Castiga Chelsea,dar cred ca scorul nu va fi prea mare...Pacat de Portsmouth ca nu pot participa in Europa League...
Castiga Chelsea,dar cred ca scorul nu va fi prea mare...Pacat de Portsmouth ca nu pot participa in Europa League...
@Alecs
Depinde de tusieri .
Chelsea castiga cu 1-0 dupa un meci extrem de ciudat.
a) In prima repriza a ratat Chelsea din toate pozitiile. S-a atins de 5 ori bara iar Kalou cred ca a ajuns in top 10 ratari istorice
b) In a doua repriza s-au ratat doua penaltiuri.
Miuta.
Din ce vedeam in comentariul de pe Bwin: penalty Porstmouth, ratare, corner si gol Chelsea din lovitura libera, toate aceste lucruri intramplandu-se in mai putin de 2 minute. Acum, sa fiu sincer, cred ca dureaza 2 minute pana duci mingea la picior dintr-o parte a terenului pana in cealalata, d-apai sa mai obtii si lovitura libera. ![]()
Dupa cele 5 bare, Drogba ajunsese sa palmuiasca poarta adversa... ![]()
Bine, golul lui a fost de fapt bara-gol...
a) In prima repriza a ratat Chelsea din toate pozitiile. S-a atins de 5 ori bara iar Kalou cred ca a ajuns in top 10 ratari istorice
Da, Kalou cu poarta goala din 5m a dat in transversala.
Pacat de Boateng ca a ratat penalty-ul, am fi avut o a doua repriza nebuna.
Iata ca Chelsea a reusit cu Ancelotti sa castige campionatul si cupa in acelasi sezon,pentru prima data facand dubla...Ceea ce nu reusise nici Mourinho.
Da, dar Mourinho nu a avut noroc de tusierii lui Ancelotti, poate cei mai buni jucatori alaturi de Drogba.
Da, dar Mourinho nu a avut noroc de tusierii lui Ancelotti, poate cei mai buni jucatori alaturi de Drogba.
![]()
This makes it so much better...
Atata frustrare bai nene, asta e, si arbitrii fac parte din joc, odata ce stai intr-un jucator, ce pretentii sa ai? ![]()
Blackpool a castigat finala cu 3-2 si merge in Premier League dupa aproape 30 de ani.
Interesant ca jucatorul care a marcat golul decisiv in finala cu Cardiff , Brett Ormerod , este acelasi jucator care a marcat acum 9 ani golul care o ducea pe Blackpool din League Two in League One.
Ar trebui clubul sa'i faca o statuie. ![]()
Cred ca are deja.