FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Despre Premier League , Editia 2009-2010.

«1282930313234»
Ronnie17.04.2010 09:33
Astazi e derby-ul orasului Manchester,City-United !Sau bani vs traditie ! Cred ca bate United.

Cand auzi Manchester, te gandesti automat la Manchester United! Si asta nu o vor putea schimba arabii cu toate averile lor.

red&blue_boy17.04.2010 09:40
Cand auzi Manchester, te gandesti automat la Manchester United! Si asta nu o vor putea schimba arabii cu toate averile lor.

Da,exact la asta me refeream si eu...City a incercat prin marketing,prin reclame puse aiurea prin oras sa schimbe acest lucru,dar degeaba....Astia cu bani cred ca pot cumpara totul,dar uita ca traditia,prestigiul,renumele nu se cumpara,ci se castiga de-a lungul anilor...

By the way,am inteles ca idiotii aia de americani vand Liverpool...Cine stie ce arabi vor pune mana si pe cormorani...

Maye17.04.2010 09:42
By the way,am inteles ca idiotii aia de americani vand Liverpool...Cine stie ce arabi vor pune mana si pe cormorani...

Sirieni , mai exact.

red&blue_boy17.04.2010 09:46
Sirieni , mai exact.

Da?Nu stiam...Nah,tot de p-acolo sunt...Poate muta echipa la Damasc!!!

Maye17.04.2010 09:50

Sau poate muta Damasc-ul la Liverpool.

Sincer nu stiu daca o sa ma uit la meci , ca o sa ma enervez singur.

*Alecs*17.04.2010 10:58

Azi se poate relansa campionatul sau se poate incheia. De asemenea, o echipa poate lua o optiune serioasa pentru locul 4. Tottenham si Chelsea au avantajul ca vor juca dupa derby-ul orasului Manchester.

In duelul din coada clasamentului, 4 echipe sunt implicate azi, toate joaca in deplasare. Sa vedem cine va pleca cu puncte.

14:45 Manchester City - Manchester United - Eurosport 2

17:00 Birmingham - Hull

17:00 Blackburn - Everton - Eurosport 2

17:00 Fulham - Wolves

17:00 Stoke - Bolton

17:00 Sunderland - Burnley

19:30 Tottenham - Chelsea - DigiSport

Kellerman17.04.2010 12:16

Nu e adevarat. Cand spui Manchester, spui Manchester City. City e echipa mai veche, e echipa de traditie a orasului si majoritatea tin cu City (asa cum a spus-o si comentatorul de astazi de pe eurosport2, city e echipa mai de traditie, iar suporterii englezi sunt cu traditia, performanta nu ii cumpara).

E ca la noi, CFR = United, U Cluj = City.

bogdanbog17.04.2010 12:52

Asa este, majoritatea locuitorilor orasului Manchester tin cu city. United are foarte multi fani din afara Angliei.

RobYnho17.04.2010 13:59

O victorie norocoasa. Norocoasa deoarece au reusit sa marcheze in prelungiri, nu pentru ca ar fi fost dominati.

United a avut ocazii mai multe si mai clare.

red&blue_boy17.04.2010 15:15

Cu noroc sau nu,United i-a mai batut o data pe City.daca mai era nevoie sa confirme ca banii nu inseamna totul...

Maye17.04.2010 16:16
Nu e adevarat. Cand spui Manchester, spui Manchester City. City e echipa mai veche, e echipa de traditie a orasului si majoritatea tin cu City (asa cum a spus-o si comentatorul de astazi de pe eurosport2, city e echipa mai de traditie, iar suporterii englezi sunt cu traditia, performanta nu ii cumpara).

Mai terminati ma cu prostiile astea de 2 bani.

In oras proportia e egala si cu un simplu search o sa vedeti.Singura diferenta e ca City a fost si inca mai este echipa comunitatii , de altfel City of Manchester Stadium e construit din banii cetatenilor , deci si din banii celor de la United.

Si nu te mai lua dupa comentatorii de pe E2 , ca mai mult vorbesc din auzite si inca nu stiu ca e Oldham si nu Leyton!

LE: Si nu numai . Citez din comentatorul de pe Digi : "David Bentley cel care a venit de la Man United " :wall:

LLE : Acelasi : "Kaboul cel care a venit de la Auxerre"

Vlad Bogdan17.04.2010 16:28

Cat bulan sa ai... Gol min 90+3. Trebuia sa se termine in minutul 86 daca Tevez nu era asa de Nicolita la faza aia.

Maye17.04.2010 16:31

Mai bine un titlu castigat din "bulan" de cat un titlu castigat cu fluierasii.

Maye17.04.2010 16:46

Dodd isi intra in mana.

Hai da-le si un penalty din nimic.

Daca nu dadea aici penalty , era de scris in carti.

1-0 pt Spurs , Defoe.

Ronnie17.04.2010 16:50

Fantastic, cat a putut sa fure arbitrul asta in primele 15 minute la Tottenham-Chelsea. Un fault de ultim aparator al lui Terry + penalty facut de Mikel.

Maye17.04.2010 16:51

Sa fie bucurosi ca au primit penalty la hentul lui Terry.

Vad ca Terry s-a obisnuit sa faca henturi in careu si sa nu il sanctioneze nimeni.

Cei din Bolton stiu mai bine.

Ronnie17.04.2010 16:59

Hai ba, lasa frustrarile. Hai du-te afara si intreaba un simplu om daca a auzit de Manchester si iti raspunde de United. Sau scrie pe google Manchester si vezi ce gasesti.

Lasa-ma cu ce spun baietii de la Eurosport 2.

Ronnie17.04.2010 17:16

GOOOOOL 2-0 Tottenham!!!

Maye17.04.2010 17:23

Spurs joaca senzatie!

RobYnho17.04.2010 17:29

Parca vad ca ma scot nepotii astia la 1 milion si ceva.

Vlad Bogdan17.04.2010 17:33

Mdea... oricum ramane un punct avans.

red&blue_boy17.04.2010 21:26
Mdea... oricum ramane un punct avans.

Da,dar Chelsea mai are si la Liverpool...Mi se pare cam fragil punctul asta...Oricum,frumoasa victoria lui Spurs!!!Sper sa ramana pe locul 4,in fata lui City.

*Alecs*17.04.2010 23:42

Premier League

Manchester City 0 - 1 Manchester Utd

Birmingham 0 - 0 Hull

Blackburn 2 - 3 Everton

Fulham 0 - 0 Wolves

Stoke 1 - 2 Bolton

Sunderland 2 - 1 Burnley

Tottenham 2 - 1 Chelsea

premlg.jpg

Parerea mea e ca United va lua toate cele 9p ramase in joc, iar Chelsea 6p din cele doua meciuri de acasa. Meciul in care se va decide campioana va fi Liverpool-Chelsea, peste doua etape. Tot atunci cred ca se va decide si ocupanta locului 4, cele doua intalnindu-se in meci direct pe White Hart Lane. La retrogradare, Bolton se pare ca s-a salvat. Faptul ca Hull are un meci mai putin, mentine suspansul si pentru Wolves si Wigan.

Championship

Blackpool 3 - 1 Nottingham

Coventry 1 - 1 Preston

Derby 1 - 1 Crystal Palace

Ipswich 1 - 1 Doncaster

Leicester 4 - 1 Watford

QPR 0 - 1 Cardiff

Reading 6 - 0 Peterborough

Scunthorpe 3 - 0 Bristol City

Swansea 3 - 1 Barnsley

West Brom 2 - 0 Middlesbrough

champz.jpg

Nottingham Forest, Cardiff si probabil Leicester in playoff. Mai ramane un loc, Swansea(cel mai slab atac al campionatului!) sau Blackpool.

League One

Bristol Rovers 0 - 0 Brentford

Carlisle 1 - 2 Oldham

Charlton 0 - 1 Norwich

Gillingham 3 - 2 Leeds

Hartlepool 3 - 1 Colchester

Leyton 2 - 0 Stockport

Milton Keynes 2 - 3 Wycombe

Southend 0 - 1 Brighton

Swindon 1 - 1 Walsall

Tranmere 3 - 1 Exeter

Yeovil 0 - 1 Southampton

51761990.jpg

Au inceput sezonul cu o infrangere acasa, 7-1, insa au castigat campionatul si revin in Championship dupa doar un an: Norwich. Pentru locul 2, lupta este fantastica. In Anglia e nebunie cu Southampton care face o cursa de urmarire senzationala pentru a obtine un loc in playoff. Marti se pot apropia la 5p, le va fi greu, dar macar au luptat pana la capat. Daca nu aveau 10p penalizare, se bateau pentru promovare. La fel si cu Wycombe e agitatie, pareau retrogradati, au obtinut 3 victorii consecutive si iata-i la 5p de salvare.

De asta e frumos fotbalul britanic, spiritul de lupta nu moare decat atunci cand nu mai exista nicio sansa din punct de vedere matematic. Pana atunci, se joaca pana la ultima secunda.

Joga Bonito18.04.2010 08:31

Pfff, MU daca batea la Blackburn erau campioni. :( Acum ne punem sansele in Liverpenis! :)))

Kellerman18.04.2010 10:19

Bah, ronnie, mai bine taci. De cand urmaresti tu fotbalul englez? da, United e mai cunoscuta in Europa, etc, dar in orasul Manchester exista o singura echipa, care e Manchester CITY, pentru ca Man UTD nu este defapt din Manchester, documenteaza-te. Si ala oricum nu e un motiv, dar majoritatea oamenilor din Manchester au echipa favorita City pentru ca e mult mai veche decat United, si pana la urma e de acolo din oras.

«1282930313234»