Scholes iar a gresit tricoul.
Nebunie de meci intre City si Sunderland.
Scholes iar a gresit tricoul.
Nebunie de meci intre City si Sunderland.
United umilita de Fulham.
Slabe si Manchester si Liverpool. Anul asta cred ca ia Chelsea Premier League-ul
S-a terminat Fulham 3-0 Manchester.
0-2 Liverpool , 0-3 Manchester, va urma oare maine un West Ham 4-0 Chelsea ? ![]()
Chelsea o sa fie lider de Boxing Day.
Liverpool cu greu va prinde si un loc de Champions League in ritmul asta...Daca bate Chelsea,iar se distanteaza de restul...Si e principala favorita la titlu...
Pauza: 1-0 West Ham - Chelsea. Hai cu surpriza si-aici!
Primesc astia de la Chelsea penalty-uri etapa de etapa. E a nu stiu cata etapa consecutive in care primesc penalty.
Si nu a fost nici vorba de 11m.
Nu a fost penalty pe naiba. Daca dai penalty la intrarea lui Cole la minge dai si la Sturridge, PUNCT. Tu esti cam frustrat ca United se cam face de ras pe la echipe gen Burnley sau Fulham.
Vezi ca deja sunt 4 puncte avans.
Cred ca Ronnie, care e stelist, e tare frustrat pentru rezultatele proaste a unei echipe cu care numai simpatizeaza...
Moweed, ai vazut meciul?
Nu va mai contraziceti degeaba ma... ca oricum Celsi e de cacao ![]()
Sunt asa frustrat ca a pierdut United incat dupa ce un tovaras mi-a trimis rezultatul prin sms (3-0) eram la o bere si radeam cu amicii. Pentru mine Manchester United este doar o "distractie" cu prietenii. Mai fac misto de ei cand Man.Utd castiga, mai rad ei de mine cand diavolii pierd. Chestii de-astea...
PS: Nu a fost penalty la Chelsea. Esti penibil daca afirmi altceva...
Tu ai vazut ca l-a pus pe Lampard sa dea de 3 ori penibilul ala de arbitru? Pentru ce? Sa vada cand va rata?
Iti repet : Daca dai la faza aia pt west ham dai si pt Chelsea.
Penibilul ala de arbitru a dat un penalty complet gratuit pentru Chelsea. La faza penalty-ului pentru gazde, Ivanovic a atacat total aiurea si l-a daramat pe Diamanti (sau cine era). In schimb, la penalty-ul lui Chelsea, fundasul lui West Ham se vede clar ca atinge prima oara mingea si o repsinge din acea zona.
Ba sa imi bag plua.De castiga Chelsea luam si eu bulionul.
Mortii lor...
Nu mai paria pe ei. ![]()
@ Vlad Bogdan : degeaba te cam oftici,dar Chelsea sa fie multumita cu egalul scos...Iar penalty-ul lui West Ham a fost,iar cel al lui Chelsea a fost cam usor acordat...Bine,oricum tot Chelsea e principala favorita la titlu...
Etapa a 18-a
Portsmouth - Liverpool 2 - 0
Aston Villa - Stoke City 1 - 0
Blackburn - Tottenham 0 - 2
Fulham - Manchester United 3 - 0
Manchester City - Sunderland 4 - 3
Arsenal - Hull City 3 - 0
Wolverhampton - Burnley 2 - 0
Everton - Birmingham 1 - 1
West Ham - Chelsea 1 - 1
Wigan Athletic - Bolton amanat
Ma uitam acum pe programul Premier League.Oamenii astia au meci si in 26 si in 28.Joaca la 2 zile ![]()
Oameni ai naibii de rezistenti la alcool...
Man United va reduce avansul in ianuarie si chiar e posibil sa treaca pe primul loc pentru ca la Chelsea vor lipsi Drogba, Kalou, Essien si Obi Mikel care vor merge la Cupa Africii.
Birmingham-Chelsea 0-0...Se cam complica situatia pentru Chelsea,mai ales daca United bate la Hull.Roberto Mancini a debutat cu victorie la City,2-0 cu Stoke.
Eu cred ca echipa care va fi pe primul loc dupa terminarea Cupei Africii va castiga campionatul.
Eu cred ca echipa care va fi pe primul loc dupa ultima etapa va castiga campionatul.
N-as fi asa de sigur...