Au murit paienjenii la golul lui Fletcher. Probabil cel mai frumos gol al sezonului pana acum.
Au murit paienjenii la golul lui Fletcher. Probabil cel mai frumos gol al sezonului pana acum.
Ronnie degeaba ca anul asta e anul lui Chelsea.
Sunderland pentru coroana!
Etapa a 13-a
Liverpool - Manchester City 2 - 2
Birmingham - Fulham 1 - 0
Burnley - Aston Villa 1 - 1
Chelsea - Wolverhampton 4 - 0
Hull City - West Ham 3 - 3
Sunderland - Arsenal 1 - 0
Manchester United - Everton 3 - 0
Liverpool nu isi mai revine.Pacat...Nu ma asteptam sa piarda Arsenal la Sunderland,care confirma forma buna prin care trece.
Tottenham H. 9 - 1 Wigan Athletic
Defoe 5 goluri
Scorul sezonului!!!
Si la pauza a fost 1-0 parca...
9-1 ![]()
Se puteau opri la 4-1.Cum sa umilesti pe cineva chiar asa?
9-1
Si ce motiv ar avea sa se opreasca la 4-1? ![]()
9-1
Asa sunt englezii, dau suta la suta indiferent de scor
Etapa a 13-a
Bolton - Blackburn 0 - 2
Tottenham - Wigan 9 - 1 ![]()
Stoke City - Portsmouth 1 - 0
Asa sunt englezii, dau suta la suta indiferent de scor
Asa e frumos ![]()
Mda... de parca Chelsea nu mai putea sa ii dea aseara mai multe lui Wolves.
Mda... de parca Chelsea nu mai putea sa ii dea aseara mai multe lui Wolves.
NU le'a dat... inseamna ca nu a putut ![]()
Frumoasa victorie Spurs ... oare cand vom bate si noi pe cineva cu 9-1 ? ![]()
Raspuns: Cand familia beeecalii si slugile lor vor pleca de la acest club. ![]()
Am crezut ca e eroare pe livescore cand am vazut 9-1.
Tottenham si Jermain Defoe au fost aproape sa doboare doua recorduri in Premier League: cea mai mare victorie(Man Utd-Ipswich 9-0) si cele mai multe goluri marcate intr-un meci de un jucator, Defoe reusind doar sa egaleze acest record(5 goluri mai au Andy Cole si Alan Shearer).
Defoe prin prestatia de ieri si-a securizat practic locul in lotul Angliei pentru mondialul de la anul...
Nu fi asa de sigur! Bent, Agbonlahor, Heskey , Rooney, Delfueneso, Ebans-Blake, Crouch bat la usa nationalei, plus ca mai sunt si alti atacanti englezi buni iar Capello mai mult ca sigur ca va face o surpriza celorlalte nationale la mondial.
Da,mai sunt si alti atacanti importanti pentru Anglia...Vom vedea pe cine va lua Capello,dar eu cred ca Defoe va fi printre ei,e cel putin peste trei dintre atacantii enumerati de tine...
Defoe va fi sigur in echipa pentru la anul.
Etapa a 14-a
Blackburn - Stoke City 0 - 0
Fulham - Bolton 1 - 1
Manchester City - Hull City 1 - 1
Portsmouth - Manchester United 1 - 4
West Ham - Burnley 5 - 3
Wigan Athletic - Sunderland 1 - 0
Aston Villa - Tottenham 1 - 1
Manchester City doar egal acasa...Se pare ca banii nu sunt destul...Astazi meciuri tari,Everton-Liverpool si Arsenal-Chelsea...
Everton-Liverpool 0-2 . Arsenal-Chelsea 0-3 . Inca o demonstratie de forta din partea lui Chelsea.Super golurile lui Drogba.Se pare ca va fi o cursa in doi,Chelsea cu Manchester United...