Liverpool este o echipa de tot rahatul. Dar ma asteptam de la Steven Gerrard sa nu faca manarii de-astea si sa paseze la portar de la mijocul terenului. Sa fim seriosi, asta nu este neatentie. Este o gafa intentionata. Si pana la urma, si daca juca Hull City, tot incercau si ei sa joace ceva, o pasa, un sut la poarta. Macar de statistica. Liverpool nici macar pentru fani nu forteaza.
Gerrard a avut un an destul de prost. Iar fanii in mod sigur nu s-au enervat. Nu le frecventez forumurile, dar am impresia ca e soiul de bucurie pe care l-am experimentat si eu anul trecut, cu Steaua pe locul 6 si Dinamo pierzand titlul si locul 2 in ultimele 2 meciuri. Pana la urma, de asta exista si rivali, sa te bucuri si de raul lor, nu numai de binele tau.
Iar daca o luam per total, locul lui Chelsea e perfect meritat: victorii cu Arsenal, victorii cu United. N-ai cum sa nu recunosti ca United nu merita anul asta campionatul. Aveti timp la anul, probabil veti scapa de Berbatov si veti aduce un atacant care sa-l completeze pe Rooney mai bine.