Arsenal 4 - 1 Portsmouth
Birmingham C. 0 - 0 Stoke C.
Hull C. 1 - 0 Bolton W.
Manchester C. 1 - 0 Wolverhampton W.
Sunderland 2 - 1 Blackburn R.
Wigan Athletic 0 - 5 Manchester U.
Arsenal 4 - 1 Portsmouth
Birmingham C. 0 - 0 Stoke C.
Hull C. 1 - 0 Bolton W.
Manchester C. 1 - 0 Wolverhampton W.
Sunderland 2 - 1 Blackburn R.
Wigan Athletic 0 - 5 Manchester U.
Fulham - Chelsea 0-2
Drogba 39'
Anelka 76'
Chelsea e de departe cea mai buna in acest start.
Si-a revenit Aston Villa ![]()
Si-a revenit si Liverpool ![]()
Se termina egal.Desi asa de mult imi place sa il vad pe Rafa trist ![]()
Lasa ca recupereaza punctele astea cu United
Se termina egal
Habar n-ai ba.
Robert Plant a fost numit vicepresedinte la clubul sau de suflet, Wolverhampton Wanderers.
Chelsea rupe tot.
Acum ce mai ziceti fani L'pool dupa ce ati pierdut cu 1-3 in fata descultilor alora ![]()
Chelsea rupe tot.Acum ce mai ziceti fani L'pool dupa ce ati pierdut cu 1-3 in fata descultilor alora
Daca si Aston Villa este o echipa de desculti... inseamna ca planeta se scufunda ![]()
PS: Si nici nu ma intereseaza ce face Liverpool ![]()
Ma oftic doar ca m-a scos de la pariuri...
Vad ca Arsenal e catalogata aici drept principala favorita la titltu.O sa vedem sambata ![]()
Newcastle inca e trecuta pe Wikipedia ca fiind in Premier League
.Sper sa revina anul asta . ![]()
dc ziceti k arsenal ?? astia mereu au inceput tare orice sezon si au dat-o in bare.. o sa termine pe 4
Manchester
Liverpool
Chelsea
Arsenal
Newcastle inca e trecuta pe Wikipedia ca fiind in Premier League.Sper sa revina anul asta .
![]()
La cum joaca tot ce e posibil ![]()
dc ziceti k arsenal ?? astia mereu au inceput tare orice sezon si au dat-o in bare.. o sa termine pe 4
Manchester
Liverpool
Chelsea
Arsenal
Baietii mei tunarii , au rupt aseara pe Celtic si in campionat la fel ce mai vrei ? ![]()
Baietii mei tunarii , au rupt aseara pe Celtic si in campionat la fel ce mai vrei ?![]()
Baietii tai tunari se opresc sambata. ![]()
Mai e putin pana la Manchester - Arsenal !
GO GO GO tunarii !

Bolton - Liverpool 2-3
o nou revenire marca Liverpool. Bolton a condus cu 1-0 si 2-1, dar degeaba...
Johnson si Gerrard au facut din nou un meci mare...sper sa joace in continuare la fel de bine.
Bate Arsenal cu 1-0 ![]()
Manchester- Arsenal 2-1 (0-1)
asemena noroc ca astia de la Manchester n-am vazut ,mi-au stricat si biletul de pariuri.Le-a dat arsenal lectie 80% din joc.
Da. A jucat Arsenal precum Barcelona combinata cu restul planetei iar United a fost putin mai buna decat Astra Ploiesti. Sa fim seriosi!
2-1 si daca baietii nu erau atat de neatenti in finalul meciului scorul putea fi 3,4-1.
Arsenal merita cel putin un rezultat de egalitate.
Mi-a placut reactia lui Wenger cand a fost eliminat de arbitru si trimis in tribuna. ![]()
Da. A jucat Arsenal precum Barcelona combinata cu restul planetei iar United a fost putin mai buna decat Astra Ploiesti. Sa fim seriosi!
2-1 si daca baietii nu erau atat de neatenti in finalul meciului scorul putea fi 3,4-1.
united penalty inventat si alt gol din autogol si nu uita de ocazia lui vand persie la 1-0 .
Ce penalty inventat visezi ma? Asa ai gasit scuze si cand v-am scos din Champions League anul trecut. Asa o sa gasiti toata viata. Scorul arata cine a fost mai bun.