu anuleaza astia nimic
Stiu ca nu o sa se anuleze.Din contra,o sa ia 2 etape mai mult ca sigur
nu meritam victoria
Am umpic emotii la lovitura asta libera... :-s
Gata..am scapat...3 puncte...desi nu am jucat mai nimic...pfffiuuuuu ![]()
am ajuns sa tragem de timp la 1-0 ... nasol
Meci slabutz.Nu meritam sa castigam,dar nici Otelul.S-a facut de rahat Istvan Kovacs in a doua repriza.E bine ca luam puncte si cand jucam slab,insa trebuie altceva pentru a lua titlul si pt a ajunge in primavara europeana.Imi place ca Bergodi nu baga 7 fundasi cand conduce,nu schimba sistemul decat atunci cand avem nevoie de goluri.Astazi,la 1-0,3 schimbari post pe post.E bine ca avem un antrenor care nu lasa adversarul sa vina peste noi bagand 3 inchizatori si 6 fundasi
Din aparare doar Zapata, Baciu si Marin au nota de trecere. Tudose si Ninu f slabi. Iar Iacob nu are ce cauta in echipa I a Stelei. E prea lent si indolent...poate peste 2 ani, dar numai daca va creste in viteza si implicare. Szekely si Nicolita mediocri. Un plus la Ionescu si Surdu. Iar Stancu a fost ok si eliminat pe nedrept. Dar jocul nostru e slab in continuare si stai sa te intrebi: rezultatele astea bune din preliminarii( 5 victorii din 5 meciuri) nu sunt cumva datorita numai mediocritatii adversarilor intalniti? Sa-i vedem ce vor face cu eutanasiatii si in meciurile din grupele E.L. Dupa aceea putem trage niste concluzii.
E bine ca reusim sa castigam si cand nu jucam nimic.
E bine ca reusim sa castigam si cand nu jucam nimic.
de ce e bine? sa zica Becali ca am jucat extraordinar cum face el de obicei?
hai ca s-a terminat cu bine..jocul a fost slab insa rezultatul final a fost bun
Cel mai slab meci de la inceputul campionatului
Sper sa fi fost ultimul
de ce e bine? sa zica Becali ca am jucat extraordinar cum face el de obicei?
Iti imaginezi cum ar face daca n-am castiga? Daca faceam un egal acum si inca unul cu Dinamo, Bergodi era ca si plecat. Se alegea iar praful de toata munca inceputa.
Cel mai slab meci de la inceputul campionatuluiSper sa fi fost ultimul
inseamna ca nu leai vazut pe restu...
nu inteleg de ce ziceti ca a fost eliminat Stancu pe nedrept...cel putin al doilea galben a fost foarte clar...i-a dat aluia una de i-a spart capul....nu conteaza ca e intentionat sau nu...conteaza ca l-a lovit...