Bine ca nu mai joaca la fel ca in repriza intai.
Bine ca nu mai joaca la fel ca in repriza intai.
Draq 2-1 pentru Steaua off Hai Steaua ![]()
... ![]()
![]()
si
motterwell hai Steaua FORZAAAAA
pai uita-te acuma la meci, tu nu vezi ce intrari au stelistii, sunt adevarati luptatori! da=le incolo de pase, importanta e atitudinea care s-a schimbat radical in a doua repriza, o atitudine de invingatori, de aceea vor castiga!
dee,esti intr-o oarecare lume a viselor...crezi ca daca un jucator alearga ca bezmeticul,cel mai elocvent exemplu e Banel,trebuie aclamat si considerat ridicat in slavi cand el nu e in stare sa dea o pasa sau o centrare calumea???...nu e suficient sa alergi ca disperatu si sa intri sa rupi picioarele adversarului pentru a-l intimida,mai trebuie sa te si duca mintea sa trimiti o pasa,sa mai joci si cu mintea... sincer,pe mine nu ma incanta asa mult victoria asta,mai ales la cat de penibil am jucat in prima repriza...ma gandesc cu groaza la meciul de duminica
3-1 ![]()
Noroc cu Stancu...
Io-te ma stie si Banel sa dea o pasa
)))))))))
Ceea ce le lipseste pustilor de la Motherwell este experienta, pentru a ne face muci. Am jucat execrabil si extrem de ingrijorator pentru noul sezonul ce se arata foarte greu.
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea !!!!!
dee,esti intr-o oarecare lume a viselor...
nu, eu sunt cu picioarele pe pamant, nu traiesc in lumea viselor. Ca si simplu spectator mie imi face placere sa vad meciul, nu ma pricep eu f bine la fotbal incat sa emit judecati in legatura cu jucatorii. Probabil galeria are alte asteptari, voi de asemenea, fiecare se uita la meci din diverse motive, iar victoria e importanta pt unii, in timp ce pt altii e important un meci bun,placut, atat.
mda,Banel mai avea putin si ai rupea picioru lui Stancu in momentul sutului...vroia sa traga el,disperarea umana... cred ca i-a urat cateva cuvinte de bine in minte ca i-a luat mingea din picior si nu a tras el
3-1...dar degeaba..au jucat aiurea. acum joaca bine doar ca s-au resemnat scotienii..oricum, bun rezultatul..
Banel , din greseala ...
) nu e meritul lui
)
3-1, gata, iar incep toti sa creda ca asta e visul, Arsenal de Romania, Steaua Crestina, Fc Steaua, Fc Steaua.
acum radeti toti ca Banel nu ca ala nu, dar a dat pasa de gol. Nu mai criticati pe nimeni acum?? radeti, fiti fericiti i-am batut si p-astia.
Doamneeeeeeee ce striga aia ... "Gigi Becaliii"
Doamne fereste !!!!!!!!
MAi ce striga aia pe acolo?????????????"Jiji Becali" sau m-a apucat paranoia?
Cumva mã înșealã auzul, sau s-a scandat numele diavolului?
nu am fost eu prea atent adineauri..aia strigau "Becali"?????
au ajuns becalioti romani si in Scotia? ![]()
ai draq ciobanasi pe unde au mai ajuns....pe plaiuri scotiene
..... "Ratz ai draq sa fitzi....cu MATA"
))
Asta,tampitu asta de bacali creca si-a trimis oile la meci sa-i strige numele,futu_i rasa de cioban tampit,,,
iar se aude .. be-caca-li be-caca-li ... sunt trimisi de cioban oare?
EDIT: Mi se pare mie sau pe bannerul lor scrie "MANDRU K SUNT ROMAN" ? Cum adica "K" ?
E clar ca sunt ciobanii de la stana diavolului.
Am ramas prost!!! Aia striga "Gigi Becali" si "Becali, Becali"!!! DUMNEZEULE!!!
Niste tarani!
Doamneeeeeee,iar?? .... cum sa strige bha in gura mare numele ciobanului?? ![]()