Cred ca va izbuti si Boro sa promoveze.
Cred ca va izbuti si Boro sa promoveze.
Cred ca ai vrut sa spui West Brom ![]()
Echipa al carui nume nu vreau sa-l pronunt este la 6p de playoff-uri cu 4 etape ramase de disputat.
Doua meciuri foarte importante azi:
West Ham - Sunderland 1-0
Hull - Burnley 1-4
Lupta pentru salvare continua, clasamentul s-a strans, nimeni nu cedeaza.
In Championship, West Brom au promovat in Premier League pentru a 4-a oara in ultimii 9 ani.
In Championship, West Brom au promovat in Premier League pentru a 4-a oara in ultimii 9 ani.
Si la anul iar cad in Championship...Gabita Tamas are ce sarbatori acum! ![]()
Chelsea s-a calificat in finala Cupei Angliei dupa 3-0 cu Aston Villa.
Pacat de Villa...Daca se califica si Tottenham,va fi o finala interesanta!
Portsmouth a retrogradat oficial azi , ca urmare a victoriei lui West Ham , 1-0 acasa cu Sunderland.
Sper sa scape West Ham,mai ales ca Hull a pierdut...
Pai a pierdut Hull , dar a castigat Burnley.
Oricum lupta la retrogradare e foarte dura si ea.
14 Wolverhampton 33m 32pct
15 Bolton 33m 32pct
16 West Ham 34m 31pct
17 Wigan 33m 31pct
........................................................
18 Burnley 34m 27pct
19 Hull 33m 27pct
20 Portsmouth 33m 14pct
United face 0-0 la Blackburn si lupta la titlu se cam incheie.
La retrogradare Wolves au terminat 0-0 acasa cu Stoke si mai castiga 1 pct important.
United face 0-0 la Blackburn si lupta la titlu se cam incheie.
Cam asa e...Dar depinde ce fac Chelsea si Arsenal...
Liverpool - Fulham 0-0
Portsmouth a retrogradat oficial azi , ca urmare a victoriei lui West Ham , 1-0 acasa cu Sunderland.
Ieri retrogradati, azi calificati in finala Cupei Angliei dupa prelungiri, 2-0 impotriva celor de la Tottenham. Spiritul de lupta britanic nu moare niciodata.
Ieri retrogradati, azi calificati in finala Cupei Angliei dupa prelungiri, 2-0 impotriva celor de la Tottenham. Spiritul de lupta britanic nu moare niciodata.
Si Portsmouth va juca in Europa League la anul , ca finalista a Cupei , din Championship ![]()
Incredibil ![]()
Parca Portsmouth a mai castigat o cupa in Anglia acum 2-3 ani nu?
In 2008 i-au invins pe Cardiff City cu 1-0 in finala de pe Wembley.
De asta e frumos fotbalul britanic...Bravo celor de la Portsmouth.Chiar nu credeam sa aiba sanse cu Spurs.
Chelsea conduce cu 1-0 pe Bolton in meciul restanta de pe teren propriu.
Pana acum londonezii au facut vreo 2 henturi in careu , din care unul foarte -al naibii- sa moara ma-sa de clar.
Sper ca nu sunt singurul care se uita la meci , ca sa nu se spuna ca infloresc eu , pentru ca ma iubesc cu altii.
Chelsea-Bolton 1-0,rezultat final...Gol Anelka...Meci destul de slabut facut de Chelsea,dar au obtinut trei puncte si sunt mai aproape de titlu...
Hent , ha?
Henturi , ha?
Hent , ha?Henturi , ha?
Da...Dar trebuie sa mai ia si Chelsea titlul,ce face si Abramovic,Liga iar n-a luat-o... ![]()
Aston Villa - Everton 2 - 2
Wigan Athletic - Portsmouth 0 - 0
Tottenham - Arsenal 2 - 1
E clar. Chelsea se indreapta cu pasi repezi si siguri spre cucerirea titlului in Premier League.
Da....Chelsea e ca si campioana....Frumoasa victoria lui Tottenham,intr-un meci cu un final interesant....A revenit la Arsenal dupa o accidentare de durata Van Persie,un jucator adevarat.
Astazi e derby-ul orasului Manchester,City-United !Sau bani vs traditie ! Cred ca bate United.
Oricum titlul l-au decis arbitrii acum cateva etape.