FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Despre Premier League , Editia 2009-2010.

«1111213141534»
Maye26.12.2009 21:37

Eu cred ca...plua ... nu mai cred..

United castiga campionatul

KERATOCONUS27.12.2009 18:02

Etapa a 19-a

Birmingham - Chelsea 0 - 0

Fulham - Tottenham 0 - 0

West Ham - Portsmouth 2 - 0

Burnley - Bolton 1 - 1

Manchester City - Stoke City 2 - 0

Sunderland - Everton 1 - 1

Wigan Athletic - Blackburn 1 - 1

Liverpool - Wolverhampton 2 - 0

Arsenal - Aston Villa 3 - 0

Hull City - Manchester United 1 - 3

David27.12.2009 19:18

Desi nu-mi pasa de ei,ma bucura putin faptul ca United nu sta in Cristiano Ronaldo,si joaca la fel de bine ca inainte.

Ronnie27.12.2009 19:19

Cu putin ajutor de la Fulham, putem sa fim lideri in noaptea de revelion.

PS: Chelsea a jucat ieri la Birmingham si maine are acasa cu Fulham. Man.Utd a jucat acum 2 ore la Hull City si marti joaca acasa cu Wigan. Incredibil cum se joaca in Premier League.

red&blue_boy27.12.2009 19:48

Nu e de neglijat nici Arsenal,care iar e intr-o forma buna si mai are si o restanta...Pentru Chelsea va fi destul de greu in ianuarie,ii vor lipsi cativa jucatori implicati la Cupa Africii...

Vlad Bogdan27.12.2009 21:51

Fulham e prea varza. Bate doar echipe naspa gen united.

Ronnie, cu putin ajutor din partea lui Wigan va faceti de ras. Din nou.

MoWeed27.12.2009 21:56

@Vlad Bogdan

N-ar strica putin respect pentru cluburi mult mai mari decat Chelsea(si aici ma refer la cluburile engleze): Liverpool, Manchester United, Arsenal, Everton, Aston Villa.

Nu de alta, dar trebuie sa mai treaca multi, multi ani pana cand Chelsea va ajunge sa se compare din punct de vedere al palmaresului cu oricare din aceste 5 cluburi

Ronnie27.12.2009 22:23

Nu e vorba de respect neaparat. E enervanta chestia cu care luati apararea unor echipa de parca ar fi mama voastra (Vlad - Chelsea, Daniel - Real).

red&blue_boy27.12.2009 22:32

@ Vlad Bogdan : Asa e,MoWeed are dreptate.Degeaba se cam oftica fanii lui Chelski,dar asta e realitatea.Un club nu poate fi catalogat mare doar dupa ce e in prezent,dupa cateva sezoane bune...Si Aston Villa are vreo 7 titluri si o cupa a campionilor...Daca imi amintesc bine,parca si Sunderland are mai multe titluri ca Chelsea...Asa ca,cu toti banii lui Abramovici,putin respect fata de celelalte echipe,oricat de antipatica ti-ar fi una...Personal,n-am nimic cu Chelsea,chiar mi-a parut rau de ei uneori,de exemplu meritau in 2008 sa castige Liga dupa finala cu United,imi plac jucatori de la ei...

Vlad Bogdan27.12.2009 22:51

@Moweed

E ca si cum mi-ai spune sa respect pe dinham0 sau cra-crapid pentru ca impreuna au cam o zecime din palmaresul Stelei.

@Ronnie

Chelsea nu e mama, si nici nu imi da de mancare. La fel ca si cu Steaua. Tu de ce iei apararea Stelei? Iti da Jiji telemea pt asta? Nu cred. Pur si simplu sunt fanul acestei echipe, la fel cum sunt si fan Steaua.

@red&blue boy

Spre deosebire de alte cluburi gen Real Madrid care a luat fiecarei echipe vedeta si i-au adunat pe toti intr-o echipa, Chelsea are si jucatori crescuti de ea. Terry de exemplu a venit de la academia de fotbal. Scoate alta academie de juniori asa fundas in urmatorii 5 ani? Nu cred. Poate ma insel insa.

PS. Acum vreo 2 ani cand Chelsea lua titlul niste cocalari frustrati ai uneia dintre rivale au inceput cu chelski. De atunci e la moda sa i se spuna asa. La fel de la moda ca crapchester.

PPS. Nu merita sa ne certam acum de sarbatori pe tema fotbalului, mai ales fotbalului extern. Gusturile nu se discuta.

red&blue_boy27.12.2009 23:43

@ Vlad Bogdan : Nu se cearta nimeni,fiecare isi spune o parere,fiecare tine cu cine vrea,nu era vorba de asta...

In ce ziceam mai sus ma refeream in primul rand la palmares,nu era vorba de jucatori,de ce face Real.Vorbeam de echipele din Premier League.Daca tot ai adus vorba,ce jucator in afara de Terry mai are Chelsea din propria ograda?Sa nu imi spui ca si Lampard sau Joe Cole sunt crescuti de Chelsea.Chelsea nu tot cam ca Real a aruncat o gramada de bani pe jucatori anii trecuti,luand jucatori importanti,vedetele altor echipe?Adica Shevchenko,Ballack,Essien,Drogba,Ashley Cole???

Vezi ca Chelsea n-a luat acum doi ani titlul,ci in 2005 si 2006.Iar Chelski i se spune de cand a fost cumparata de Abramovici.

Echipele pe care ti le-a enumerat MoWeed au palmares mai bun,mare decat Chelsea.Ceea ce nu e cazul cu Dinamo sau rapid,fata de Steaua.

MoWeed28.12.2009 00:13
@Moweed

E ca si cum mi-ai spune sa respect pe dinham0 sau cra-crapid pentru ca impreuna au cam o zecime din palmaresul Stelei.

@red&blue boy

Spre deosebire de alte cluburi gen Real Madrid care a luat fiecarei echipe vedeta si i-au adunat pe toti intr-o echipa, Chelsea are si jucatori crescuti de ea. Terry de exemplu a venit de la academia de fotbal. Scoate alta academie de juniori asa fundas in urmatorii 5 ani? Nu cred. Poate ma insel insa.

Ia sa vedem:

Chelsea: 3 campionate, 5 cupe ale Angliei, 4 cupe ale ligii, 4 supercupe ale Angliei, 2 cupe a cupelor, 1 supercupa a Europei

Si sa vedem echipele despre care eu am zis ca-s mai mari ca Chelsea:

Liverpool: 18 campionate, 7 cupe ale Angliei, 7 cupe ale ligii, 15 supercupe ale Angliei, 5 CCE/CL, 3 cupe UEFA, 3 supercupe a Europei

Manchester United: 18 campionate, 11 cupe ale Angliei, 3 cupe ale ligii, 17 supercupe ale Angliei, 3 CCE/CL, 1 cupa a cupelor, 1 supercupa a Europei, 1 cupa intercontinentala, 1 campionat mondial al cluburilor

Everton: 9 campionate, 5 cupe ale Angliei, 7 supercupe ale Angliei, o cupa a cupelor

Arsenal: 13 campionate, 10 cupe ale Angliei, 1 cupa a ligii, 12 supercupe ale Angliei, 1 cupa a cupelor, 1 cupa a oraselor targuri(predecesoarea cupei UEFA)

Aston Villa: 7 campionate, 7 cupe ale Angliei, 5 cupe al ligii, 1 supercupa a Angliei, 1 CCE/CL, 1 supercupa a Europei

Tottenham: 2 campionate, 8 cupe ale Angliei, 4 cupe a ligii, 7 supercupe ale Anglei, 2 cupe UEFA, 1 cupa a cupelor

Dupa cum vezi, Chelsea mai are de jucat ani buni pentru a ajunge din urma palmaresul acestor echipe(in cazul celor 3 mari, zeci de ani). Asa ca nu mai fa comparatii care nu-si au locul. Chelsea este pentru Liverpool sau Manchester cam atat de nesemnificativa precum este Rapid pentru Steaua.

Apropo, nu e ca si cum ti-as cere sa respecti sub-podarii si javrele. Pentru ca sub-podarii si javrele au un palmares net inferior noua, pe cand toate echipele de mai sus au un palmares mai bogat decat Chelsea.

Chelsea scoate juniori de la academia ei? Ia spune, in afara de Terry, imi mai poti da un nume?

Nu e vorba de respect neaparat. E enervanta chestia cu care luati apararea unor echipa de parca ar fi mama voastra (Vlad - Chelsea, Daniel - Real).

Complet de acord Ronnie

Ronnie28.12.2009 07:35
@Ronnie

Chelsea nu e mama, si nici nu imi da de mancare. La fel ca si cu Steaua. Tu de ce iei apararea Stelei? Iti da Jiji telemea pt asta? Nu cred. Pur si simplu sunt fanul acestei echipe, la fel cum sunt si fan Steaua.

Daca tu imi arati un post prin care iau apararea aiurea Stelei eu nu mai zic nimic anu' asta.

Maye28.12.2009 13:01

Echipa sezonului in viziunea goal.com

Hart(Birmingham City)

Stephen Carr(Birmingham City)-Richard Dunne(Aston Villa)-John Terry(Chelsea)-Patrice Evra(Man Utd)

Aaron Lennon(Tottenham)-Darren Fletcher(Man Utd)-Cesc Fabregas(Arsenal)-Craig Bellamy(Man City)

Jermain Defoe(Tottenham)-Didier Drogba(Chelsea)

Ronnie28.12.2009 13:44

Un 4-5-1 cu Steven Gerrard in locul lui Defoe cred ca era mai corect.

Maye28.12.2009 14:17

Asa si eu l-as fi pus pe Bent in locul lui Drogba.

Ronnie28.12.2009 15:24

MIN 10: Chelsea 0-1 Fulham :)

Maye28.12.2009 15:35

Min 33 : Chelsea - Fulham 0-1 :D

Ronnie28.12.2009 15:50

Pauza: Chelsea 0-1 Fulham :D

Daniel-Ionut28.12.2009 15:58

Ba ce ma enerveaza scarbele alea de la Celsi :cursing:

Ar fi a 2-a oara in 3 zile cand pierd biletul din cauza lor :thumbdown:

Si ce e mai rau decat 1-0 la pauza pentru Fulham, este faptul ca Chelsea NU joaca nimic!

Ronnie28.12.2009 17:16

Mda, Chelsea 2-1 Fulham.

Vlad Bogdan28.12.2009 17:24

Frustrati. :))

Daniel-Ionut28.12.2009 17:26

Sunteti SLABI!

Cine e ala care a dat golul 2? ca nu mai m'am uitat la a 2-a repriza, dupa ce n'am vazut absolut nimic din partea lui Celsi in prima.

Ronnie28.12.2009 17:41

A fost autogol al doilea. Nu au jucat nimic Celski.

Maye28.12.2009 17:47

Esti prost.

«1111213141534»