United a fost skin of the dick. Se vede clar cum au avut noroc IMENS in aceste ultime etape de au castigat, au primit ce au meritat.
Sa nu uitam ca Ferguson cu tot cu federatia lui nu a reusit sa invinga fotbalul !
Who the **** are Man United ?
United a fost skin of the dick. Se vede clar cum au avut noroc IMENS in aceste ultime etape de au castigat, au primit ce au meritat.
Sa nu uitam ca Ferguson cu tot cu federatia lui nu a reusit sa invinga fotbalul !
Who the **** are Man United ?
77 % posesie.
Bah!
Toate ca toate, dar aici suntem in primul rand stelisti, nu fani ai lui Liverpool sau Manchester United. Nu merita sa ne certam intre stelisti pentru echipele cu care simpatizam din afara.
Asa ca incetati cu aprecieri de genul "aia care spun ca United a avut penalty sunt niste frustrati" sau inchid topicul
77 % posesie.
Cu ce te incalzeste asta?
Scorul tot 2-0 ramane ![]()
Asa ca incetati cu aprecieri de genul "aia care spun ca United a avut penalty sunt niste frustrati" sau inchid topicul
Aia care spun ca United a avut penalty sunt niste frustrati.
Acum ai sa inchizi topicul ? hai te rog, dar nu contrazice evidenta.
NANANANANANNA FERNANDO TORRES Liverpool NUMBER 9 NANANNANANANANA
I-am mucificat pe MANURE ! ATAT AM VRUT ! that made my day.
Arbitrul a fost cel mai tampit om de pe lumea asta. A arbitrat intr-o singura directie, catre United. In repriza a 2 a fluierat ORICE pentru UnITED si a dat si 5 minute de prelungire...WTF ?! unde au fost 5 minute de intreruperi FFS? dar a primit ce a meritat FERGUSON, gol in min 96, HAHA ! JUSTICE !
Aia care spun ca United a avut penalty sunt niste frustrati si oameni care habar nu au ce inseamna premier league.
Corect.Esti un expert/as in Premier League.Bravo!
Cu ce te incalzeste asta?Scorul tot 2-0 ramane
Nu ma incalzeste , dar vreau sa fie clar cine a dominat.
Halla Madrid! ![]()
Nu inchide ma topicul, ca imi place cum se cearta astia, si Chelsea prinde avans... nu ca m'ar interesa.
O sa-l redeschid cand va mai potoliti.
Apropo, Kellerman, eu simpatizez cu Liverpool din Premier League dar nu ma voi certa cu alti stelisti din cauza asta
Sper ca v-ati calmat
Nu toti am fost nervosi.
MoWeed a avut dreptate.Nu trebuie sa ne certam pe caca.turile astea.Sa ne contrazicem e ok , dar nici sa atuncam cu mizerii asa aiurea.
Daca cineva doreste sa discute civilizat despre meciul de astazi , eu ii raspund cu cea mai mare placere.
West Ham - Arsenal 2-2 , Manchester City - Fulham 2-2 . O etapa buna in primul rand pentru Chelsea. City se pare ca iar pierde din turatie,ca si sezonul trecut.
Chelsea si-a facut singura etapa buna.
Sa-mi spun si eu parerea acum la rece. Nu a fost un derby foarte spectaculos, multe pase si scheme gresite, probabil si din cauza ca au lipsit doi oameni importanti din zona mediana la ambele echipe: Fletcher si Gerrard. Nu a fost penalty nici la Carrick si nici la Kuyt, dar era de rosu direct si la Carragher si la Vidic. Arbitrul si el destul de slab, multe decizii confuze. In concluzie, se putea mai bine.
P.S. Sa nu uitam ca vorbim despre cel mai civilizat campionat si pe viitor sper sa pastram acelasi nivel si in discutiile noastre.
P.S. Sa nu uitam ca vorbim despre cel mai civilizat campionat si pe viitor sper sa pastram acelasi nivel si in discutiile noastre.
De acord.
Arsenal - Tottenham 3-0 in derby-ul Londrei. Tottenham se cam stinge,dupa inceputul promitator de sezon.
Fulham 3-1 Liverpool
Bolton 0-4 Chelsea
Liverpool risca sa piarda locul 4 anul acesta la cat de slab joaca.
Cat mai rezista Benitez? ![]()
Ce pasa a dat Lampard la golul lui Drogba (un sfert de metru offiside:D) :X
Chelsea si Arsenal se bat la titlu, clar.
Chelsea si Arsenal se bat la titlu, clar.
Ca de fiecare data...
PS: Man.United 2-0 Blackburn (Berbatov & Rooney)
Liverpool e rau de tot.Victoria cu United se pare ca a fost o intamplare.Benitez a facut azi si niste schimbari total aiurea.Lupta sus se da intre Chelsea,Manchester United si poate Arsenal.
Nu au fost aiurea. Torres a fost fortat inclusiv cu United, si l-au fortat si cu Fulham si a fost nevoit sa il scoata. Benayoun trebuia scos, nu facea fata acolo, nu are destula forta...ideea e ca nu are jucatori Liverpool, aia buni sunt accidentati.
PS: Man.United 2-0 Blackburn (Berbatov & Rooney)
A fost un meci... pac-pac
Benitez nu are ce sa faca..la ce jucatori are a scos maxim pana acum...
Chelsea - United in weekend.
bate Chelsea ![]()
![]()