Primul pentru Liverpool![]()
Apropo de vise.
Primul pentru Liverpool![]()
Apropo de vise.
Astazi Chelsea - Liverpool ![]()
Nu esti ma la biserica la ora asta?
Nu esti ma la biserica la ora asta?
Nu ma mai primesc aia ![]()
Golul sezonului in Premier League marcat acum cateva minute! http://www.youtube.com/watch?v=ZSOorkAqSqw...player_embedded
Sunderland e meserie oricum ! ![]()
Prea tare... ![]()
Sunt curios de la care fani venea balonul ![]()
de la fanii lui sunderland. oricum a fost bataie de joc...golul trebuia anulat...
Cazul "balonul" in Anglia ![]()
Acum le suspenda terenul celor de la Sunderland, si o sa castige Liverpool cu 3-0? ![]()
Niciodata ![]()
nu e prima data ce se intampla chestia cu balonul.am mai vazut-o acum cativa ani.
Oricum,ce ma bucura pe mine,e revenirea in forta a celor de la Arsenal.Chiar cred ca anul aceste baietii pot sa mearga pana la capat.Echipa s-a maturizat si are puterea sa castige Premier League.Insa ei depind mult de forma lui Fabregas.El face tot jocul.GO GUNNERS!!
Duminica, ora 18, Liverpool - Man Utd.
Duminica, ora 18, Liverpool - Man Utd.
X2.Pe ce este transmis?
Pe Eurosport 2. Si am gresit ora, e la 16.
Nu avem cum sa pierdem cu o echipa care a luat gol de la un balon.
3 pct.
Nu avem cum sa pierdem cu o echipa care a luat gol de la un balon.
Nici nu ma gandesc sa nu bata Liverpool... cu toate ca nici nu ma intereseaza ce rezultat iese ![]()
mda...iar s-a accidentat Gerrard ![]()
If you're a Manc, you're a wank
Tottenham pierde o sansa importanta in lupta pentru primele pozitii in clasament,dupa 0-1 acasa cu Stoke.
If you're a Manc, you're a wank
Cu cine te certi ma?
Pai la Maye ma refeream, dar daca stau bine sa ma gandesc e valabil si pentru tine ![]()
Tottenham pierde o sansa importanta in lupta pentru primele pozitii in clasament,dupa 0-1 acasa cu Stoke.
si eu pierd la pariuri din cauza lor..
Roonie, Maye, sunteti pregatiti sa luati o bataita cum scrie la carte? ![]()
Vorbim dupa 18.Frustratilor.